årets första dopp




t.ledin

sol, hallon,bra musik och en bra bok - kan det bli bättre? hur skönt som helst verkligen! borde börja plugga lite engelska kanske med tanke på att vi har prov på onsdag. bara tanken på det gör mig nervös! vill ju verkligen ha G i engelska.. gah....dessa betyg alltså, längtar tills de är satta så man slipper oroa sig sådär väldans mycket..

Iallafall,igår kom ja in till stan runt nio då jag&lajs malinx2&jonas gick till pingvin och åt, för min och lisas del blev de magnum(en pizza)rätt god, fast tålde visst inte den,så mådde illa hela kvällen..menmen pizzan va ju god iallafall! ;) Sedan drog vi upp till Mimmi en snabbis där även jessica var innan vi drog hem till jimmy &busa lite. Lisa somnade rätt tidigt så jag&jimmy satt uppe till typ 3 och spela kort..........jag va såklart bäst!(första gången iallafall)

nej, nu ska jag ta &sola vidare så ja slipper jag kanske smörja in benen med BUS innan carros student och gå runt och ha fläckiga ben, hah! Senare idag ska jag börja städa mitt rum! Kommer ju hur mycket folk som helst hit på torsdag!!

Ha en bra dag ute i solen-eller vart ni nu befinner er!


P E A C E


C00LBRUD92


finner inga ord. är sur.trött.sugen på ..................vill ha. ehhhhhhhhhhhhhhh livet är då fan inte enkelt!! ;)
 Blir nog att dra till stan och självklart tar jag med mina apcoola solglasögon.

Grattis på födelsedagen förresten jimmey!!!!!!!!!!


Közz


can you hear my voice?

Sitter ute i skuggan nu, är alldeles för varmt överallt. Skulle egentligen bort till grannarna nu och grillat men fem minuter där borta,jag gick hem!

Har tagit mig lite glass och ätit nu, har inte ätit något på hela dagen, men känns som jag ska spy...


trigger-happy

ännu en favoritlåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Lars Winnerbäck!


Whooah, were half way there-Livin on a prayer

kan ingenting annat än att älska den låten. Har just ätit revbensspjäll,potatissallad&sallad och just nu väntar jag på att min syster ska komma hem. Har vart i Göteborg verkligen hela dagen. Åkte hem ifrån kl 09.00 & Va hemma 18! Hittade en jeansjacka, jeansleggings, underkläder, studentpresent till Carro & andra små saker till carros student&bal. Fötterna värker som aset nu, men jag är nöjd. Haft det trevligt med mamma, moster&kusinerna. Hade hänt en bilolycka mellan torp&rotviksbro så va värsta kön, så tog oss en tur på biltema,där ja även träffa min kusin rasmus(5år) hans favorit affär är biltema så gick runt där inne med honom & han visste verkligen vart det fanns tidningar överallt! Hittade dom på de mest konstigaste ställerna..så söt! Spana även in snygga boooooooooys! hihi.


bild 1: bild på mig.
bild 2: bättre bild på hur mitt hår ser ut efter färgningen(slingorna)
bild 3: bild på mitt halsband som jag köpte i Frankrike. Betyder:Vänskap (köpte likadant till lisa)



KÖZZ

göteborg snart

Kanske inte bästa bilden men

men de är iallafall liiiiiiiiite blondare nu, yeah! Sitter här och äter frukost, ska snart väcka lisa som ligger och snarkar nere i min säng, hihi. Om en halvtimme ska jag åka till götet med mor,moster & kusiner, de blir nog riktigt trevligt!

Igår va en lång dag ska jag säga er.. Började hemma hos lisa kl sju sen åkte till skolan för lite idrott(där vi spela brännboll med musik tvåerna & hotell&resturang treorna tror jag att det va?) Sen matte, svenska & avslutade med lite engelska på det .. Sedan tog jag min feta rumpa och gick ner till torget där jag mötte upp min bb lisa och följde med när hon klippte sig,sen åkte vi ut till okq8 där lisas fader arbetar, där hjälpte vi till att plocka upp saker, äta och sedan åkte vi ut till torp för att köpa hårfärg till mig, blondie ofc! Sen tillbaka till okq8 för att börja dra ut singorna ut hättan.........jao och efter två ½ timma (då vi redan hunnit komma hem dessutom) Kunde vi äntligen sätta i färgen i håret. När allt var klart tog vi mopeden hem till mig och då var klockan 01.00, så det blev en rätt lång dag! Nu säger mamma att ja ska ut med sigge en stund innan vi åker..............mummsar macka på vägen!

p e a c e

take it easy

yeah, lugnat ner mig nu .. efter några timmar med varsin dator ligger lisa äntligen ner och kollar på scrubs, lugnt avslappnapt & harmoniskt .. nej inte riktigt men NÄSTAN... men nära skjuter ingen hare som mor min hade sagt.

Vill ut imorgon, men vet inte vad ja ska göra.. så om ni har några idéer är de bara att slå en signal mina små hjärtegull!!

over annnnnnnnnnnd out


dagenz outfit ;


"är de så det ser ut bakom gardinen?!"(på trollhättedialekt) xD

Lisa sitter och fiser under täcket och jag sitter här och skrattar åt mig själv. Så kass humor har jag :( Börja as garva för jag tog på mig luvan... gaaah. Nu har lisa börjar sticka med, HAHAHHA .

Skulle färga slingor i mitt hår idag, men vi hittade ingen jävla virknål..så får färga håret imorgon om vi hinner istället! Blondie ska de bli........yeah!! Lisa tror ja kommer bli "fjortisblond", men jag vill mer ha de....sommarblont.. ja, ni fattar! på fredag blir det iallafall göteborg med kusinerna,moster& mamma..NAJJJJJJJJJJJZ


im out


one tree hill








MMMMMMMMMMMMMMMMMMH, behöver jag säga något mer?
att man kan älska en serie så mycket. Helt underbart!!

you use to call me your angel

Hälsopedagogiken klar nu, känns skönt.. ska läsa engelska boken nu innan jag hoppas in i ducha, tänkte lägga mig tidigt idag, är sjukt trött!

peace

hälsopedagogiken

Över en timma rast......................ska skriva på hälsopedagogiken nu!!!!!!!!!!


Tack JOHANNA för du fixa bakrunden!!

PUSS

ps. Orre har kommit på att AMANDA LJUNGSTRÖM är lik självase BJÖRN i ABBA...hahha jo...........likheten finns ju ;);)


090525 japp

började dagen med en liten sovmorgon hos farmor innan jag mötte upp amanda och prommenra till skolan,sen underbara hälsopedagogik där vi fick gå nästan med en gång sen lunch där vi satt ute för de mesta, pluggade och sådära ..jätteskönt i detta vädret!! Sen Engelska och sedan matte, men min matte va inställd , otroligt skönt ja! Så gick hem till min farmor och hämta lite saker innan jag tog bussen hem, japp .. de va min dag det. ska nog äta lite nu innan jag ska lägga mig ute i solen och läsa engelska boken som ska vara klar på onsdag, yeah...

snart sommarlov ju(!!!!!) Gaah, vad tiden går fort.. har snart gått ett helt år i ettan...helt otroligt(kanske inte men ändå)

puss

sommarfrågor-för dig som har tråkigt!

Sommarfrågor till tjejer!

Bikini eller baddräkt:
bikini
Hängmatta eller solstol: handuk på stranden
Brunt eller blont hår: blondie
Shorts eller kjol: shorts
Linne eller T-shirt: bror på
Utsläppt eller uppsatt hår:bulle
Brun eller vit: brun
Att bada i saltvatten eller sötvatten: salt ska det va.
Sommarfärg: ljusa färger..
Liseberg eller grönalund: liseberg!
Sommarsöt eller sommarsnygg: haha ööh
Varmt eller svalt på sommaren: varmt !!
Soligt eller molnigt: soligt såklart!!
Hav eller sjö: hav
Vatten krig eller vatten spridare: vattenkrig,thiihi
Cola eller fanta: cola
Flipflopps eller ballerina: ballerina men flipflopps till stranden..
Båt eller husvagn: båt
Sommar eller vinter: sommar
Bada från strand eller brygga: båda är underbart
Solbrända killar eller vita killar: solbrända & sexiga yeah..
Tälta eller sova inne: tälta är helt underbart

Nu ska jag kolla vidare på nära&kära som jag förövrigt fick av lisa i julklapp. Imorgon åker jag in till farmor och sover någon timme till innan jag drar vidare till skolan!!

peace


viktor åkerblom


dagens snygging: viktor åkerblom!!
dagens låt: FloRida-Right Round
dagens att göra: duscha,sen kolla om de finns något ja kan göra på hälsopedagogiken trots ja glömde böckerna i skolan(måste ta mig ork till detta!) vore även bra om ja gjorde idrottsgrejen!

kisses

andra avenyn

Varför måste de alltid sluta för säsongen med att någon blir skjuten ?!
gaaaaah.. jag som är denn mest nyfiknaste människan som finns!! jaja, har iallafall kollat två avsnitt nu, dagen har bara runnit iväg.. vaknade upp halv tre (eller va den nu va) hemma hos lisa och åkte hem med en gång, idag ska ja bara ta de lugnt resten av dagen nu eftersom de är skola imorgon.

Igår kom jag in till stan runt 20 i 9 så satt vi på pingvin en stund innan vi gick bort till skeppsviken där vi rökte vattenpipa och tjöta, rätt trevligt. sjukt kallt bara! Sen vid 12 tiden gick vi upp till jessicas lägenhet där vi kolla på tv innan vi tog nattbussen hem.

ensam är stark

kärleken är som blommorna-behöver omsorg för att inte vissna


living on a prayer


svart tröja h&m 100kr
chinos(syns ej,men finns) h&m billig peng.

Drar in till stan nu i någon timma innan jag åker hem till moster och sover(vad som helst för att tiden ska rulla och slippa vara hemma) jaja ha en trevlig kväll vad ni än gör!

dagens fjortisblogg: www.laderlennart.blogg.se
dagens låt: living on a prayer- bon jovi eller vad heter han? sjukt skön. Nej nu måste ja rusa


hundvakt



Ska nog ta mig och gå en långprommenad med bebis om en stund, men just nu ligger han ute och steker i solen,så sööt är han min lilla råtta! Vill egentligen ut  till holmen idag(en ö) men kan inte ta mig dit, eftersom hela familjen är i göteborg denna dag  .. Kanske åker bort till angelica sen och träffar gamla klassen(eller brudarna ifrån den) men känner mig inte så jätte pepp på de(än så länge) MEN detta fixar sig! hoppas ni mår bra mina hjärtan. PUSS

hahaha seriöst





mys med brudarna

bilder från igår;




Efter lite meck med grillen(+tändväska) fick vi äntligen igång den och kunde grilla machmellposdufhgd du fattar..
kisses

barnvakt och emil i lönneberga

Hej sitter hos moster på kurveröd nu, har passat min  lilla skrutt idag. Gick upp runt 11 tiden idag med, duschade , åt frukost och kolla på one tree hill innan min morbror kom och hämta upp mig och körde mig till rasmus dagis. Sen åkte vi in till stan och åt på donken, sen åkte vi upp hit kolla på emil i lönneberga och nu har ja just lagt han,så han borde väl sova nu ..
Han va så söt förut, han kom och klappa mig på kinden och sa "vad fin du är idag" hihi, min skruttenisse...

Nu sitter lisa fastklistrad framför emil, hon är heeelt fast verkligen! Tror tilloch med de kom tårar när hönorna va "döda" hihi,sötnosen själv!
Och idag har jag och eric vart tillsammans en månad, he-he-he
peace

tänk att uddevalla kan va bra ändå

Nejnej, nu visade de sig att hannah montana fortfarande gick på bio!! YES, kvällen slutade rätt lyckat trots allt.

ska sova nuu GOD NATT

<3

senaste händelserna i uddevalla:

HISS:  De har fyllt igen hålen vid willys

DISS: De har tagit bort hannah montana på bion, AS DÅLIGT!!

21majmajmaj

Vaknade runt 11-12 av att min lillebror kommer in med sina medaljer, inte bästa sättet att vakna på direkt.. Så gick jag upp och åt frukost rostade mackor och oboy, mumms. Sedan storstädade jag mitt rum, slängde allt onödigt,damsög,dammade osv. riktigt fint här hemma nu! Sitter och kollar på lars winnerbäck dvdn, får verkligen inte nog av den, hihi!
 
Idag har jag inga planer på vad som händer .. ska höra med min kompanjon lisa (när hon väl svarar....)

love

home after a long day

Så skönt att få komma hem och lägga sig i sängen! gaah. Hunnit med rätt mycket idag, först på morgonen hade vi ju sovmorgon , så ja åkte hem till min farmor och farfar och duschade innan ja prommenera till skolan fär att redovisa på komminikationen, skulle inte vilja säga att det gick bra, men ja gjorde så gott ja kunde. Sen engelska och sen idrottsprov.
 
Efter skolan va ja lite med amanda och christoffer innan jag åkte till gustavsberg och kollade på studensbalen, och guud va alla va fina! Längtar så tills de är min tur( BARA två år kvar nu!!) Efter vi vart där och minglat runt och tagit kort på alla åkte vi ut till norgården för att kolla på vårshowen,jätte bra! Vissa va ju dock mindre bra, men tycker iallafall att dom va modiga som våga dig upp dit ;) fick träffat min lilla älskade kusin med som vurpat med moppen, stackarn.
 Sedan åkte jag och lisa in till stan där vi va med malin och emma, köpte lite gott och gick hem till emma och kolla på tv innan vi åkte hem .. ja, som sagt hunnit med rätt mycket och är helt slut nu. Jag hade inte klarat av att vara i blondinbellas skor.Nu ska jag ta och kolla på något avsnitt av Oth innan jag lägger mig!

 

från studentbalen

Norgårdens vårshow;

kören

konfransiär(haha jaaaaaaa svavningen kanske inte va den bästa men vaffan?)

Har massa mer bilder, men orkar inte lägga upp dom nu. GOD NATT

peace


ibland är ja allt bra smart . . .

ibland tycker jag inte om mig............JAG SKULLE PLUGGA IDAG och va tror ni att jag gör? somnar och vaknar upp nu, halv tio? gaaah. har prov imorgon och en redovisning så nu ska ja sitta uppe till jag är klar!

Utvecklingssamtalet gick ju iallafall bra & jag är nöjd =)

xoxo


firar med en firre

just nationella matte, inte så svårt bara jag som inte kan.. gaah. Prata med peder om fritidskunskapen med, VG , underbart. ska fira med en firre nu.

utvecklingssamtal sen, önska mig lycka till. saknar min bfff som är lite sjuker, stackarn.
ska va social med amanda nu

peace

hiss eller diss?




mmmh, eftersom jimmy är TRÖG menar jag alltså, FINT/FULT aah ni fattar .........

haha carro!!



Nu fick du även lite reklam för din blogg.....



dagens låt ; lars winnerbäck - någon annan

låt hela världen se ditt vackra leende.

Jag vill verkligen vara glad, men av någon anledning kan jag inte? GUD va är de svåra? Hoppas på att det blir bättre imorgon.. he-he-he. Har ont i min rygg med, vet inte riktigt vad det är, pratade iallafall med skolsyster i brist på annat att göra och ja hade tydligen en spänd muskel så fick en kräm ja skulle smeta på så ska be syster göra det nu tror jag :) Dum som hon är ber hon mig skriva en krönika till henne i byte mot 500 kr, jag som verkligen behöver pengar nu men har verkligen ingen aning om hur man gör det!! tror förressten inte hon är seriös men .. Ska iallafall ut till orust senare och sola, kan behövas! Imorgon är de nationella prov som gäller och ja måste verkligen ha över 11 poäng, annsrs är de bara att säga hej till IGt , roligt!! (not) Måste plugga på Idrottsprovet som vi tydligen ska ha på onsdag och sen fick ja reda på idag att vi ska redovisa ett arbete på onsdag i kommunikationen jag inte ens har börjar med(lyckat frida!!) Har utvecklingssamtal imorgon med, oups hoppas de går bra! Mycket att tänka på just nu, är helt förvirrad.


skönt och vara ledig på tors-söndag.

peace


dags att sova

Är sjukt trött men kan inte sova, har för mycket i tankebanorna, thats sucks! Orkar inte tänka på de så försöker roa mig, menmen nu måste ja försöka iallafall annars kommer jag inte orka skolan imorgon. gaaaaaaaaaaaaaaah förstår mig inte på vissa människor asså, SPECIELLT INTE DIG!!

hihi. god natt my lovers..............


livet går lättare om du är positiv

Kanske har min kloka pappa rätt, men ibland går det bara inte.. speciellt inte när allt bara går fel..


Har iallafall haft en mysig dag tillsammans med familjen(hela för engångskull, minns inte riktigt när de var så senast??) Vi åkte iallafall till älskade lilla lysekil och åt på sjökanten, gott..sen köpte vi med oss klasskaka och grädde och åt när vi kom hem och nu ligger jag här i sängen-fortfarande mätt och lyssnar på norges bidrag, den är bra faktist! Nu ska jag förflytta mig ut till tven och kolla på parlamentet eller vad de nu blir..

Missade One tree hill ikväll, någon av mina söta(men få) läsare som såg ?!?
peace

i want u to want me.


söndag

God morgon!

Idag blir det slappdag hemma , plugga lite engelska och kanske lite matte, får se hur det blir ..
Hostat som bara den i natt och förkyldningen(stava ja rätt????) har blivit värre igen.. suck! Jag som nästan var frisk.
Idag ser jag fram emot; fredag.
Norge vann musik skiten igår btw  och jag är nöjd!
Nu dags för ; film.


har roligt

KÄRLEK:
Är du kär just nu? ja
Isåfall i vem? min pojkvän kanske???
Har du någon kille just nu? ajjemän
Har du dumpat någon? jaop
Har någon dumpat dej? inte än ..
Har du sagt att du gillat någon för skojs skull? haha jo
Vem kramade du senast? ööh de va la någon igår kanske
Är det okej att din kille strular med en annan tjej? haha fuck no


SKOLA:
Är du duktig i skolan? är bäst
Har du bra betyg? men nej
Har du fått göra om ett prov någongång? för många
Har du fått ett bra resultat på ett prov? Ja
Sköter du dej i skolan? Nja försöker
Har du tuggat tuggummi under skoltid? haha vem har inte?
Haft mobilen på lektionstid? Alltid
Fått skäll av en lärare för att ha snackat i telefon? ja

FAMILJ:
Hur många är ni i din familj? 5
Du bor tillsammans med dina biologiska föräldrar? Japp
Trivs hemma? ibland ..
Har rymt hemifrån för att du inte orkat med familjen? inte direkt
Har skrikit och slagit din mamma? ja
Har fått en rejäl utskällning på sistonde? hm.. tror inte de
Har kallat någon i din familj för diva, idiot, cp, osv.? ööh aa
Du älskar din familj oavsett vad som händer? aaa


VÄNNER:
Du har vänner? Ja, de har jag.
Du brukar vara med? min vännnnnnnnner
Vem/vilka var du med sist? Lisa, förut.
Älskar du dina vänner hur dom än ser ut? ja, de klart.
Är det okej att ha kill-kompisar? ja de är okej
Har du pussat någon av dina kompisar? Ja
Skulle du kunna döda någon av dina kompisar? Nej verkligen inte
Har du blivit av med någon vän på sista tiden? ne de tror jag inte.

FJORTIS:
Du sminkar dej varje dag? oftast
Putar med läpparna på kort? inte direkt
Tar kort på dina bröst? haha ah varje daaag
Använder foundation på läpparna? kanske kanske inte
Super dej packad varje helg? haha nej
Du har kysst en tjej? ja
Du plattar håret och har en typ av fjortisfrisyr? plattar håret
Ditt hår e knallblont? nonono


ALKOHOL:
Har druckit alkohol? ja
När drack du alkohol senast? någon timma sen
Vem bjöd dej på alkohol? hemligggggggggggt
Vad var det för sorts alkohol? xider
Brukar du dricka alkohol? haha nee aldriiiiiiiiiiiig
Har du druckit öl? japp
Tycker du om öl? nej


KRIMINELLT:
Är det okej att vara kriminell? upp till en själv om man vill va dum i huvudet eller inte, men de är inte okej..
Vill du bli kriminell? mitt mål i livet
Vad är inte okej med att vara kriminell? haha men dum eller?
Skulle du sno en bil om du inte orkade gå hem? lätt!
Har du suttit i fängelset? ah i mitt förra liv
Vill du hamna i fängelset? ja, ja ska ha suttit minst sju år i fängelse innan ja fyller 30, de är mitt mål i livet jaa!!


DÅLIGA TIDER:
Vart på dåligt humör den senaste tiden? de kanske
När grät du senast? vecka sen kanske
Du har gråtit över en kille du inte kunnat få? inte vad jag vet
Du har slagit ner någon? klaart
Du har skadat någon med flit? japp
Har du någon gång viljat döda någon? inte heeelt seriöst kanske, men jo
Vem bråkade du senast med? lisen kanske
Du har blivit våldtagen? Nej har du?


ÖVRIGT:
Motto? men daaaaaaaaah
Film? många  är lite grymma ja
Lyssnade senast på? jimmy jansson hihi
Var det här kul? Nej, de sög


090515,090516

HEJSAN sitter och jäser i mitt fräcka vardagsrum här ja .. kom hem för cirkus en timma sen och har haft en mysig dag tillsammans med bästavän idag. Chailatte,chickenburger,riskakor och en hel del vatten sol och varandras sällskap - ja, de va så det var! Hihi.

Kan ju berätta lite om gårdagen,  vi kom till adam vid åtta tiden och sen vid tio drog vi hem till oliver där lite trevligt folk va och där vi även shotta(stavning på det tack?) lite innan vi drog vidare på ännu en fest, hos jonathan. Trevligt där med, lyssna på carola osådära. Simon tog även hål i min läpp eftersom ja alltod velat kolla hur de såg ut, men tog ut den ganska snabbt igen. Sen vid 05 drog vi oss hemmåt till frida f lägenhet och somna gottgott.


Mitt hjärta.

Heejejee, fjortisfrida hääär  :)    :P   :D ;)   :)  :P   :D    ;)   :-D   ;) ;D     ;P   xD    :O   =P     =), igåååår så va jag och lisa och några andra fräckingar och köpte en jeeetefin LAMA som jag tänkte ha i mitt rum, så jag känner mig trygg om natten samt att jag alltid har någon att prata med natt & dag.
Min fina LAMA hubert!

PEACE

Jag och gääänget

Heejejee, fjortisfrida hääär  :)    :P   :D ;)   :)  :P   :D    ;)   :-D   ;) ;D     ;P   xD    :O   =P     =), igåååår så va jag och lisa och några andra fräckingar och köpte en jeeetefin LAMA som jag tänkte ha i mitt rum, så jag känner mig trygg om natten samt att jag alltid har någon att prata med natt & dag.

my day

hejhejhejhej! sitter och kollar på tjenare kungen och har en godis påse brevid mig, gottgott. ska snart äta grillat, så sjukt gott! Måste börja smin´ka mig snarast med, för jag och lisa ska in till stan till frida f där vi ska först hem till adam sen till oliver som kvällen ser ut nu, blir nog riktigt najs!

Idag har jag vart i skolan, riktigt segt.. Bkf,Datakunskap(exellprov som gick röv) sen matte(där jag fattade procent för första gången, rätt nöjd HAHHA) sen gick jag hem till min farmor och myste lite med kräm och mjök innan jag och syster gick och simmade, var en rätt trevlig stund faktist...

nej, nu ropar mamma nu är de dags att duka! blir rätt stressigt här ja.. menmen.. får hoppas att moppen startar sen med och att bf inte drygar :)) KÖSS AND LÖVE

hugger i sten

Två tjejer ~14 sitter och pratar. En svartrockare sitter mitt emot dem.
Tjej 1: Jag läste att allt man värmer i mikron tappar näring.
Tjej 2: Vadå? Så om jag mikrar en gurka en morot och sallad, så innehåller det ingenting efteråt?
Tjej 1: Ja ungefär, mikron suger ur allt liksom.
Tjej 2: Men jag mikrar alltid mina nudlar! Då är det ju ingen näring i dem alls när jag tar ut dem?
Tjej 1: Nä, helt tomma. Man ska koka nudlar!
Bussen stannar på en hållplats och svartrockaren reser sig för att gå av.
Svartrockaren: Nudlar innehåller förfan ingen jävla näring hur ni än gör.

Haha, Ja den va lite kul ja! Tjuvlyssnat.se. Just nu sitter jag och kollar på en gammal lars winnerbäck konsert, har städat mitt rum(eller iallafall plockat undan) Gjort klart engelska sammanfattningen och livskunskapsuppgiften .. Så vad ska man hitta på nu?


försyld

hemma från skolan idag, försyld som ett as! så ska vila upp mig riktigt mycket idag..så jag kan gå till skolan imorgon! Ska passa på att göra lite engelska idag med.

kisses

pajjakt!

Just nu sitter jag hemma hos lisa och  har just färgat hennes hår som just nu sitter i. Lisa är på pajjakt som hennes mamma tydligen gömt, intressant intressant.. Ska koka lite ris nu så vi får i oss föda.

Nationella imorse då, gick sådär .. sen tre timmar rast, as skönt! jag och amanda satte oss i hamnen och softa sen kom halva klassen och joina oss, mycket trevligt! Efter skolan åkte jag hem till lisa där vi inte stanna länge för fick för oss att färga lisas hår så åkte till torp och köpte hårfärg men fick även med oss lite glassar och en korv på köpet, hihi! Ska nog hem till mig sen och plugga lite innan vi somnaaaaar. HIHI.. kanke blir moppen till skolan imorgon om inte lisa nobbar det(HAHA LISA) nej dags att dra! Puss


bonnen från förorten


helt sjukt


Tycker det är helt sjukt att man kan göra något sånt här mot en annan. Speciellt om de är hans sambo, hur kan han slå en yxa i huvudet på någon som han antagligen älskar ? Ne.. jag förstår mig verkligen inte på det.. En annan sak som jag inte förstår mig på är hitler...............den gubbjävlen kommer nog ingen människa i värden förstå sig på, jag kollade nyss på tv4 fakta hitler;förintelsen men stängde av det, tycker de va för hemskt!

Iallafall har jag fått pluggat lite, satte mig till slut ute på altanen med mitt täcke, där satt jag tills min femåriga granne kom över och ville spela på min dator, så efter det blev de inte så mycket mer plugg, men de får gå som de går, är heelt seg i huvudet just nu(som jag vart hela dagen). Mamma tycker jag ska vara hemma imorgon ifrån skolan, men måste göra provet, men kanske går hem efter det..vi får se. Nu ska jag ta mig en duusch, kisses

ostbågar

 

JAG VILL HA OSTBÅGAR!! Kom till miiin lya med määängder!! hihihi.
Är sugen på att ta mitt stora gosiga täcke och gå ut på alktanen och plugga där istället.. låter inte de mysigt ? men orkar inte ..........love

plugg

hejhej, kom just hem ifrån skolan nu ska jag ta något att äta sen är de plugg som gäller! Har ett stort fritidkunskapsprov imorgon, blä! Haft muntliga engelska nationella idag, gick sådär men fick godkänt iallafall, samma med matteprovet jag hade på lektionen efter. Sista hela veckan nu innan sommaren, skönt det!

tog hål i vänstra tragus idag efter skolan med! Har i båda nu, hihi underbart!


peace and love

söndag

SÅ SKÖNT ..har legat och jäst i sängen hela dagen!! så skönt med bärbar dator, slipper man röra sig, hihi. har gjort klart allt som ska göras i bkf/arl så de känns skönt. Nu ska ja bara plugga lite matte & läsa engelska boken, men innan det ; one tree hill! Har fett ont i halsen med , de suger. tårarna kommer NÄSTAN så fort ja ska prata, ajajaj.. huvudvärk gör inte saken bättre heller eftersom ja inte orkar lyssna på när någon pratar så även de känns skänt att ha isolerat sig på rummet idag! puss

tjejen med koll!

När jag kom upp i morse och skulle gå in på toaletten för att hämta tops blev ja lite chockad, toaletten va nemligen helt tom och väggarna va rivna .. då visade de sig att vi ska göra om hela toaletten. haha, kul att man får veta något!!
Kollar just nu på harry potter och äter mentos, gotti. Ska börja plugga lite smått nu, blir nog till att börja med foldern om lekplatser.. (igen) Har redan gjort en sån och fick G på den, vilket jag ville ha men pratade med lena i fredags och eftersom jag vill ha VG i arl/bkf och allt va de heter så måste ja kämpa lite mer så fick lite gamla uppgifter och göra om .. rätt segt menmen va gör man inte? På tal om mentos så hade jag med mig de till skolan i fredags och så tog jag med mig de in på lektionen och min klass är så sööt! Jag skulle gå iväg och kopiera så sa jag till dom "Ta hur många ni vill,men ni behöver ju inte äta upp alla!" Så när jag kommer tillbaka hade dom lämnat kvar EN! HAHA, så gulliga dom är! Har fått skitont i halsen nu med, röv!! Hoppas på att de är bättre imorgon, för detta suger..

peace

rätt najz

Gud, vad trött jag är! Ska skriva av mig snabbt här innan ja kryper till kojs. Igår åkte jag och lisa hem till oliver och festa lite, riktigt trevligt faktist! Kvällen slutade dock inte så bra, frida fick i sig lite för mycket alkohol och tänkte inte riktigt på vad hon gjorde.. uuch, måste verkligen skärpa mig!! Men kom hem till lisas mormor runt halv tre om jag inte minns helt fel och somnade direkt i soffan, så skönt!!

Dagen började med att jag och bästavän låg och jäste i soffan till the holiday innan vi gick ner till stan och käka gratis fika. Gratis är alltid gott! Sen gick jag hem till min farmor och farfar där ja spenderade lite tid med dom sen gick jag och träffa eric. Och jag kollade på en skräckfilm!! riktigt rädd var jag ett tag där asså, menmeeen.. får hoppas att jag vågar sova nu !! Imorgon blir de att städa lite på rummet sova riktigt länge och plugga, får se om något annat dyker upp kanske .. GODNATT  L0VE!

hemskt!!





http://video.msn.com/video.aspx/?mkt=sv-se&vid=f1918c4f-be9d-4150-b98e-3fa80fc5b92e&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223030652024&wa=wsignin1.0


party like a rockstaaaaaaaaaaar

FESTTTTTTTTTTTTT!!
 martin hälsar alla snygga brudar ..

Välkommen till min blogg!



Sitter och väntar på att Lajz ska komma hem, smart asset glömde sin mobil hemma idag så får inte tag på henne..måste bestämma vad vi ska göra ikväll! Jag är sjukt sugen på att se hannah montana men tror knappast lisa vill se på den, hon är inte så mycket för sånnt.. ska istället tvinga med mig eric på den någon dag, haha!!

Rätt skön dag idag ändå .. en lektion. Barn kultur och fritidsverksamhet, där vi bara pratade betyg och jag fick lite uppgifter att göra..så de ska jag roa mig med på söndag hade jag tänkt, sista minuten som vanligt! Sen skulle vi haft datakunskap men den blev inställt pågrund av läraren va sjuk, så då åkte jag hem istället.. har pluggat lite nu och så haft besök av mina grannar, ida och emma, jättesöta! Fick platta deras hår och sminka dom sen satte jag dom vid datorn så fick de spela spelo.se , alla barn älskar de! ;) Tack jimmy för bloggnamnet, fantasifullt och bra! peace and love

RSS 2.0