Here without you baby

god kväll!

kollar på eva och adam nu, så grymm.. tobbe är snygg!

slutade runt tolv idag så gick då hem till farmor och farfar en stund och kollade på film, gick ut med vovvisen och hann även sova en liten stund innan jag åkte ut till torp och mötte lisa som fick köpt sig ett par finfina skor. därefter drog vi till norgården och kollade på vårshowen, de flesta va jätteduktiga! men min kussi va ju sötast och killen med mössan och adidaströjan.. dom va mej ett par riktiga goingar, fast dom är lisas. för hon såg dom först.

efter det åkte vi till okq8 och köpte lite food(LISA PÅMINN MIG ATT JAG ÄR SKYLDIG DIG 60 KR!) hehe
så åkte vi in och tränade spinning i 60 minuter, herrejissus helt slut!! jobbigt va det, men känns riktigt gott nu efteråt. kan bara tänka mig vilken härlig träningsvärk ja kommer ha imorrn.. hehe. sen åkte vi vidare upp till jessica en snabbis där lite folkis va innan vi åkte hem, så en bra dag med andra ord! hihi


go bild på mig och lajz ifrån studenten förra året.

Nu har jag precis duschat, blåst håret och pluggat lite .. eller ah läst egenom det som kommer på provet imorgon. ska läsa en gång till sen är det bara att hoppas på det bästa!

trött som en jude är jag nu och vill bara lägga mig i min goe säng, så de är väl det jag ska göra nu! peace


ps. måste färga håret med!!

ballar av stål

somnade vid sju tiden och sov ända tills för ungefär en halvtimma sedan, bra jobbat där.
har skit ont i magen nu verkligen, vet ej varför men usch vad den håller på :(
ska upp om fyra timmar nu (lycka till frida!) ..

matteprov i morgon bitti, sen avslappning ppå idrotten sen slut for the day! 
på eftermiddagen blir det vårshow på norgården skolan!

peace

amanda är bäst

blev en liten sovmorgon idag tack vare den där jävla pizzan igår.. mådde illa som fan i morse, så fick åka tillbaka hem igen, eller ah åkte till min farmor och farfar hihi. farfar va så söt och bäddade ner mig osåå ehhe den goingen. sen kom jag till skolan lagom till samhällskunskapen så gjorde jag klart min mvg uppgift så nu är den ute ur tankarna iallafall fast har massa andra uppfter som jaf ska göra med, detta tar aldrig slut! nu har vi rast i typ 20 minuter sen ska vi kolla på film, billy elliot. sen hem till farmor o farfar igen och vänta på att mamma slutar så jag kan åka med henne hem :)

peace


söndag

tjennare.
konstigt de känns nu när de är sommartid. för de är de nu va?eller är jag helt ute och cyklar, de hoppas jag inte he-hhe. vaknade typ halv ett idag, trodde klockan va typ halv tio, men ikke. kom ju hem rätt sent i natt så .. tog mig en rejäl prommenad till stan med josefin och sen har vi färgat hennes hår, jag har pluggat lite och ätit lite pizza med. och på tal om den så sa jag till att jag ville ha en kebabpizza med pommes på UTAN ost & lök och kebabsåsen skulle vara brevid, men han hade visst taskig hörsel så det blev inga pommes på men däremot blev det OST på ( SOM JAG INTE TÅL SÅ NU HAR JA SKITONT I MAGEN!! ) blev även lök på.. hur fel kan de egentligen bli ?! aja, inget att deppa över kanske :)
peace

lördag

Efter kusinkalaset åkte jag med mina kusiner hem, så gjorde jag och josefin oss i ordning så drog vi på fest först hos richards granne. men va rätt tråkigt där så kom någon filur och hämta oss med epan, bonde-style but i like it. så satt vi där och chillade resten av kvällen och jag visade mina sångkunskaper och lyssnade på BRA musik, uppskattades riktigt mycket tror jag ;)
nu ska jag gå och göra frukost till mig och jossobosse sen kanske vi drar ner till emil igen, kanske.
mååååååste plugga med, har tjutusenmiljoner grejer som ska in i veckan, underbart.
peace

fått hem mina älsklingar nu

ohhhoo im in love.

carolinas 20 års kalas


eftersom min bg sis fyllde den 17 mars blir det idag kalas, för släkten och några vänner. om bara en liten stund kommer mitt hem tas över och det kommer vara värre än en djurpark. för det är sånna vi är.

about yesterday;

efter en mysig taccomiddag hos lisa gjorde vi oss i ordning och tog vårt pick och pack och sen drog vi in till staden först hem till jessica och sminkade oss sedan vidare till frida och oliver. kvällen blev lyckad faktist! lite seg i början, lite seg i slutet.. men i mitten av allt, va helt asgrymt. dansade hela kvällen lång! vid två åkte vi hem till lisa och skulle slagga, men blev en hel del prat och lite one tree hill innan det somnades. toppen med andra ord!

peace <3


hemma hos lajz

sitter hemma hos lisa, har precis käkat lite taccos hihi mumms. ska börja göra oss i ordning för party at frida and olivers place, får se hur det blir! måste cutta nu hehe peace



söt bild på mig och lisa.

nödvändigt?

åkte in i morse för vi skulle ha indviduellt val. när vi kommer dit fick vi en uppgift sen slutade vi, efter 30 minuter, riktigt nödvändigt. eller inte. så nu är de bara att invänta nästa lektion som börjar om eh timma, fördriver tiden med amanda och emina, så de är bra.

efter skolan och ikväll ska jag spendera kvällen med lisa! kommer så azuuuummmmm !! hehe.
fest eller myskväll, de återstår att se.

nu ska jag läsa massvis med bloggar, hihi

peace

bellaochtyras show

kollade typ precis klart på bella och tyras show.. ser ni på det eller? iallafall, ska hoppa in i ducshen nu sen blir det sängen och kolla oc tills jag somnar.



peace♥


det va väl på tiden eller

har äntligen tagit ut min "stora dator" ifrån mitt rum, så har plats till annat skräp nu istället på mitt lilla skrivbord. synd bara att jag har alla tusentals bilder jag tagit genom åren på den datorn. Känns tråkigt, men den har ju gjort sina dagar om man säger så så onödigt att den bara ska stå och ta plats. men pappa ska försöka fixa det, om det är möjligt.

sitter och kollar på titanic nu och gör allt annat än vad jag borde. måste verkligen skriva klart pedagogiskt ledarskap uppgiften i fall att den skall in imorgon, men det kommer. kanske efter bella och tyras show eller nått...den som lever får se.

Väntar även på att Lajz ska ringa mig så vi får snacka lite! nu har jag ej mer att skriva *hehe*

peace and love


my day

som sagt, sovmorgon. så hade vi samhällslektion, blev klara med vårat grupparbete om kvinnovåld. känns gott att ha gjort klart det! sen skulle vi haft mental stresshantering, men läraren kom inte .. så alla drog. Jag gick runt och sökte lite sommarjobb och blev en sväng till farmor och farfar med. Nu är jag iallafall hemma och väntar på att pappa ska komma hem med min väska så jag kan plugga lite, har ett arbete som ska vara inne imorgon, så måste skriva klart det!

sen blir det käka vofflor med, mumma. peace

god morgon

fyfan va skönt de var med lite sovmorgon, det satt inte fel någonstans kan jag säga er! ;)
Nu ska min moster strax köra ner mig till skolan så jag får lära mig nått hihi (:
hörs sedan!
peace

jag är hos dig igen

kom precis hem till min moster nu och sitter och diggar lars winnerbäck, han är king!
vad har jag gjort idag? skolan, inget speciellt förutom att vi gick och kollade på en modevisning, treornas projekt arbete, ganska bra faktist. Sen kollade vi på film, billy elliot sen slutade vi klockan två, sista lektionen var inställd. gott, så imorrn blir de sovmorgon till klockan tolv, GILLA!
Efter skolan åkte jag hem till min farmor och farfar. är så jävla glad att jag har dom, guldvärda.
sen åkte jag med mamma och pappa och kollade på ett hus. Gillade det faktist, men mamma och pappa var lite tveksamma .. men får se hur det blir... därefter åkte jag och kollade på min kusin ida och hennes klass som hade gjort en musikal, jätte duktiga var dom.
nu ska jag kolla film, sen sova. eheh
peace

cry me a river

åt.helvete.med.detta. orkar inte må såhär längre. pratade med skolsyster förut med, fick tabletter av henne som jag skulle gnaga i mig innan kvällens slut, så kanske de blir lite ändring på detta? eller iallafall lite bättre. konstigt att hon kunde hjälpa men inte vårdcentralen.hatar uddevalla.sitter bara på sina feta rövar och inte orkar lyfta ett finger, menmen dom får ju betalt i alla fall. magen fick nyss nått ryck, gjorde ont som fan och de va inte vanliga kramper som jag brukar ha och detta satt i längre, uschhhh va detta suger.

hm, vad ska man säga om denna dagen då? MATTE-gjorde ingenting IDROTT-avslappning en halvtimma,sen slutade vi FYRA TIMMAR RAST(typ) klippte mig, blev kort som fan, eller ah 1 dm kortare, men det känns kan jag säga!! men de växer ut.. någon gång. åt pannkakor hos farmor,kollade skärgårdsdoktorn. SVENSKA-20 minuters lektion( OCH DÅ BLEV JAG ARG KAN JAG SÄGA ER; väntat i fyra (!!) timmar i stan på att ha svenska, så får viiiii sluta tidigare... åhhh ska aldrig mer stanna kvar på den lektionen. aldrig mer vara duktig, tjänar ingenting till ju..*suck*

imorgon efter skolan ska jag med mamma och pappa och titta på hus, i stan. sen ska jag nog kolla på musikal min kusins klass har. blir väl bra eller.peace


förlåt att jag kom försent ..

Förlåt att jag kom försent men det var motvind i korridoren

Förlåt att jag kom försent men jag hitta inte vägen

Förlåt att jag kom försent men jag hittade inte fram till skolan

Förlåt att jag kom försent men biljardbordet våldtog mig

Förlåt att jag kom försent men det är inte mitt fel att min mobil har en znooz knapp

Förlåt att jag är sent men min cykel var försenad

Förlåt att jag kom försent men mitt täcke ville inte hoppa av mej

Förlåt att jag kom försent men jag var rädd att få träningsvärk

Förlåt att jag kom försent men min säng ville inte att ja skulle gå


nobody said it was easy


come to mamma



Mamma beställde dessa skor till mig idag, från min faster som har scorett så får vänta och se när jag får dom :) *längtar* hon är allt bra snäll ibland. jag med.

slutade tolv idag, skönt det. Skulle egentligen haft teckenspråk senare på eftermiddagen men mens+huvudvärken tog över. Blev torp en snabbis och införskaffade mig nya leggings eftersom mina visst hade gått sönder, fuck. jaja, lätt hänt.

Nu ska jag kolla OC tills jag somnar. Får se när det blir, har redan sovit några timmar idag, hehe ...

NE DU , GOD NATT PÅ ER.....peace n love


samhällskunskap

samhällskunskap nu, men är nästan klar. ska göra vg uppgifterna men har vikarie nu och hon fattar ju ingenting, så får göra dom en annan gång.

denna dagen har sugit k*sjhdusdh', ingen bra dag. När jag vaknade hade jag kramper i magen, missade bussen till skolan, missade första lektionen, andra lektionen matte, fattade ingenting och nu samhällskunskap, sen efter denna ska jag nog dra hem. orkar inte vara kvar. har mensvärk nu med. jag älskar detta..

ska banka lite vett i julia nu, hihihihi älskar henne
peace


hemma

tjabba tjena.

är hemma, hos mig. inte vart hemma sen onsdags, har sovit borta sen dess. men ska strax dra igen skulle bara packa om väskan, ska in till stan och bränna lite fett tänkte jag. blir kanske en sväng till torp , igen. jag och josse drog dit förut, fikade och kolla i affärer. hitade verkligen ingenting .. men men.

hade en mysig kväll hemma hos moster, med ida josefin och alexandra. hade massa gotta, chips, dipp gurka och morötter och kollade oc hela kvällen. runt 11 tiden fick vi lite tåkigt så drog ner till stan en stund, innan vi åkte tillbaka och de andra däckade och jag kollade oc till typ fyra, hehe. skitbra ju!

ska åka nu. peace

kom precis hem(till min moster)

kom precis hem ifrån kyrkan. är helt slut.
Gjorde "påskkort" på ett speciellt sätt, kan visa någon gång,ganska gulligt. Kollade på en musikal och hade gudtjänst, inte så mycket mer att säga faktist.
orkar faktist inte skriva mer nu..........sorrrrrrrrrrrry babes

min fina vän

Som en ängel från ovan kom du, tog din plats, segrade. Hos dig är jag alltid trygg, hos dig kan jag alltid vara mig själv. Vi två tillsammans, kan det bli bättre? Nej, det kan det inte! / Julia Thorell



jag älskar dig.

12.50

hej sötnosar.
har precis duschat så sitter nu och kollar på tjorven och äter frukost.
ska strax göra mig i ordning, ska vara i bäve kyrka klockan två för en hel dag där, har inga högre förväntningar faktist. vet inte riktigt vad jag ska göra där om jag ska vara ärlig men vi får se när vi kommer dit, alla församlingar i hela ua ska tydligen dit så blir massa folk där (och massa småbarn..*suck) hihi.
nejmen ville bara säga att jag lever. hoppas ni med gör det så ni inte tog i för hårt igår ;) 
själv var man barnvakt igår åt lilla rasmus, så söt är han. gick kalas. sen när han hade somnat passade josefin honom, så jag, ida och sofia åkte lite bil med coolingen rickie, sen hade vi fem minuter på oss att göra oss iordning för fest, jissus... så drog på chillfest en stund , ganska kul faktist. nej, nu ska jag dra. ha en bra dag gubbar! PE4CE
ps. har fått skitont i halsen, vaknade i morse och de gjorde PISSIGT ONT .. gör ont när jag sväljer osåå.. hoppas det går över snart! hihi ds. 

Det perfekta hälsoschemat?

Kl 06.00 Starta med sex

– Hormonellt är detta den optimala tidpunkten för sexuella aktiviteter, då de nivån av de hormoner som ökar sexlusten är som högst, förklarar psykolog Pam Spurr och tillägger att det också är den tidpunkt då kvinnan är som mest fertil.

 

Kl 07.00 Dags för frukost

Efter nio timmar utan mat är kroppen inställd på svält och du kan känna dig svag. Bäst är om du äter inom en timme från det att du vaknar.

– En hälsosam frukost ger hjärnan och resten av kroppen den kick de behöver för att fungera bra och gör att du slipper gå och småäta resten av dagen, säger doktor Andrew Murray på Trinity College i Cambridge.

 

Kl 07.15 Ta multivitaminer

Vissa näringsämnen, som vitamin B, har en stimulerande effekt som man har bäst nytta av på morgonen. Men ta dem aldrig på fastande mage. Då kommer du med största sannolikhet bara kissa ut dem. Så efter frukosten blir perfekt.

 

Kl 07.30 Borsta tänderna

Vänta gärna en halvtimme efter frukosten innan du borstar tänderna. Har du druckit juice eller något annat surt är emaljen på tänderna mjuk och extra sårbar. Borstar du då kan emaljen ta skada och med tiden riskerar du få ilande tänder.

 

Kl 08.30 Ut i solen

Allt för ofta går vi hemifrån i mörker, spenderar hela dagen i artificiellt ljus innan vi åker hem i mörker igen. Detta trots att en tidig dos dagsljus är nödvändig för vårt välbefinnande.

– Naturligt dagsljus hjälper kroppen hålla rätt rytm. Det reglerar kroppens produktion av sömnhormonet melatonin så att vi känner oss pigga och sömniga vid rätt tid, säger Andrew Murray.

Ljus har på så sätt en naturlig antidepressiv effekt och hjälper kroppen bilda viktigt D-vitamin. Kan du inte ta en promenad, sätt dig nära ett fönster.

 

Kl 10.00 Ta itu med knepiga problem

Passa på och lös svårigheter när hjärnan är som skarpast. Åt du en bra frukost ska koncentrationsförmågan vara på topp just nu, liksom korttidsminne och logisk förmåga enligt experterna på Centrum för sömnstörningar i New York, USA.

 

Kl 11.00 Gå på dass

Följer du schemat jobbar dina njurar som hårdast vid den här tiden och du behöver förmodligen lätta på trycket.

– Håller du dig för länge allt för ofta riskerar du urinvägsinfektion och njursten, varnar doktor Sneh Khemka på Bupa International.

 

Kl 13.00 Lunch

Vid den här tiden arbetar matsmältningssystemet som allra bäst. Nutritionist Ursula Arens föreslår en lätt men väl balanserad lunch med tillräckligt mycket proteiner och kolhydrater för att du ska orka hålla igång till middagen.

– En fullkornssmörgås med tonfisk, lite sallad och en frukt till är idealiskt, säger hon och tillägger att det är en myt att vi måste äta en massa mellanmål.

 

Kl 13.30 Skicka viktig e-post

Var tredje person känner ”mail-stress”'. Forskare i Glasgow och Paisley har upptäckt att datorns brevlåda för inkommande post är en källa till frustration. Ju fler nya mail som dyker upp desto tröttare och mer inproduktiva blir vi. Framförallt kvinnor. Då ångesten över svårbesvarade mail kan höja blodtrycket bör vi göra detta efter lunch. Då är folk mer avslappnade men ändå skärpta och chansen att få ett snabbt tillfredsställande svar som störst.

 

Kl 15.00 Ta en piggpromenad

När lunchen smält är det vanligt att man känner för en tupplur. Men doktor Peter Venn på det amerikanska Centret för sömnstörningar befarar att det kan leda till sömnsvårigheter. Ta en promenad istället. 20 minuter räcker. Är du inte allt för påklädd utan låter solen värma huden får du din dagliga dos D-vitamin på köpet.

 

Kl 16.00 Möt smärtan

Ska du till tandläkaren, ta en spruta eller göra något du tror gör ont kan det vara smart att boka en tid under sen eftermiddag då halten av endorfiner är som högst. Endorfinerna talar om för hjärnan att det inte är så outhärdligt och höjer på så sätt vår smärttröskel.

 

Kl 17.30 Tid att träna

Så här dags ligger din kroppstemperatur som högst vilket ger dina muskler maximal styrka, flexibilitet och uthållighet. Vuxna bör utöva någon typ av fysisk aktivitet minst 30 minuter per dag. Det kan räcka med promenader. Alternativt 20 minuter mer konditionskrävande träning tre dagar i veckan.

– Det håller igång blodflödet och håller hjärtat i trim, vilket skyddar mot stroke och hjärtsjukdom, säger doktor Geoff Davies på Cardiff Bay-kliniken.

 

Kl 18.30 Bästa tid för skoköp

Fötter sväller under dagen. Ibland så mycket som en hel skostorlek. Funderar du på att köpa nya är det alltså bäst att prova ut rätt storlek på kvällen.

 

Kl 19.00 Ta ett glas rött

Levern har störst möjlighet att ta hand om alkoholen i vinet vid den här tiden. Men håll dig till ett glas. Utöver leverproblem kan en ökad mängd störa din kropssklocka och leda till sömnproblem.

 

Kl 19.30 Ät middag

Vi har länge trott att det inte spelar någon roll vilken tid vi äter middag. Istället har fokus legat på vad vi lägger på tallriken. En studie från Northwestern University i Storbritannien visar dock att även oregelbundna måltider gör att vi går upp i vikt. Kroppen förväntar sig helt enkelt mat vid en viss tid och får den inte det kommer systemet ur balans. Bäst är att äta sista målet 2-3 timmar före läggdags. Och inga sötsaker! De håller dig vaken längre.

 

Kl 21.30 Natti natti

Nu vill din kropp sova. De flesta har sin egen kvällsritual som behövs för att gå ner i varv. En timme brukar vara lagom för att tvätta sig, borsta tänder och kanske läsa en stund.

Normalt behöver kroppen 7-8 timmars sömn. Det bästa är om du kan lägga sig och vakna vid samma tid varje dag, vardag som helg.

OBS! Följer du schemat får du räkna med att det tar cirka tre veckor för kroppen att ställa det inre urverket så att du drar nytta av alla positiva effekter. Lycka till!

källa:www.aftonbladet.se

nå, vad tror ni? peace


skolan

engelskan blev inställt så sitter och coolar mig med julia nu, hade naturkunskap i morse och det gick lika bra som vanligt! jag och julia i ett nötskal asså.. lärarn hatar oss, men vi hatar han med så de är OK he-he..

ska dra & äta nu, soppa. TVI PÅ DET. mitt huvud sprängs snart, suuuuug. men jaja.

etfer skolan blir det lysekil sen slagga hos bullie ♥


lite otippat eller

nejmen, vet ni vad jag har gjort idag då? nej, de klart ni inte vet. iallafall, jag har kollat på fotboll. jag, fotboll liksom. går ej ihop. kollade endast finalen, och lite av semin. men de räckte. hann med att se (nästan) ett slagsmål, arga spelare och snygga grabbar och även ett självmål, inte så illa det inte. Efter jag vart där så blev det arbetsförmedlingen, ganska onödigt att dom ens finns när dom ändå inte kan hjälpa en menmen dom måste väl med ha ett jobb skulle jag tro ..

sen blev det fika med julia milot och jimmy, inte illa de heller.


ska fan ta tag i de där med skolan på riktigt nu

och jag menar det! värt ett försök iallafall.

darin ♥



16.04

kom precis hem, gott som fan? tror de är typ andra gången detta året som jag åker hem direkt efter skolan med bussen, utan att göra något efter skolan, så de är ganska najs faktist.. med tanke på min jävla huvudvärk jag haft igår och idag kanske de är lika bra. fick precis gustav,min lillebror att göra lite mat till mig. han kan ju va snäll när han vill.. hehe.

kollar på titanic nu, älskar den filmen. kan kolla på den hur många gånger som helst! peace

ps. fick darins melodifestivalen låt till mobilen idag, så ni kan ju gissa vilken låt som spelats all the dayyyy long ? hehe, im in love. ds.

skolan

hellu.

sitter på samhällslektionen med amanda och julia, ska påbörja ett arbete om kvinnovåld.

började dagen med föreläsning eller vad man nu ska säga, ganska kul faktist. sen gick jag och julia på lite uppdrag innan vi gick upp till skolan för denna lektionen. etfer detta har vi lunch och därefter bkf. så slutar två idag för inställd sista lektion, skönt. så blir att ta tre bussen hem tror jag, gott att komma hem tidigt iallafall.

nu ska de jobbas för fulla muggar, hehe

peace

den svaga punkten

har spenderat min kväll med att kolla på tv, wipeout, ballar av stål, och wallander. sigge har vart fruktansvärt gosig idag, märks att jag inte träffat min gose på ett par dagar. men han är bäst de är han, min hund.

ska kolla på blåsningen nu som jag missade förut, sen ska jag sova.

peace.

melodifestivalen

Darin - you're out of my life
bästa bidraget enligt mig. ville verkligen att darin skulle vinna och blev sjukt besviken när det visade sig att det inte blev så. Det va helt magiskt när han sjöng, som om världen stannade till. Att stå på scenen ensam och få det att se och låta så bra med den känslan. det är farchinerande. (stavning?)


Pernilla Wahlgren - jag vill om du vågar
Jadu, tycker ni inte hon är lite för gammal nu för såna här låtar? helt okej låt, riktig slagerlåt och de är ju de som är meningen.. så den får ett plus i kanten för det. ganska löjligt bidrag förövrigt.


Andreas Johnson - we can work it out
Tråkig låt och framträdande,noll känsla.


Timotej - kom
skrattretande låt. fyra tjejer som står och låssas spela ett instrument-så inte coolt för fem öre. Låten var inte bra och jag tycker dom va för mycket. men lite bra måste dom väl få? isf, modigt av dom att ställa sig och sjunga en sån ful låt inför så många människor.


Peter Jöback - Hallow
Gillade faktist denna låten, eller den var okej. tycker det va lite tråkigt att han inte fick så mycket poäng, han förtjänade mer.


Ola - unstoppable

förväntade mig faktist mer av honom. seriöst frisyren? och själva bidraget kändes väligt tråkigt.


Jessica Andersson – i did it for love
fin, men inte långtråkigt låt.


Salem al fakir – keep on walking
framträdandet var bara för mycket. ingen direkt känsla. roligt att björn var med, pluspoäng?


Anna Bergendahl – this is my life
vinnarlåten. tråkigt framträdande men helt okej låt. ingen speciellt spänning i den och tror inte den kommer komma så långt i olso faktist. men lycka till sverige.. darin hade iallafall vunnit hela skiten, de lovar jag.


Eric Saade – manboy

första gången jag såg honom, hade innan bara hört talas om honom och hade faktist förväntat mig mer, men framtränadet var faktist coolt, men låten? ne, inte så bra som jag trodde. men han va ju snygg!

så om vi skall sammanfatta detta nudå?

1. darin såklart.
2. eric saade får jag väl säga dårå.
3. anna
4. peter
5.ola




i love u

me and sis

jag och ida,kusin

sammanfattning av helgen

fredag: efter skolan tog jag och julia bussen till lysekil. väl där chillade vi bara, jag och brudarna. sen kom böna jonis och någon mer dit och så spelade vi kort, skitgubbe. och den som förlora fick äta/dricka något äckligt. jag var först ut och fick äta coccosmjölk, spydde. sen spelade vi lite till, julia förlorade för de mesta. sen åkte jag hem.

lördag: tog tio bussen till göteborg, ida mötte jag upp på torp så åkte vi ner tillsammans. halv tolv var vi framme och träffade carro och mattias där nere. efter ett par timmar var vi hungriga och trötta i benen så gick till en thairesturang där vi åt buffé,smaskens. där satt vi och åt och skrattade hur länge som helst kändes det som, innan vi gick ut och kollade ännu mer i affärerna innan vi begav oss tillbaka till uddevalla. fick köpt mig en skinnjacka nu iallafall,härligt! När vi kom fram till uddevalla åkte jag ut till torp och väntade på julia, sen åkte vi hem till emelie där vi kollade på hajar som hajar en stund innan vi gick till sebbe där vi kollade på melodifestivalen, hanna kom även och var med. riktigt besviken på årets final. tänkte lägga upp en sammanfattning senare under dagen om vad jag tyckte om de olika bidragen!

 

iallafall. efter melodifestivalen kollade vi på en skräckfilm. fick ha en kudde för munnen tillslut,kändes som jag skrek hela tiden. läskig, men bra faktist. sen åkte vi ut med hanna till torp där vi skulle väntat i ca. en timma på bussen. men då kom en som heter jesper som är en komipis kompis som skulle ut till orust, snacka om tur. så åkte med han och två av hans vänner hem till julia där vi kollade på the heratbreak kid och sen somnade. ♥

söndag: idag har jag inte gjort nått speciellt. vaknade upp hemma hos julia runt tolv, åt frukost, kollade klart på filmen som jag råkade somna ifrån igår, pappa kom och hämta mig, vi åkte och köpte lite gotta, men glömde köpa cola :( menmen. nu ska jag sätta på nått gamalt program jag säkert missat! peace


cry emo cry


tjenna

ligger och fryser halvt ihjäl nu och känns som jag ska spy. vill sova bort detta,men illamåendet gör mig galen. tänkte att det kanske blev bättre av att ta en macka, men ikke, blev snarare värre! har mått okej hela dagen idag och sen på sista lektionen fick jag hurontihuvudet som helst, blev snurrig osv. men tänkte inte så mycket på det och åkte sedan hem till min farmor och farfar då illamåendet kom, herrejissus. åt lite mat för att fira pappa(utan pappa!) min lilla pappsis fyller nemligen år idag, stort grattis till dig pappa. älskar dig.

iallafall. blev värre och värre, somnade en stund med. men inte har de gått över ändå.. men nu ska vi inte deppa inte. imorgon blir det skola sen lysekil förmodligen :) på lördag blir de nog göteborg och sen filmkväll med tjejjerna kanske? får se.

ska kolla klart på titanic nu. leo är ju inte dåligt snygg inte, he-he.

PEACE

behov av vadå?

just nu är jag i STORT behov av pengar! finns så mycket fint som jag bara måååste ha nu... ojojoj hur ska jag klara mig he-he. har väl typ 100 kr som jag ska ha resten av månaden, haha orkar inte.

men jag och mamma kom överens om att om jag hjälper till lite mer hemma, typ damsuger osv. så köper hon skinnjackan som jag sucktat efter så länge till mig, tack det va snällt. hon har sina stunder.

nu ska jag kissa. kissar ner mig snart, lovar. sen ska jag sätta på en VHS film. har ju kollar på alla typ 97 miljoner gånger MEN har ingen dvd och kan inte somna med datorn på :(*ilandproblem* så får väl bli hm, kanske krambjörnarna i underlandet för femte dagen i rad.. jo, ja tror de blir den.

PÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄZ BLUGGEN


vilken dag



haha julia asså.. den tjejjen. hon gör fan mina dagar med hennes kommentarer HAHA.

skolan idag, började med matteA för min del därefter svenska-uls-naturkunskap.
måste berätta om naturkunskapen, va fan det roligaste.. skulle kolla celler , eller jag vet inte vad vi skulle göra , fattade inte riktigt.. *hihi* men iallafall. så när jag kom in i klassrummet säger lilla tommy"du får para dig med andreas" hahah höll på att dö och jag bara"vadå vem ska julia vara med då?" han bara"hon får para sig med mig" då började jag bara skratta ännu mer, fick ingen luft. han bara"rent teoretisk, rent teoretiskt" haha som om ja inte fattade det !? sen skulle vi sitta och göra massa tråkiga tabeller hela lektionen, så jädrans tråkigt haha och julia den lilla fisen fattade ingenting så tommy fick hjälpa henne hela tiden och hon blev så arg, så jävla kul! skadeglädjje is so frida style ;);) HIHI ..

men men. efter skolan hjälpte jag och julia hanna att tvätta kläder, gick väl sådär efter tre ½ timma hade vi ju iallafall tvättat kläderna, woho? men de va ju torka kläderna som tog den längsta tiden. satt i tvättrummet och chillade hela tiden, hehe lite fult*heh* tillslut åkte jag hem, duschade och..............chilla. de gamla vanliga.

sovmorgon till tio imorgon, frågan är om man orkar gå upp tidigare för att göra lite ärenden*hehe*
får se hur piggelin jag är imorrn. men ska kolla jönsson ligan nu! peace

rå film med darin!



gammal kärlek rostar aldrig, darin♥

så dålig ihp klippt film att jag va tvungen att skratta. men bara lite.

ska sova nu, får slänga ihop nått snabbt tal imorrn innan svenska lektionen, de blir nog bra. orkar inte konsetrera mig nu förstår ni mina vänner.

 

PEACE♥


morsning

åkte in med mor min i morse, runt sju tiden. åkte hem till min farmor och farfar, sov lite. Åkte till vårdcentralen, väntade lite. Sen kom en liten sjuksköterska, eller vad säger man när det är en tjej? hehe. jättesnäll, så satt vi och pratade lite om vad som va fel. Sen när hon skulle trycka på min mage höll jag på att spy, gjorde ont som fan på ett ställe, ajajaj. men de är nog ingen fara men fick ta lite blodprov och ska lämna lite andra prover en annan dag .. hehe. och så snart som möjligt ska jag få svar på vad det är. förmodligen magkatarr eller nått liknande..

sen åkte jag till farmor och farfar igen och fick äta lite frukost, pannkakor mumms. sen tog jag och emelie bussen till lysekil där vi färga mitt lilla hår och chillade lite.. lite för mycket kanske. men de blir lätt så.... he-he

imorgon ska vi tyligen ha svenska tal med, WHAT !??! förberedd till tuuuuuuuusen.not. får väl komma på nått snabbt ikväll att snacka om eller bara improvisera.. why not liksom ;);)

ne vankas det strax middag här hemma hos familjen magnusson. magen vill ha mat och jag vill spy. ungefär så ligger det till just nu.

peace


vi är inte sånna som i slutet får varann






älskar låten.


ska lägga mig och läsa nu. blir helt matt av alla tankar hela tiden som uppstår när man är hemma.
upp tidigt i morgon med, segt. ska åka in med mamma vid sju tiden, så åker jag till farmor och farfar och kan somna om några timmar innan jag ska till doktorn. sen ska jag vänta på att emelie ska sluta, så åker vi till lysekil där även julia befinner sej. kanon! peace and love. over and out.

den nakna sanningen

började direkt på en ny bok. den är snart slut den med. eller okej, har har läst halva. svårt att sluta när man väl kommer in i det. denna gången blev det den nakna sanningen av linda rosing.

imorgon är vi som sagt lediga och jag ska besöka farbror doktorn. sen till lysekil. men de kanske jag skrev förut?

PEACE


14år till salu

sådär. efter timmar av läsade har jag nu läst ut boken. den va bra, men hemsk. kunde inte sluta läsa,ville bara läsa mera hela tiden. hemskt att sånt faktist händer. ni borde läsa den!

peace

JAG, nya dessie?!

förresten, när jag vaknade förut hade jag 115 sms. DÄR DU DESSIE, de där slår du fan inte!!
antingen har jag gått och blivit jävligt populär under natten ELLER så är det bara annie som inte har nått bättre för sig om nätterna och trackar mig med sina sms. jag skulle gissat på det sista.

 


allt och inget

tjena mors.

blev ingen skola för mig idag inte. klarade knappt gå upp ur sängen i morse, kändes som ja skulle spy vilken sekund som helst, så mamma tyckte de va bäst om jag var hemma idag. så kan det vara. har legat och läst i min bok sen några timmar tillbaka "fjorton år till salu" och har precis tagit mig en macka och nu krampar magen, igen. orkar inte med de här, vill må bra......... men man ska inte klaga inte.

imorgon är vi tydligen lediga med fick jag ett sms ifrån julia precis. härligt. så det blir nog en sväng till lysekil då. kanske även hinner hälsa på min praktikplats.saknar det som in i helvete. nu är dagarna bara piss.redan skolktrött. men snart är de lov igen.

jag pratade lite med min syster förut med, om en resa till danmark i sommar. saknar danmark. när vi var små åkte vi dit värje år. ibland ensamma ibland med farmor och farfar och någon gång var väl min faster och kusin med.vi bodde i en liten stuga med bubbelbad och  och hade nära till badhuset som va stort som fan om jag inte minns fel. saknar det. så ja, de kanske blir en tripp dit till sommaren, vem vet. jag och mamma pratade även om en liten resa till london om ett tag, skulle vart najs det. känns som om vi aldrig åker utomland och det är de ända jag vill göra känns det som! julia lämnar ju snart lilla mig för att åka till miami, las vegas och holywood. avundsjuk? nejnej, inte de minsta. men kommer sakna den lilla busen! hon kommer ju vara borta i tre veckor, TRE VECKOR!! usch.

nej nu känns de som om ja babblar på om allt och inget, därför kan jag berätta om min helg nu när vi ändå är i gång... i fredags efter skolan blev jag, julia och emil upphämtade av simons låssas pappa, skön kille de dära. så åkte vi till vännersborg. kollade en hel rad olika filmer, för de mesta skräckisar och jag vet inte hur många gånger jag somnade undet tiden. sen lagade vi taccos och kollade på lets dance med simons föräldrar. det va faktist mysigt. sen blev det lite mer film osv. somnade väl runt fem på morgonen och vaknade elva av att simon skulle åka iväg. undertiden han va borta var vi ute och gick i det underbara vädret, handlade godis, kollade på film osv. sen blev det en jävla resa hem asså. först åkte vi till vännersborg resecentrum-vänta 20 minuter-buss till näl-vänta 20 minuter-buss till kampenhof-vänta i ca 50 minuter-buss till torp-buss hem.hemma, skönt. sedan var jag hemma resten av helgen och kollade på gamla filmer och umgicks med familjen.

blev en lång text om allt och inget. ni kanske inte orkade läsa, men thats life. peace

helvete

ne, nu blev det inget överby för min del. magen började krampa och där går gränsen, fick bli att vara hemma.. KUUUL ..

jaja ska lägga mig och läsa "14 år till salu" nu. Den verkar vara riktigt bra trots jag bara är i början va boken, men hemsk. kan säga vad ja tycker om den när ja läst klart den :) peace

överby

ska strax bege mig mot överby. egentligen borde jag väl vara hemma och plugga. svenska tal ska skrivas, teckenspråks kunskaperna ska visas, praktik uppgifterna ska in, sammhällskunskap frågor ska in samt andra papper, orkar inte. så låter det stå åt sidan tills jag kommer hem. mår sjukt ruttet med, men varför sitta hemma och deppa för det, ne orka va emo liksom...

mamma och pappa har haft några kompisar ifrån australien här ett par dagar och idag ska det hem så fårr ta massa kort idag, bläää. hehe.

måste kila nu. peace

inte min dag

kom precis in till lunchen förut, spaggetti ocgh köttfärssås va de idag. gott som fan, men kunde inte äta den. kändes som ja skulle spy. så är svin hungrig nu!! orkar inte må såhär. på väg  ifrån skolan förut ramlade jag med, haha så jävla smidig är jag. ser ut som jag har dubbla knäskålar nu. hehe underbart.

ne nu ska jag julia och emil dra oss, peace

dagens låt(ar)


 

dessa låtar spelas om och om igen just nu
peace and love


dagens snygging


vilken pudding. vilket charmtroll, en total jävla läckerbit. vem vill inte sätta tänderna i honom?
nu sticker jag strax iväg till skolan. peace

meet me halfway

känns som det va ett tag sen ja skrev?
är fortfarande hemma, mamma tyckte visst inte jag skulle gå till skolan idag, så hon väckte mig inte.. kan inte missa i skolan, men vet inte om jag kan gå när ja mår såhär? dunkande huvudvärk, illamående, ont i magen. spydde igår i skolan,ingenting jag vill göra om. men ska strax göra mig i ordning och styra upp de här!

sov i hannas nya lägenhet tillsammans med julia natten till igår med, riktigt trevligt. rev lite tapeter, badade badkar med massa skum i, handlade och skämde ut oss på willys och drack öl. haha livet på en pinne. kommer bli riktigt fint när den lägenheten är färdig, när möblerna kommer and so on! jag och julia delade på en luftmadrass i köket, hehe kuligt.

 


ne ska kolla lite på någon film innan jag drar mig...zmek

i skolan

tjennare.

sitter i skolan med amanda och julia, ska skriva svenska tal. men alla saker är hemma så inväntar mentortiden. sen är det mat, är hungrig!! hehe. sen 100 minuter utveckling livsvilkor och socialisation sedan är det BARA 100 minuter naturkunskap med... haha suuuug. efter skolan ska jag och julia hem till hannis och hjälpa henne i lägenheten!

igår va jag i skolan, sen åkte jag hem till julia en stund innan vi for iväg till torp, köpte lite fika, tog bussen ut till lysekil och hälsa på mina babes! sen åkte hem duscha och åt taccos, mummsfilibabba (;



peace and love

lista

Om dig
Hur gammal är du? - 17
Din favoritmat? - tacco
Sport? - helst ingen
Två av dina favoritlåtar? - Ras Cricket-skin och walking in memphis-calle
Hur lång är du? - 165½
Vilken klass & skola går du i? - bf08a.

Familj

Vem gillar du bäst? - alla?
Hur många är ni i familjen? - 5 + hund
Hur gamla är dom? - who cares.
Ställer din familj alltid upp för dig? - jadå
Kan du lita på din familj? - ne
Kommer du alltid att älska din familj? - yes

Antingen eller

Alkohol eller cigaretter? - cigg
Blått eller rött? - Rött
Upptagen eller singel? - singel
Fotboll eller handboll? - inget
Festa eller vara hemma och mysa? - beror på
Vatten eller mjölk? - Vatten
Musik eller tyst? - Musik.
Film eller tv? - Film.
Bdb eller facebook? - Fejjan, lätt

Killar/Tjejer

Har du kille/tjej? - nope
Är du kär? - nepp.
Hur gammal är personen isåfall? - -
Om du inte har någon pojk/flickvän, kmr du nånsin ta steget? haha antagligen
Är du helst hemma och myser eller är ute med flera? - bror på sa jag ju haha
Vågar du gå långt med din pojk/flickvän? -
Om du inte har nån, skulle du våga? -ne de törs jag nog inte

Skulle du..

Vilja hoppa bungyjump? - skulle vilja prova faktist
Vilja simma med delfiner? - skulle väl vart härligt
Vilja simma med hajar? - aldrig i livet
Vilja träffa Joe Jonas? - varför
Vilja träffa Jordan Price? - ne
Vilja gå på high school? - Ne
Kunna göra inbrott hos någon? - lite bara då
Kunna snatta? - aldrig
Kunna såra någon så hårt att den aldrig mera pratar med dig? - onödigt
Kunna ta någons pojk/flickvän? - ..
Prata illa om din familj? - om dom förtjänar det
Kunna vara en vecka utan att duscha? - kanske
Kunna vara en vecka utan din dator? - jadå
Kunna vara en månad utan tv? - japp.
Kunna vara en månad alldeles själv och inte träffa några vänner? - hade nog vart tråkigt i längden

Har du..

Rökt? - mjo
Vart på fest? - yes
Blivit full? - har väl hänt
Gjort något som du verkligen ångrar? - de har väl hänt de med skulle jag tro
Några märkeskläder? - jao
En tröja som kostar över 2000? - nix
Ett par byxor som kostar över 2000? - neh
Nånsin stulit något? - provsmakade godis i affären en gång om de räknas?
Sagt till någon att du älskar den och verkligen menat det? - Ja, de klart!
Vunnit mycket pengar nån gång? - inte mer än 50 spänn skulle ja tippa på!

peace

RSS 2.0