21.04

fick med mig julia till stresshanteringen idag trots hon ska hoppa av då vi kollade på en film om en kille som föddes utan armar OCH ben och det va det mest farshinerande(ehh stavning på det tack?) jag faktist sett, helt otroligt vilken människa som kämpade så och så jävla envis. det va häftigt att se.

efter stresshanteringen gick jag julia och nicke ner till espresso house och köpte lite gotta och satte oss i museeparken en stund innan jag och julia åkte hem till henne där vi åt

"tre rätters middag"

förätt: tryffel
varmrätt: minipizza
efterätt: smoothie med hallon, blåbär och banan. jävligt gott!!

alexander kom även förbi en stund och va social.

när jag kom hem lirade jag lite boll med lillebror och chillat.. hehe.

nu ska jag kolla på bella tyra show och dricka teeeeeeeeeee, mumms. peace


22.47

hellu. ska strax blåsa håret nu och sedan lägga mig i min goe säng och kolla på någon film. blev lite småarg förut då jag hade tänkt att lägga mig tidigt idag för en gångsskull. (typ nio) men när håret va halvtorrt visade de sig att jag glömt skölja ur lite balsam så det var bara att börja om på ruta ett igen. borde egentligen läst i engelska boken med, men som vanligt gör jag allt som jag inte ska göra, orkar inte med mig själv ibland..

efter skolan idag åkte jag med min moster och hämta min bebis på dagis, bubben. busa lite med honom och åt korv med bröd. sen åkte jag och ida ner till stan en stund och köpte gotta till bosse.


en söt bild på mig och skruttan, http://josefinandreasson.blogg.se/

nu ska jag tammefan blåsa håret, c yaaaaah ! peace


bild ifrån igår.

åhh. har världens kramper i magen vill bara lägga mig ner och dö .. typ nu.

09.48

nu va det ett tag sen jag skrev, har vart mycket i helgen
i lördags gick jag upp klockan åtta duschade och fixa i ordning mig innan jag åkte till kyrkan och övade inför söndagens konformation, därefter åkte jag pappa och lillebror till lysekil och tog en glass och prommenarade runt lite innan vi åkte till brastad för konformationskalas för min kusin och lillebror. när de va slut körde pappa mig till julia där de blev grillning med ett par sköna människor.

söndag(igår) så även då gick jag upp åtta och gjorde mig i ordning och åkte iväg till kyrkan. konfirmationen gick jättebra och sen åkte vi hem till mig med släkten för en fika. ella och johannes kom även dit en stund med. sen åkte jag med min moster till dom. sen tog jag josefin och alexandra en prommenad ner till stan.
sen skulle jag ta bussen upp till min moster igen och då visade de sig att mitt busskort hade gått ut *jippie* så betalade jag trots att det inte är så jättelångt att gå till skogslyckan. när ja kommer upp till min moster visade de sig att dom va på torp så kom inte in i lägenheten så ringde josse så fick jag komma och hämta upp dom på bussen, så de blev ju bra ändå .. ehm sen kom min syster och hämtade mig i stan, så snäll är hon. somnade nästan direkt när jag kom hem och sov hela natten lång. sov totalt hela 13 timmar. snacka om trött.

idag skulle det egentligen vart skola för min del men mådde inte bra och mår fortfarande inte helt okej. ont i hela kroppen, mår illa och massa, orkar inte. hatar att vara hemma man blir så rastlös :p ska kolla på vuxna människor nu sen funderar jag på att göra pannkakor, undra om jag lyckas ?? hehheh

peace and love

fotografering

började dagen idag hos tandläkaren, trodde jag skulle dit en snabbtur men blev kvar där upp mot en timma då vi mest satt och snackade om allt och inget, inga hål iallafall det är ju bra! sen åkte jag hem till min farmor och farfar en stund och åt frukost med dom innan jag gick ner till stan där jag mötte upp julia för snabba ärenden innan vi åkte till skolan. slutade runt tre tiden idag och åkte med mamma till torp och köpte mat inför kvällen, kroketter mumms! Kom hem, finslipade sminket, platta håret oså innan min granne hämta upp mig och min lillebror och vi åkte till kyrkan och fotograferades.

nu har vi precis ätit så tänkte sätta på ett avsnitt av oc och försöka att inte somna, är sjuukt trött.

imorgon blir de upp tidigt, runt nio. öva inför söndagens konfirmation där jag är fadder för er som inte förstått de ännu, sen konfirmation för min kusin i brastad därefter kalas och sen vara med brudarna tror jag, vad vi ska göra är nu oklart men de fixar sig! på söndag är de konfirmation för min lillebror och min konfa grupp, så blir en hel del kyrka och konfirmationer i helgen, men de är snaaart över !!




PEACE


dont drink and drive



här är resultatet av vårat skolprojekt "dont drink and drive" som vi nu i nån veckas tid har sysselsatt oss med. vi har gjort denna film, facebookgruppen"vi som säger nej till en påverkad förare" affisher som nu sitter uppe i agnebergs entrén osvosv. en hel del jobb, men det har vart kul och mycket lärorikt.

ta du dig en titt på denna film
förstå hur farlig det faktist kan vara med att köra påverkad.

återkommer snart. puss!

uppdate: det har kommit upp en ny version nu. kolla gärna även på den.

hero of war



på liv eller död

hejhej :)

ska snart åka till bussen, så har lite brottom menmen.

igår åkte jag till julia efter skolan, fast somnade direkt typ. så mamma kom och hämta mig så somnade jag direkt när jag kom hem med, gud jag måste vart trött? sovit tolv timmar nu iallafall. gick upp klockan sex, duschade och gjorde mig i ordning.

nu på morgonen ska jag ha matteprov, lite nervös faktist men det går nog bra. måste klara detta, så är det bara.
sen ska jag och julia med till trollhättan med emelie och kolla när hon tatuerar sig (: sen blir det ut till bokenäs för att planera inför helgen osv. kommer vara galet trött ikväll må jag säga...

hade världens goaste rast igår i skolan 12-14.40 (INTE GO ANNARS MEN IGÅR VA DEN) jag och julia drog upp till alexander och kollade på yes man, sov lite, åt massa gotta och bara njööööt... mmh livet på en pinne kanske. sen tillbaka till skolan 40 minuter, fattar inte påängen? ne nu ska jag borsta tänderna, peace

it was just what i need

blev antagen på peace and love, så ska jobba där i sommar med bästa brudarna!! kommer bli sjukt kul, trots det bara är typ en vecka, men alltid något. åååhh jag är helt uppe i varv kommer aldrig kunna somna nu.

men kan berätta lite om helgen nu när jag ändå är på g.
i fredags, efter många om och men blev det mållön iallafall finns inte så mycket att säga om den kvällen. mycket alkohol, skador, händelser och allt detta i kolsvart mörker utan några poliser, så det kan inte gå så jävla bra asså. minns seriöst inte så mycket därifrån men jag och quyen kom hem iallafall, tack vare ella fredrik och fredrik. jag och quyen däckade visst på berget mot slutet av kvällen, inte okej. sov iallafall hos fredrik den natten.

vaknade upp klockan åtta och gick hem till min farmor och farfar, sjukt bakis och med tanke på att jag skulle på konfirmation den dagen kände jag att jag behövde fixa mig i ordning lite, så tog en dusch och vilade lite innan jag åkte ut till herrestad kyrka och kollade på när min kusin josefin konfirmerade sig efteråt blev de smörgåstårta hos moster, mysigt. När gästerna börjat dra sig hem åkte jag och ida med richard och lynn till garaget där vi blev kvar i ett par timmar, satt och tjöta med en as go snubbe, haha.

därefter åkte jag till stan och fick äntligen träffat julia som kommit hem nu! det va fan på tiden. hon och emelie satt och käkade så chilla med dom innan vi gick upp till hanna och gjorde oss i ordning för fest, julia och emelie börja dricka lite smått innan vi knallade vidare till festen. festen va helt okej, lite seg imellanåt bara men man fick göra de bästa at situationen. tog två bussen hem.

idag(söndag) vakna av att julia ringde och väckte mig och sa att jag skulle ta tolv bussen in till stan, panik. hade fem minuter på mig att göra mig i ordning så såg ut som ett ruttet ägg. pappa körde iallafall in mig till torp, bäst är han! sen mötte jag upp julia där så tog vi bussen till stan där vi käka pingvin, sen chilla vi lite i museeparken innan vi gick in på museumet där vi skulle gå på toa. då hörde vi typ en orkester som spelade så gick vi upp och kollade, blev att vi stannade två timmar där inne och lyssnade. jättefint faktist. ida och hennes klass var även där och sjöng och några flickor va där och drillade eller vad man nu säger..?



min bebis serju  ut som värsta fettohunden på denna bilden men han är söt,han är bäst i världen ♥

nu MÅSTE jag tammefan sova, kommer se ut som ett vandrande lik imorgon, me love

vulkanutbrottet på island


Hittade dessa två bilder på svt.se

Det är bilder ifrån vulkanutbrottet på island. vad händer egentligen med våran jord? blir fan rädd,seriöst. haiti,chile och nu island har de hänt hemska grejer på som drabbar många människor på olika sätt och våran lilla jord BARA på detta året, jävligt läskigt ändå ..
Nu ska jag blåsa håret och sen kolla på andra avenyn innan jag somnar. peace


sweet


fredag

vilken dag!

stresshantering på morgonen, gjorde inte så mycket några uppgitfter and so on
samhällskunskap där vi gjorde våra arbeten om alkohol, jag gör en affisch men har tydligen hoppas in i "gör en facebook grupp" med då det startade med att jag kom med lite idéer som de andra tyckte va grymma, sån är jag. så yes, 91 medlemmar på två timmar fick vi ihop och ni är det uppe i 146 tror jag .. rätt grymt ändå härligt att så många vill vara med "vi som vågar säga nej till påverkade förare" heter gruppen, uppgiften var att få ihop hundra personer, så vi lyckades riktigt bra...

efter lunch kom barn och fritids tvåan i från lysekil och hälsade på, vi skall göra en frilufsdag "alla platsar" i lysekil i maj, så planerade lite oså .. sen åkte jag med mor min hem.

nu ligger jag i sängen och tar igen mig lite, ska snart tvätta av mig min ansiktsmask
blir mållön ikväll tagga eller

peace


miss you



SNART SÅÅÅÅ!!!! ♥

sunshine

vilken dag va? solen bränner på vår bleka hud och allt känns underbart

har vart ute mestadels idag, både i skolan och efteråt drog jag till parken och chillade med kussi i ett par timmar innan vi åkte upp och käkade middag sen blev det en prommenad innan jag åkte hem, love it. tränade lite på roddmaskinen, men blev långtråkigt så kollar på andra avenyn nu ska strax hoppa in i duschen.


(ser ut som om jag är aaskort på bilden, vi skyller på högt tak*hehe*)

imorgon skall jag vara barnvakt så kanske inte bloggar då, men ha de gött!
peace

vill ha dig


i think of you every step of the way



så otroligt fint! blir nästan tågäöd.

idag efter skolan blev det en tripp till lysekil där jag mötte quyen i parken och vi fixade lite ärenden innan vi tog oss en varsinn glass i solskenet och bara njöt. därefter blev det en tripp in på tatueringsstudion och därefter hem till quyen och annie och bara chillade en stund innan jag drog hem, hjälpte mamma med maten och åt TACCOS, fyfan så jävla gott det är , mumms. skulle kunna leva på det om det var så.

nu ska jag gå upp och ta en alvedon,sen ska jag sova peace


ku

nu har jag precis kommit hem ifrån KU som alltså är kyrkans ungdom.
käkade taccos och pratade om gud, inte så kul kanske men rätt intressant att höra hur andra tycker och tänker ibland. brukar inte vara där, men va så rastlös så kände att jag behövde vara lite social. som tur är är jag frisk nu, mår bättre iallafall så smittade ju ingen eftersom jag inte är sjuk! mådde dock jävligt illa efter jag hade ätit, men det gick över ...

nu ska jag nog kolla lite på andra avenyn som jag har börjat kolla på igen, har typ kollat fem avsnitt sen igår, inte illa.. riktigt spännande är det nu

peace

im always on my way

det blev en timmas prommenad ute i det vackra vädret förut, helt underbart! ghade dock glömt att ladda ipoden vilket jag troddejag hade så blev lite långtråkigt att lyssna på fåglarna, men klaga ska man då inte göra! nu har jag precis duschat, blåst min kaluffs och fräschat till mig en aning så nu ser jag inte lika död ut iallafall så är nu redo att dra i väg till ku. har inte kunnat äta idag på hela dagen, har endast fått i mig ett glas mjölk, inte okej. men ska äta taccos *mumms* får hoppas de inte kommer upp med en gång*hehe*

mamma ringde nu och sa att hon med hade blitt sjuk nu, samma skit som jag.. plus min kusin med, vad är detta? INTE OKEJ.

men jag mår som sagt bättre nu så för mig blir det skola i morgon. TAGGA ???? haha.

måste stänga av teven oså, kollar på titanic, absoluta favortifilmen. vilken är eran favoritfilm?:)


hm lite halv sleten bild på mig.. men vad hade ni förväntat er..*hehe*



EHHHHHHHHH PEACE

15.33

eftersom jag nu är hemma idag, på grund av magen och att jag inatt spydde så har jag faktist ingenting bättre för mig idag, så bjduer på en liten lista

ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 27+
Vad tycker du om kärlek? Dålig erfarenhet av det..
När kramade du någon sist? lördags
Saknar du någon speciell person? Ja
Har du svårt för att bli kär? tyvärr
När kysste/hånglade du med någon sist? måste väl vart förra helgen eller
Ångrar du det? Nejdå
Är du singel? yes
När fick du senast en komplimang? igår kanske?
Har du hånglat med någon av samma kön? Jao

HAR DU NÅGONSIN:


Varit medvetslös? vet ej?
Hånglat med nån riktigt ful? Ja haha
Hånglat med fler än 50 pers? yes
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? jaop
Gjort något riktigt dumt? Ja
Gjort något du verkligen ångrar? Japp det med.
Varit nykter på nyårsafton? Ja det har väl alla någon gång men ..
Åkt ambulans? Nix
Gjort nåt olagligt? mh
Blivit polisanmäld? Nej inte jag inte.
Slagit ner någon?  när jag va liten och gangster, nu för tiden blir det mest på skojj bara*spänner musklerna*
Skämts över dina föräldrar? Nej då dom är som dom är
Skämts över dig själv? njea.. man får väl bjuda på sig själv ellerrr??!
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja
Tar du droger? inte dagligen ;)
Dricker du? händer, men avstår helst.
Vilka kläder sover du i? Trosor
Varit kär? mjoooo
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? MHHHHHHH, darin ♥
Är du ensam nu? japp, helt ensam och övergiven
Vill du gifta dig? Japp
Vill du ha barn? Japp, tre stycken små liv vill jag ha.

SENASTE PERSONEN SOM:

Som sov i din säng? ida
Såg dig gråta? ähhhh det minns jag inte ens, för längesen.
Fick dig att gråta? det minns jag inte heller.
Du delade en cigg med? quyen
Du gick på bio med? quyen och fredrik
Skällde på dig? Mamma

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? nejnej
Kramat någon? nope
Pussat någon? nope
Köpt någonting? nope
Sjungit? yes, sjunger alltid för jag gillar min sångröst*hehe*
Saknat någon? ah fifan


och det var allt för mig, tack ska ni ha!
Nu ska jag nog ta mig en prommenad, för jag är lite rastlös.. får se hur der går. tar med mig en spypåse ifall att ..................

peace


så jävla söt



fick mig nästan att börja gråta
lilltjejjen är helt besatt av justin bieber.
this is love,




NU måste jag sova, OM jag ska till skolan imorgon vilket jag inte vet ännu, det återstår att se. mått jättekonstigt idag och tror jag är magsjuk, hoppas inte. men får se hur de går under natten.
sigge ligger här brevid mig och gosar, kärlek till den hunden asså, finns ingen bätttre än dig! ♥

peace
peace



edge of darkness

igår blev det bio med quyen och fredrik, edge of darkness blev det. helt okej faktist. spännande och läskig iblandm värd att se iallafall! efteråt blev det en runda på stan innan vi tog bussen upp till fredrik där vi chillade i någon timma eller två för att fördriva tiden innan vi skulle prommenera ner till city och ta nattbussen hem. både jag och qyuen mådde illa på vägen ner och kändes som om jag skulle spy all the time, inte okej! men lyckades hålla mig då jag la mig i sängen direkt när jag kom hem och slocknade på mommangen!

drömde en sjukt bra dröm i natt med, ville inte vakna...

men imorse så kommer mamma in och frågar hur jag mår, känner mig hel död i hela kroppen
mamma: är du bakis idag?
jag: känns så ..
mamma: men va ni inte på bio igår då?
jag: JO, men är nog bakis på sötsaker isåfall ...

känner mig bakis idag.


(bild på mig och quyen från fredagens bravader.)

JUST NU skulle jag egentligen befunnit mig i kyrkan, men försov mig,
jag förtjänade att sova ut idag.

NU SKA JAG KOLLA PÅ PLAYA THE SOL OCH ÄTA EN MACKA....... så nu vet ni

peace


1212

god morgon.

väntar nu på att quyen ska vakna, vilket kan ta ett tag.
kom hit igår runt fem tiden så chillade vi lite innan vi gjorde oss i ordning, så gick vi ner och köpte glass, mumms! sen åkte ut till lyckes där det skulle vara fest, mina kusiner och deras kompisar siom höll i det. vi kom dit rätt tidigt så folket hade inte kommit ännu och alkoholen hade inte druckits upp på långa vägar och "man dansar ju inte nykter" jag och några andra goingar dansade dock lite för att få tiden att gå fortare. sen åkte vi hem, jag och quyen. eller ja, vi åkte till lysekil så köpte vi chips och dipp *hehe* OCH COLA! hihi sen gick vi och åt pommetallrik, haha fan va fett... ahah änyway, fick stressa som fan för att hinna med bussen upp till badhusberget pallade inte att gå när jag bara hade tunn skinnjacka och quyen tunna strumpbyxor, men vi hann med bussen iallafall så kollade vi på film.. orphan, fyfan asså,  asbra film men så jävla läskig. och mitt i det läskigaste rngde det på dörren och klockan va nu runt ett på natten, jävlar a rädd jag blev. skakade som fan, men visade sej bara vara quyenskis grannar så dom fick kolla klart på filmen med oss sen somnade quyen och jag började kolla på smy sister keeper fast hann inte se klart den så tänkte göra det nu fram till lilltjejjen vaknar.


nu vaknade annie med så ska va lite social med henne hhii

peace


19.02

vaknade runt halv tio idag och åkte ner till stan en snabbis efter det åkte jag till torp en snabbis. och ja, ja fick köpt mig en tisha. hatar att impuls handla samtidigt som jag älskar det fast denna gången är jag lite missnöjd, får se om jag behåller den eller inte. sen hjälpte jag mamma att handla mat innan jag åkte hem och har sen dess inte gjort nått, ätit en bit mat och åt precis chips och dipp med min brother som är lite sjukis, så snäll som jag är tar jag hand om honom *hehe* har även börjat kolla på playa the sol säsong två som jag och min familj gav pappa i födelsedagspresent som inte blivit av att man kollat på, men nuså...

nu ska jag ut på en prommenix, sedan blir de ansiktstmask och långdusch, mm skönt. medan vissa andra är ute och super skalle ............hehehe *känn dig träffas quyenski*


min syster bad mig lägga upp allt ja köpte på ullared, kanske lägger upp de lite senare om jag orkar. thihi
PUSSSSSSSSSs

sämsta vs bästa låten

lemon tree- SÄMSTA LÅTEN SOM NÅGONSIN GJORTS.. tusen år gammal och helt meningslös, blir äcklad så fort jag hör den och vill bara kapa av mina egentligen väldigt fina öron. hatar verkligen när någon sätter på den på fest, blir galen.....

name of love
-även denna ganska gammal, men hur bra är den inte då? ÄLSKAR DEN så jävla skön..


sorry för dålig uppdatering nu de senaste, har bara inte orkat.
idag har jag i allafall vart på ullared al day long, helt slut nu. människor är ju som galna, trodde inte det fanns en sån ilska i människors blickar som de liksom lyste GALEN i, helt insannnnne. efter cirkus fyra timmar där inne kände vi oss nöjda och gick ur affären med ett leende. fick köpt mig en hel del såsom britney spears-fantasy, mjukisdress,väska,smink(lika dant som finns överallt fast billigare), inpakningar, ansiktsmasker, underkläder,sockar och massa mer, jag är nöjd.

funderar på vad man ska hitta på nu, för trött för att hitta på nått för pigg för attt sova... livet är fan inte lätt
peace

uppdate: jag och ida gick till ramneröd, till alexander där vi spenderade någon timma innan vi återvände hem till sängen ♥

live for today, dream of tomorrow,learn from yesterday


hsm3


jag har det bra mitt liv rullar på



denna låt lyssnar jag och josefin alltid på hundra gånger om, älskar den!
 så varför inte dela med den till er? :) hihi

peace


middag hos grannarna

vid fem tiden gick jag och min lilla familj över till grannarna för lite middag. började med några förrätter, sen middag bestående av potatisgratäng(som jag inte tålde, så har skitont i magen nu) och kött(tyligen lamm fyfan va vidrigt måååår så jävla illa nu när jag vet vad de va jag åt :s usch fyfan) efterrätt blev det ingen, va så jävla trött! kollade på HSM 3 med emma och ida och somnade i soffan, så socialt. så gick hem och har nu vart hemma i några timmar utan att egentliegn gjort nått spciellt..

ehm sitter nu iaf och slökollar på götA kanal i brist på annat att göra..


GLAD PÅSKKKKK puss

haha rååå!


påskägg



hihi fick ett påskägg av mammi
fast tålde väl bara 25 % av det men det kan jag ge till lillebror så är jag en snel storasyster*hehe*
PEACEEEEEEEEE

hellu

tjenniixen.. va ju ett tag sen jag bloggade nu, har inte riktigt hunnit med(?) eller ah, jag vet inte men nu så :)

i torsdags efter skolan åkte jag och ida till göteborg men trötta som vi va stannade vi inte länge utan bestämmde oss för att åka dit en dag på lpvet istället. så skulle vi ta tåget hem men precis när jag skulle öppna dörrarna åkte de iväg.. fail. helvete vad sur jag blev så så väntade vi på att en buss skulle komma 30 minuter senare så somnade vi på dirren på bussen och vaknade när vi va framme i uddevalla, fick lite panik där .. haha

sen kom vi hem till ida då så chillade vi bara sen kom fredrik emil och putte och roade oss lite *hehe* körde öl spelet med massa fula regler och hade man kunnat vinna och förlora på det spelet hade jag nog vart förloraren, men thats life. sen åkte dom hem runt två.

i fredags(igår) åkte jag ut till emelie runt fyra tiden och börja förfesta tillsammans med sanna quyenski och sofia sen tog vi bussen till lane där det va fest. helt okej, lite seg ibland då alla va as torra och bara satt och drack sin jeffla alkohol men sen mot slutet kom alla igång.. hehe. åkte med quyenski hem till lysekil så va hemma halv fyra eller nått? så satt vi och tjöta lite med ännie innan vi gick och la oss.

idag har jag inte gjort så mycket so far, vart hos annie och quyen bara och väntat på att segisarna skulle vaknat :) hihi och senare ska jag och min familj bort till grannen och äta middag.....mysigt.

peace

RSS 2.0