jag står kvar. ser ingen plats för mig i mönstret.

HEJHEJ OCH FRUKTANSVÄRT MYCKET HEEEEJ !!
Ska snart dra mig till stan tror jag ? ÄNNU en chill helg hos kusinerna... LOVE IT !
Skolan IDAG ja .. Startade morgonen med inviduellt val som förövrigt är rätt rörgt med tanke på att vi egentligen inte ska vara i den gruppen .. men ska snacka med rektorn på  och kolla om vi kan lösa detta.. Sen sammhäll sen lunch efter det åkte jag hem................


Nu ska jag väl dra upp och försöka få i mig lite mat ...
                 PEACE AND LOVE HEHEHE



jag ska alltid vara så seriös.

my day

TJOJAHOPP !!

Va på museumet med skolan idag, någon dont drink and drive grej. Fick köra rollspel osv.
Efter skolan åkte jag med Julia hem ;



Kom hem för några timmar sedan och nu har jag bara tagiy det lugnt och pluggat lite, ska väl sova snart med. Kommer inte att orka upp imorgon. Längtar tills helgen........mmm sova ! HAHA , fan de ända ja tänker på!
Nu ska ja tvätta bort sminket och borsta tänderna.

MIN GOSENOS ÄR SÅ FIN <3




                                                                      god natt fuckers.


sätter 100 spänn på att du inte kan få av dig kläderna på 30 sek.

cha cha sötnosar !
Har precis pratat med isabelle i telefonen och vi snackade massa om raggningsrepliker och detta va fan min favorit sätter 100 spänn på att du inte kan få av dig kläderna på 30 sek. Lite skön sådär .. Idag var det såklart skola som gällde och dagen har gått sjukt sakta! På matrasten gick jag o bejbsen och rökte vattenpipa.. hoho de va najs skaruuu veta mmm .. efter skolan åkte jag och julia och fixa en jääävla massa saker  innan jag åkte hem till marcus och kollade på fjorton suuuger.

I helgen har jag befunnit mig hos min moster och mina kusiner. vi har haft det supermysigt och det behövdes nu ! Fixade i ordning en hel deli lägenheten, hjälpte ida att sälja tidningar KLOCKAN NIO PÅ MORGONEN...jag är för snäll jag ..(men PLUS I KANTEN På att jag såg en så snygg kille mmmm.. ca 30 bast kanske, MEN hans kropp grrrrrrrrrr.. SNYGGASTE GAMLINGEN JA SÄTT SKA JA SÄGA ER HIHI ! ) gick prommenader, coola runt oss på moped färgade idaaaas håt osvvvvvvvvvv...

Nu ska ja sova, är sjuuuuuuuukt trött.... PUSS PÅ EERRRRRRRRR..........
saknar sommaren lite granna med ...





förstår inte hur du tänker faktist.vilket gör mig besviken gång på gång.

snälla tid, gå fortare

sitter och väntar på att isabelle ska sluta..tiden går verkligen segt ! men de är väl bara 15.20 minuter kvar nu så !! Vi ska sedan dra upp till Östrabo där vi ska kolla på när jennifer och de andra sinclääääääääärare hälsar de små nya barnen välkommna .. Efteråt ska jag upp till min farmor och farfar och äta middag, riktigt najs ! hoppas på klyftpotatis........för de är gott!

Slutade halv tolv idag, vilket va skönt. Gick bara egnom papper, kollade vart alla lärare satt och tog skolkort. Längtar fan tills skolkatalogen kommer nu ... mmmmmm ... hihi 

Oj. glömde spara de .. så nu är de bara 5 minuter kvar tills hon slutar. underbart.
love   v

BF08A

Första dagen i skolan. Dag 1. Vad mer kan man säga? Gick och mötte upp brudarna en halvtimma innan skolan startade så vi kunde prata egenom sommarlovets största händerlser osv. har saknar mina brudar! Sen var det aulan som gällde där vi blev indelade i våra klasser och placerade i klassrum där vi fick schema och checka in klassen som förövrigt är helt okej. Känner väl alla utom de två nya. Efter någon timma i skolanfick vi sluta. Först chillade jag lite med Issa och Jennifer istan innan jag åkte hem till min moster! Där hjälpte vi till att flytta över saker till den nya lägenheten och passade även min lilla buskille lite !

Nu sitter jag hemma , ny duschat och fräsh inför skolfotograferingen som är imorgon! Ska blåsa håret nu och sätta på en film. Hoppas på att somna tidigt inatt med tanke på att jag bara sov tre timmar i natt.

kisses

vila i frid

Kan verkligen inte fatta att detta hänt.. så svårt att förstå ..helt ofattbart :(






man brukar säga dålig morgon men bra avslut. idag var de tvärtom.

Idag blev det till att vara med isabelle svennevid eftersom hon slaggade hos mig i natt. Blev en tripp till stan där vi införskaffade oss både de ena och de andra innan vi begav oss till cactuz för en tacco sallad. Därefter tog vi vårt pick &pack och tog bussen till thn som är såååååååååå underbart. go stad ! Där fick vi köpt massvis...mmm me like. Köpte mig två tröjor och en kjol + en chai latte på det.. DET VA INTE FEL MÅ DU TRO !! Sen blev vi interljuvade med (a) så ni kan ju kolla i ttela imorgon på "dagens fråga" hoppas bara dom inte tar med när jag frågar va sverigedemokraterna är för något..pinsamt läge isf.. hoho. sen åkte vi tillbaka till uddevalla och alla små fjortisar..... köpte massa gott på willys och begav oss åt olika håll....

nu ska jag sätta på en film, borsta gaddarna & sen sova ....


man ska ta vara på sina nära & kära , för man vet inte hur länge dom stannar vid ens sida.....
rest in peace


ojdå.

OJOJOJ.... finns det något värre än när man skrivit h-h-huur mycket som helst och ALLT försvinner ? - hmm.. kanske MEN man blir så suuur så ... detta hände iallafall mig nyss. vilket inte var bra.. nejnej!

Va lite övertrött så bestämmde mig iallafall för att städa garderoben, vilket jag gjorde. slängde alla gamla kläder som jag inte använde och fixade i ordning så att jag har bättre koll på allting, så nu ligger allting för sig istället för att alla kläder ska ligga på en hylla så man är tvungen att stöka ner betydligt änu mer när man ska hitta något. Men nu är det slut på det ja! Sen när ja väl var igång kunde jag lika gärna ta hela rummet. Så efter 1 ½ timme var jag klar. Men de känns skönt.
Blev som sagt en hemmakväll denna lördag. Och imorgon blir det förmodligen Göteborg, så ska upp tidigt imorgon! Dags att tänka på refrängen med andra ord..

Kom att tänka på att det är min födelsedag om ... några veckor ( 6 september med andra ord . . . ) och har funderat ut hela kvällen vad jag önskar mig .. så gjorde en snabb liten lista nu och detta är vad jag har kommit fram till hitills ;

kommer ju självklart komma fler saker, men detta är va ja slängde ihop lite snabbt... HOPPAS PÅ ATT FÅ ........hm ...............ALLTING ....hohoho ..hade inte vart fel nejnejnej.........hihi

GOD NATT , nu är de dags att sova !                       xoxo


dagens finaste

detta fick jag av min söta vän isabelle (efter att hon kommit hem ifrån turkeeeeeeeey u know)  ;
en fes


OCH ett jättegulligt rosa armband.



det var allt ifrån dagens finaste ! ska väl kanske sova nu .. eller jag vet inte.
imorgon är en ny dag - med nya beskymmer :)
PUSS1


film

Jag och syster spenderar kvällen framför dessa filmer denna lördag.


allt flyter              &       bröllopsduellen.

kisses

lite skrämmande kanske?



stämmer ju ganska bra faktist ?  rätt coolt. såg att min syster hade gjort samma sak. vill du göra detsamma gör du de här.

Ligger för ovanlighetensskull i min ofanligt goda säng och mummsar på .. faktist ingenting. Vart med jennifer today och vad har vi gjort? Jo, det ska jag tala om för er .. mina kära läsare .. JO, vi har minsan vart i lane ! DÄR va vi hemma hos familjen hansson. mycket trevligt . där även lille olsson och björnie tittade förbi och tog en svängom.

Kom hem runt 11 kanske och snckat med massa konstiga människor. blandannat en kille som va 21 raggade och sen när jag skrev till honom att jag inte va intresserad.. då blev han skit sur. sen ville han att vi skulle bli bästisar ? OMG.. killen med humörsvängningar ..eller killen som är sjukt desperat.. ojoj .. ni får bestämma själva faktist !

lyssnar på lars winnerbäck nu och billjetter ska köpas - SNARAST!
Nu ska jag läsa lite bloggar innan mina ögon sluter sig och jag faller in i sömn.
får se vad morgondagen har att bjuda på.
god natt!

göteborg

Vaknade upp hemma hos jennifer idag och åkte till göteborg där vi kikade lite i affärer osådära.. sen gick upp till götaplatsen där vi kikade lite på invigningen av göteborgs kulturkalas som de så fint heter.. sen åkte jennifer hem och då kom marcus och jacob, så va ja med dom i göteborg lite innan vi åkte hem. nu ligger jag i min egen säng och de är såå skönt. älskar den.

ska sätta på något avsnitt på webb tven nu och somna till.
god natt

4 år idag!

min älskling fyller fyra år idag, så stor han har blivit min lille snuttegris!


drar i väg en stund

d r a r   i   v ä g   o c h   t r ä f f a r   j u l i a   e n   s tu n d  - saknar den bruden.
kommer väl hem om någon timma. funderar på att dra och hyra film , kan va skönt med en hemmakväll för en gångskull. Vart hemma hela dagen idag och chillat. städade även mitt rum eftersom de låg kläder över hela golvet och hår ÖVERALLT-inte fräscht.

PUSS1


gjorde en bra gärning

Kom just hem efter en trevlig kväll med ett par trevliga människor. tog två bussen hem och dessutom gjorde jag en bra gärning. körde hem en aspackad kvinna(för gammal för brud och för ung för tant.. så kvinna blev ett bra ord japp) med min ofanligt coola moped. hon tyckte ju de va skitkul att åka på mopeden så de va ju trevligt. nu ska ja krypa till kojs och sova lite, är mega trött.

peace and love
jag saknar dig så det gör ont.

som en prinsessa i en otrolig saga



otroligt opassande bild och namn just för tillfället.

men har lärt mig att man ska tänka positivt , vilket jag ska göra. allting löser sig till slut, eller hur?
fast just nu vet jag inte, känns som jag sårat för många människor som står/stått mig nära, när jag egentligen bara försöker göra det rätta. men , thats life som man kan säga ..

Åkte iallafall in till stan och gick på bio sommaren med göran. verkligen skitrolig! Sen körde marcus hem mig. finns väl inte så mycket mer att säga om denna kväll. men den har vart skitbra.

idag så fyller min lillebror 14 år med, GRATTIS TILL HONOM.

                                                                         peace, eran fridixen


det spelar ingen roll vem du går dit med, utan de är vem du går hem med som spelar roll.

inköpen i stockholm...seriösa bilder jaop.


500 miles

skirver ett nattinlägg direkt ifrån ; MIN EGEN SÄNG! så otroligt skönt att vara hemma och nu ska ja bädda ner mig och somna till någon film.. åkte ifrån stockholm runt tio tiden i morse och åkt i stort sett hela dagen.. va hemma någon timma och duschade och packade upp bara innan jag åkte in till stan. känns så skönt att va på hemmaplan, veta var man ska gå av.när bussarna går.vart man ska gå.vad man kan göra osvosv. mötte upp issa och jennifer och efter att ha suttit i museeparken och myst ett tag gick vi och mötte adam, satt och tjöta med honom lite innan vi tog bussen hem. och adam är som jennifer-mycket duktig på att sjunga, så fick lyssnat på ett par låtar han spelat in, så de va najs. 

imorgon(som är idag eftersom klockan är över 12) fyller min lillbror 14 år(tror jag det va) MMMM GRATTIS GURRIZEN!! så det blir till att fira honom! sen på kvällsqvisten ska ja väl kanske träffa lisa, fast är sjukt sugen på bio sommaren med göran så får väl klämma in den kanske innan lisa slutar jobba.

glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya-
god natt


killar asså ..



och så fortsätter det.. ingenaning om vem människan är, men de är tydligt att han vill ha svar jaop. svarar inte, han fortsätter och så håller det på. yeah yeah.. i dont care.. orkar inte

jaja till saken. eller vilken sak? till "vad har jag gjort idag" kanske är mer passande.. jo, idag har jag ätit äcklig hotellfrukost, som förövigt inte är så äcklig nu när jag köpt mitt eget smör och tagit med mig hit, så nu kan ja äta smör på mackorna-blev mycket torrt innan, vilket jag inte gillar. sedan åkte vi direkt till vasamuseumet, ganska häftigt men jag va inte direkt superinponerad. därefter gick vi till en titanic visning, det döremot imponerade på mig. fick ha egna hörlurar så kunde gå runt i sin egen takt och lyssna på en gubbe som pratade i hörlurarna och samtidigt titta på vad de fanns att erbjuda(gillade de kanske mest för att i bakrunden hörde man hela tiden titanic låten-som ja älskar!) efter några timmar inne på dessa museum så  gick vi till gröna lund, som ja sett fram emot. köpte oss ett varsitt åkpass så vi kunde åka om och om igen. fanns inte så mycket att erbjuda där, men vi va nöjda ändå. jag och gustav gick runt och åkte de första bästa som fanns. min favorit(som va den ända läskiga) är den nya insane som den heter och den va verkligen insane. allting gick så fort. och allting va minst 15 minuters kö. kanske inte så mycket egentligen men eftersom aktraktionerna inte varade längre än en minut så va de ganska lång kö för det lilla. jag föredrar iallafall liseberg framför grönan! nu sitter jag här .. imorgon åker vi hem, sista natten på hotellet. känns ganska skönt. få komma hem och sova i sin egen säng, äta riktig mat, träffa sina kompisar när man vill osvosv.

nej fyfan nu orkar jag inte skriva mer.
hörs väl imorgon !
puss

stockholm dag 2 & 3

cha cha bloggen !

sitter på hotellet just nu med min älskade dator i knät efter en äklig pizza här på hotellet,mår både illa och har ont i magen nu .. kanske inte på grund utan den, utan kanske för all skräpmat ja tryckt i mig dessa dagar? äter ju ute hela tiden .. det blir så när man inte har något kök tillgängligt. är hur trött som helst nu, vill ju inte sova bort dagarna när vi väl är här, så blir tidiga mornar! Igår blev det en tripp till slottet och kollade i de olika rummen samt kollade på pride festivalen-vilket va helt sjukt. mycket människor.mycket färget.mycket glitter och mycket naket.jag blev faktist farsinerad(stavas det så?) av att folk vågar visa upp  de dom nu är (homo,bi osv osv) och det är mycket starkt av dom! en lite rolig grej va när jag och mamma skulle gå bort och kolla på flaken så givk ci brevid varandra, så kollade ja helt plötsligt snett bak, och vem går inte där ? Om inte mark levengood och jonas gardell- en meter ifrån mig och mamma. mamma blev helt till sig och tyckte det va jättecoolt! haha så söt..  sen åkte vi till dn galan och kollade när lillebror vann 300 m häck!

Idag blev de en tidig frukost 08.30 tror jag att klockan va. sen åkte vi in till stan och åkte direkt till stadion igen(känns som ja inte gjort nått annat än att springa där fram o tillbaka och kollat på alla duktiga människor) där vi kollade på lillebror när han tävla häck igen-även denna gången vann. lillskiten är ju grym! både personligt rekord & tävlingrekord. sen åkte jag och mamma in till stan där vi kollade i affärerna. fick köpt mig en volangklänning, högkjol(vet inte om ja gillar den eller inte, men den funkar!) och ett vitt linne. sen hade jag så sjukt ont i fötterna och massa blåser så åkte till hotellet där vi spenderat kvällen. ganska skönt. är supertrött nu och funderar faktist på att gå och lägga mig.. skulle behöva lite frisk luft bara innan..

imorgon blir det vasa museumet och gröna lund tror jag.
kisses and love


stockholm

anlädde till stockholm runt ett tiden igår efter nästan sex timmars åkande. vilade lite på horell rummet och sen drog vi till stockholm stadio där vi spenderade yttligare nästan fem-sex timmar med att sitta. men inte deppar jag för det, för det va en sån spänning och känsla där, kan inte förklara! alla va otroligt duktiga och vissa va ...snygga med, vilket jag gillar. såg många känsidar såsom Johan Wissman(som förövrigt gärna får gifta sig med mig), Peter Forsberg, Maja hirasawa, Stefan holm och måånga som ja inte vet namnet på. Nu smsar mamma för fullt och säger att jag ska börja göra mig iordning! Sitter med min älskade dator i knät i lobbyn. Människorna som går förbi hälsar som om dom kände mig, lite gulligt tycker jag. Väntar ännu en lång dag framför oss, jag och mamma ska ta oss in till stan och kolla lite, kanske besöka slottet och pride festivalen med innan vi ännu en gång ska till stockholms stadio där min lillebror tävlar idag!

kisses


RSS 2.0