söndag

Har spenderat dagen hemma. I framförallt min lilla goa säng och kollat på paradise hotel. Damsög även övervåningen, något jobbigare än så har jag inte gjort faktist. Har haft en sån otrolig jävla mensvärk så det är ingenting att leka med. Snart börjar Ensam mamma söker och därefter är det 50 first dates på kanal 3 som jag har tänk att kolla på.

Nej men nu ska jag bänka mig framför teven. Vi hörs! Puss.


historia

hm. kom att tänka på historialektionen igår där vi hade frågesport. jag och amanda var i samma lag och jag känner att vi hängt med mycket under terminen.

vad vad upplysningen? - en bulle
vem uppfann telegrafen? - Mona sahlin

Dock var vi inte seriösa, men läraren fick sig ju iallafall ett gott skratt. De lag som vann fick en kladdmuffins. tyvärr fick inte vi den.. undra varför?


Nu ligger jag hemma i min säng, ska kolla igen lite program som jag missat under veckans gång såsom efterlyst mm. vet inte riktigt ännu om jag ska ut ikväll eller inte, orkar egentligen inte men har inprincip vart hemma 3-4 helger i rad nu, känner att det inte är okej? menmen återstår att se! åt nyss massa god mat, potatisgratäng, fläskfilé och vitlöksbröd.. mumma!

ne men de var nog allt för mig. kan knappt röra mig idag heller efter all träning igår, gym, idrott, promenad. njaaa.. träna är nog inte riktigt min grej men.. om jag kan röra mig imorgon kanske de blir ett litet pass på friskan! nja, får se! ;) puss och kraaaaaam..


hemmakväll



har precis vart ute och gått en runda, rensa tankarna lite.
så nu sitter jag hemma hos min moster med josefin och jesper och käkar godis och kollar på scream eller vafan den heter, men fattar inte så mycket men aja. hejdå

är i skolan

hej, sitter nu i skolan och pluggar lite med malin och emelie. har gjort klart naturkunskapen som ska vara inlämnat idag samt idrotten som ska in imorgon, känns skönt att pricka av de på listan och nu återstår de endast ett litet engelska prov imorgon, wiho! kommer nog inte klara de men. Har redan slutat så ska snart hem till min farmor och farfar en stund innan jag ska ner till körskolan på teorikurs.
 

vad som händer i helgen vet jag inte riktigt, kanske blir krogen imorgon eller en soft hemmakväll, de återstår att se! puss och kram.


mamma

jag hatar känslan av att inte veta hur du mår
jag vill att du ska komma hem nu ♥ jag vet att du valt detta själv och ja är glad för din skull. du kunde inte hjälpa att det blev så som de blev. men för mig känns de jobbigt jag vet inte varför  .. men nu är de som de är och de är bara att kämpa på, men jag orkar inte! de mesta känns jobbigt just nu och de är inte bara pågrund av detta.. utan handlar om allt mitt liv. jag orkar inte. men jag vet även att de inte alltid kommer vara såhär, de kommer bli bättre och de kommer de bli snart! de känner jag på mig :) de va allt ifrån mig. nu ska ja gå in och göra prov. puss!


26 oktober

sitter hemma hos hannah och amanda och chillar lite med dom och isabelle. ska snart gå hem till min farmor och farfar igen och plugga lite på religonsprovet jag har imorgon, riktigt taggad.......not. har inget mer kul att säga faktist, hejdå


myssöndag

har fått gjort en hel del idag, övningskört, pluggat och myst i soffan framför ensam mamma söker och beck-skarpt läge. Nu håller jag på att prata med min vän isabelle om studentresor är riktigt taggad för det, hoppas vi hittar något riktigt grymt! håller även på att kolla jobb och på olika högskolor .. lika bra.

nu ligger sigge brevid mig och snarkar, världens underbaraste hund hhhih. så fin! ska nog snart kolla på ber och sova. har körlektion tidigt imorgon. vill ju inte köra på någon gamal tant bara för att jag va trött.. de skulle vart hårt! puss och kram

övningskört

har precis vart ute och kört lite. körde inprincip runt hela bokenäs .. landet asså. ska kolla på the perfect man nu och plugga lite, de måste jag!! har massa prov och skit i veckan, orkar inte.. hehe pusspuss

camp rock ♥




tatuering

funderar starkt på en tatuering. har funderat mycket på något bakom örat, eftersom jag tycker de är bättre med diskreta tatueringar ifall att man skulle ångra sig. Men med tanke på att jag inte vet vad för något jag vill göra, om jag ska göra ett hjärta, ett kors eller skriva något fint ord. Jag och min syster funderar på att göra samma sak, tror vi har bestämt oss för vad men är inte 100 på det nu längre, har även funderat på att tatuera i nacken. gjorde en prövbild vilket blev jättebra men mmmm.. fan de är svårt de där med tatueringar. man vill ju ändå vara helt säker, eller vad tycker ni? blir nog bra ändå! PEACE


hemmakväll

blev en hemma kväll idag, riktigt skönt faktist. eftersom att jag packade ner alla mina filmer förut och de finns inget bra på teve vet jag inte riktigt vad jag ska kolla på nu, men jag hittar nog något.. annars har jag ju faktist a walk to remember ;) hahhha. blev en annan form av taccos nu på kvällen men gott som fan ändå. jag och pappa tog en tur till rotan med, så köpte lite gosaker till kvällen! pusssss

 


Jag och Julia i början av året då vi hjälpte Hanna med att riva tapeter i hennes nya lägenhet ;)


free fallin

ligger i min säng nu efter en smarrig måltid med farmor och farfar som är på besök idag.
under hela min vakna tid idag har jag spenderat med att packa mina saker i lådor. blev en del och är inte riktigt klar änu. men alla filmer, böcker, smycken, tavlor och sånt är så gott som borta nu. rummet ser jättetråkigt ut men ska knappt vara där nått mer innan vi flyttar om en-två veckor så..  nu är det nästan bara kläderna kvar och de ska jag väl ha med mig till farmor och farfar i veckan antar jag, ska bo hos dom för att mamma ska opereras i så kommer ligga innne en vecka om inte mer,så kommer inte till skolan annars, men thats life. funderar på att lägga alla kläder jag har i en svart sopsäck och ta med mig, så slipper man välja vilka kläder man ska ha på sig en hel vecka. det tycker jag är så svårt :p

gårdagen avslutades riktigt grymt. åt på resturang med syster, mamma och hennes kompisar, tacco buffe smaskens! åt som en jävla jude. trodde seriöst jag skulle svimma efteråt men de gjorde jag inte ;) jävla matvrak ändå. hihi. därefter åkte vi till vänersborg arena där greas-den svenska versionen skulle utspela sig. den va fakist jättebra. hade ganska grymma platser fast de satt en långeman framför mig så fick röra mig ganska mycket för att kunna se meeeeen aja. nu vet ni det med. somnade så jävla gött på vägen hem, älskar att sova i bilen när de är mörkt så somnade med en gång och sov hela vägen hem, sen vare bums i säng... så gott att va utvilad för en gångs skull!!!

ska nog bara vara hemma ikväll. försöker få mamma att köra mig till torp så jag kan köpa lite gosaker hihi
nu ska jag fortsätta kolla på filmen, vi hörs kanske senare pusspuss

dance like nobody watching

dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig idag. blev varken något utvecklingssamtal, någon träning eller någon körskola, iNTe BRA inte bra alls. gick hem till min moster och sov en stund istället sen kom lisa och hämtade mig och vi åkte hem till mig en stund. nu ska jag faktist sova. imorgon är en lång dag med skola,körlektion, musikal mm. men ska bli riktigt roligt!! puss

true words

one life, one soulmate
million chances

i dont mind that all

vet inte vad jag ska säga
vet inte vad jag ska tro
så jag går och lägger mig
peace


in my head

kom precis hem, va i skolan en snabbis för att hämta ett papper som inte låg där så fram och tillbaka i onödan känns tajt. vad har jag gjort annars idag då? jo, jag har har haft akutsjukvård, slutade tio.  gick till skolan och plugga med amanda sen åkte hem till min moster och pluggade körkortsteori och sen då åkte ner till skolan igen som jag sa där uppe. håller nu på att laga mat till alla barnen. sen blir de nog en film skulle jag tro. är jättesugen på godis med, som vanligt. eller chips kanske ?? MMMMM läskas i munnen på mig. men har dessvärre inga pengar, men thats life. kanske tvungar med mig någon av kusinerna på en promenad, ja det återstår att se!

imorgon ska min lillakusin skugga mig hela dagen, blir nog intessant. ska även upp/ner till näl för ett litet studiebesök till projektarbetet, ska bli spännande!! nu ska jag fixa med maten, puss och kram !

name of love

hej, kom precis hem till min moster nu. väntar på att josefin ska komma så ska vi ner till stan en snabbis, senare blir de spinning med lajs! har vart hos min farmor och farfar och ätit middag.

har en sån jävla huvudvärk, har haft det ett tag nu. igår kväll innan jag skulle gå och lägga mig blev jag jätte illamående men tänkte att det kanske blev bättre om jag la mig, men inte. imorse va de samma visa igen och stannade hemma de första lektionerna. imorgon har jag en lektion sen kan jag vila så mycket jag vill. nu kom josefin så nu drar vi till stan, puss!

take me back to the paridise city


film

har nu pluggt lite körkortsteori, inte de roligaste kanske men vill man ha körkortet är det bara att kämpa på! ska kolla på a walk to remember nu för andra gången idag.. jag är hopplös. men filmen är så otroligt fin! god natt, puss!


helg

har haft en mycket fin helg hos julia! med en massa filmtittande, busande, badade tunna med vänner. i natt åkte vi även med david och alexander till stan en snabbis!

nu ska jag bara kolla igen lite program jag missat den senaste tiden, plugga lite körkortsteori och förmodligen städa mitt rum som förtillfället ser förjävligt ut! puzzz

what's the point?



har precis kollat på kenzatyrashow, som va lika bra som vanligt!! nu ska jag läsa igenom lite inför provet imorgon sen sova!

malin har lurat i mig och julia att hänga med henne och springa imorgon, just nu är jag faktist jävligt taggad. ska springa 3 km. vilket kommer bli otroligt tufft för en som inte är van att springa, men ska bli kul och se hur mycket vi klarar av! (om vi nu gör det dvs.) kram.


Microphone


hhiih

jag hatar mig själv för jag är så lat
jag hatar mig själv för jag inte går och lägger mig tidigare
jag hatar att jag vaknar sur för jag vart lat och trött
jag hatar att jag bor i bokenäs
jag hatar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt en dag som denna, så FUCK OFF!!!!!!!!!!!!!


miss it



darin min fina darin



nu har jag kollar på kenzatyrashow så nu kan  jag nana, sov gott! puzz

du är musiken i mig

blev som sagt ingen skola igår, men mot kvällskvisten åkte jag in till torp för att inhandla hårfärg men med för lite pengar på kontot får jag vänta tills nästa månad, lucky me! min älskade farfar körde mig iallafall till moster där jag spenderade kvällen och natten, inget spännade hände tyvärr så ..

har vart en chill dag idag ändå, startade upp en del med projektarbetet som vi nu ligger lite efter med men vi är på gång! därefter blev det en smula programråd med småbarnen, fick gjort ganska mycket där iallafall. sista lektionen var frivillig att gå på, så åkte hem till julia. mamma kom för ca. en timme och hämtade mig.

imorgon blir de åka till skolan första lektionen, därefter är de ullared och göteborg som gäller och tidigt på lördag blir det borås där jag stannar till söndag. det va allt ifrån mig!! peace

ingen skola idag

blev ingen skola för mig idag, så sitter istället hemma med en skål gröt och kollar på sjukhuset! när de är slut ska jag ta mig en sväng med hunden som är hemma och håller mig sällskap idag. puzzz

.

helt okej dag.

efter skolan åkte jag och mamma och övningskörde en stund sen åkte jag hem och bara rå softa

imorgon blir de en go dag i skolan men ändå rätt full?

skola 10-12 sen plugga teori på körskolan, simma samt färga håret

 


historia

har någon form av genomgång nu. slutar snart då ska ja övningsköra! sen plugga och bara chilla, hihi


puss

måndag

ligger hemma hos min moster och kollar på simpson. har precis kommit hem ifrån torp, köpte en kofta men är inte säker på att jag ska behålla den. ska testa den snart efter jag vart borta i affärn och köpt chips och cola, vardagsyx eller vad säger maN? ;) NE men ska seriöst sluta med alla onyttigheter och ta tag i mitt liv, bara att orken finns inte!

har även hunnit fika med mina underbara brudar samt färgat håret på jesper!



utgång!

ska snart bege mig ner mot staden och äta med isabelle,därefter förfest och sen trägårn. hoppas på en bra kväll! puss

RSS 2.0