har inget bra namn på-detta

Vart en riktigt lång dag och nu är ja supertrött.. ögonen bara åker igen. ska sätta datorn på laddning så ja förhoppningsvis kan kolla på en hel film innan batterit dör imorgon i bilen. antagligen kommer jag sova hela bilresan förutom när de är toalettstopp. hoppas på det iallafall. åker hem ifrån senast halv sju. så uppstigning klockan sex! Åkte med mamma och pappa till torp förut, så missade bussen med ca.2 minuter. MIN DAG IDAG JA.. så tröstshoppade en jättesöt klänning .. härligt med lite impuls köp! Åkte sedan in till stan som sagt  och busa med issa och jennifer. spöregna så va rätt segt så åkte upp till lane, till tony där vi käka tårta,kolla på film och sådär ja. tog sju bussen hem och åkte till lisa därefter åkte vi hem till mig! Nu ska ja somna till one tree hill. börjar snart på tredje säsongen som va mitt mål innan stockholm,så ja kunde ta med mig trean och kolla där.. MEN med min dåliga framförhållning glömde jaga v det, men får titta på den sedan när jag kommer hem. Hittar inte heller varken kamera laddaren eller ipod laddaren, så om inte min pappa tar med sig sin kamera får ni helt enkelt klara er med kassa mobilbilder... mmmh underbart...

                                                                           peace and love

horoskop

jungfrun

"en hel tid går åt att reda ut problem. trots att det är högsommar kan du inte riktigt koppla av. det finns för mycket som stör dig. bland annat är ditt kärleksliv inte alls som du vill ha det. i augusti blir det mer tid till nöjen och sommarupplevelser-och kanske tilloch med en resa"

det läskiga är att det stämmer så bra

total fet "dagens diss" DISSSSSSSs

- bussar som inte går när dom behöver
- mobilen som inte skickar iväg sms
- folk som sprider ut rykten
- folk som går på rykten
-
människor överhuvudtaget...............seriöst , va tänker FOLK MED !?!?? GAH blir galen på ALLLTING ...............orkar inte.




:) behövde bara få ut mig att uddevalla suger röv

fröken svår

Du kanske sa nånting som ingen alls förstod
Och som du ångrade men som du ändå sa
Du kanske gick ett steg för långt för dom försoffade
Så att dom inte såg att det var bra

Du ville ändra på dig själv och på din värld
Men fick då ofrivilligt se att den var seg
Livet är en dans på rosor
Men det är en dans med svåra steg

Du ville visa att du fanns och att du levde
Och att inte allt var lika dött som dom
Du ville se alternativ i allt som inte var nåt bra
Och att det gick att göra om

Du ville bara hjälpa till och vara snäll
Mot som som praktiskt taget ingenting förstår
Du ville bara göra gott och ändå fick du namnet Fröken svår

Och du fick höra utav vänner och bekanta
Att "Nu tar vi allt, för allting här är vårt"!
Dom sa att framtiden var ljus
Nu har dom bil och mat och hus
Dom sa att ingenting var svårt
Och du fick höra att livet var en dans på rosor
Och det blev en dans som stack dig hårt

I'm always on the move

halihallå god morgon tjabba chacha whatever .. sitter här med en nästan fullpackad väska och håller på att pricka av packlistan.. vore ju hemskt om man glömde något eller hur ? åker nemligen till stockholm imorgon!
Så idag blir det till att busa med issy&jennipern och sen förmodligen träffa lajz när hon slutat jobba och om mina söööööööööööta föräldrar tillåter mig att umgååssssssssssss..............mmm. DET ÄR DAGENS PLANER!

igår tog jag mitt pick och pack och åkte upp till lane för att tillbringa dagen med issa, och så blev det! Båda kännde sig(oc fortfarande kännner) lite halv kassa så vi tog de lugnt för de mesta. Lagade skitgod mat osådär .. mm va gott.

men ska dra nu cha cha

a poor person or what?

har egentligen ingen lust att blogga.. har tappat lusten , eller egentligen inte. men känns så meningslöst.. kan inte förklara. har vart mycket de senaste, fast egentligen inte .. mmm ni fattar.. känns som ja bara sviker, när ja hela tiden kämpar för att alla ska ha det bra. MEN  allt är löst nu, i think? MÅSTE bara skriva av mig lite .. sitter hemma hos moster .. passar rasmus igår och idag och imorgon väntar ännu en dag med den lilla busen..kanska drar med honom till stan så vi får komma ut lite? har suttit inne hela dagen, kollat lotta på bråkmakargatan tre gånger, pippi två gånger, anki och pytte en gång och tog en liten titt på byggare bobb med mm..  men nu har bebis somnat, jag har sovit en stund och jag har fruktarnsvääärt ont i in hals, helt sick.. hoppas fan att de går över snart asså!! gör mega ont när ja sväljer och pratar , dont like..

jag och ida har iallafall laddat upp framför tven framför en beckfilm som går på fyran, har det supermysigt.

meen till de som gör mig så fruktanvärt förbannad är folk som tattar, har aldrig fattat grejen med de? skaffa er egna saker liksom? skaffa er ett jobb så ni kan ta och köpa EGNA saker ist. va på förfest i fredags och smink för ÖVER 900 kr stals + ca.20 öl och vodka flaskor.. blir seriöst galen..

nu börjar filmen. take care
kisses and love

ullared & ikea

Igår blev det verkligen en hel dag! dagen började halv åtta hemma hos mig,tog mitt pick och pack och hämtade upp lisa och catrin för att sedan åka till ullared! Efter två, nästan tre timmars åkande och fem timmars plockande i korg-räkna ihop allting-lägga ner lite saker till-plocka undan det mesta vi lagt ner-betalat och ca. 700 kr fattigare kom vi ut ifrån gekås som det så käckt heter. Fick köpt en hel del saker för min slant, jag är faktist nöjd.
fick köpt:
En trippeltång (för ENDAST 250 kr... mmm me like)
Leggings
Brottarlinne
10 st rakhyvlar
Veet spray on (som förövrigt inte funkade på mina ben?)
Hårnålar
Hårsnoddar 12st.
Deo 2 st
Lösnaglar
Young control it gel
Maskara
Kollegieblock 5st
"Som man bäddar.." (en film.)
Sockar (till jimmy)
Underkläder(till ida)

Fick även med mig 5 par trosor,3 bhar & 5 par sockar-fast det betalade min kära mor till mig.

På vägen hem tog vi oss även en rundtur inne på IKEA innan vi lämnade av vårat sällskap och åkte hem. Väl hemma gick jag över till grannen och tog mig ett låångt bad, vilket va skönt efter en hel dags gående! Nu ska jag snart åka in till stan med ISSY för att fixa inför kvällen - städa jimmys lägenhet-göra sig i ordning-fjordfestivalen för att sedan hitta någonstans att sova.

hoppas på en bra dag. over and out


seriöst?



hm.............. seriöst asså???? KAN NÅGON FÖRKLARA FÖR MIG VARFÖR I HELA FRIDEN MAN VILL GÅ RUNT OCH SE UT SOM EN JÄVLA KATT.... fattar liksom inte vitsen? såg några brudar i kanske 13års åldern inne på fjordfestivalen här i uddevalla förut .. och att deras föräldrar låter dom gå ut så är helt sick....orkar inte med dom ...

Fields of Gold

MMMMM lite sleten sådär kanske.........men vad gör det lixom ;) sitter hemma ensam och väntar på att pappa ska komma hem med thai mat FYFAN VA GOTT me like ,me like ! Nu blir det lite oth tittande i väntan på att pappa ska komma. peace
                                               love u

proviva är gott

sitter här med ett göas proviva vid min sida .. jordgubb, det är min favorit smak! Ska nog ta mig en dusch snart och bädda ner mig i sängen till en film, är lite trött, blev inte så många timmars sömn i natt, somnade runt halv fem eller något.. sov hos jimmy jag och issa, så vi kollade på film.. gaalet najs. I morgon bär det av till ullared jag, MIN BF mamma o hennes bf..... yeah. sen fredag - lördag fjorden TAGGA BRUUDAR liksom !!!!
peace and love

en bulle och en boll

sitter här med bollen aka issa aka snyggsexybrud_92 aka singel och sökande äääääääh wtf kalla henne vad du vill.. sitter hemma hos min moster, kikar lite på american pie ..lite mys sådär.. hon har hjälp mig att passa rasmus. Kollat lite på lotta på bråkmakargatan, ätit massa chipz och badad badkar........ mmh me like. väntar på att linda ska komma hem så vi kan traska bort till jimmy i andra sidan stan där vi slaggar denna natt.. Imorgon ska jag leka med amanda, de blir najs!

nu vill izzah ha datorn, hon ska ragga killar på lunar och kamrat....hon är tokig.
ha det najz..........KÖZZHAJ

strangers like me


Har precis ätit frukost och plattat håret och ska snart välja kläder och packa ihop mina saker för att åka till stan med tre bussen. Ska först upp till Jimmy och hämta min mobilladdare som jag lyckades glömma där sedan träffa Issababy en stund innan jag ska till moster och passa min kusin. så ser min dag ut.

Hittade en bild på Lisasblogg ifrån när vi va i strömstad. SHIPPOMMESFRITES vilken galen kväll det va, helt sick!


nu måste jag rusa, men ha en bra dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE


happy face

Fyfan va segt de är att vara hemma .. hoppas på att få gå ut imorgon!
Har iallafall roat mig hela kvällen med att kolla på one tree hill, äta popcorn och drukigt cola ... lite mysigt kanske, men segt.. Blev sugen på att kolla på beck mitt upp i allt och gick in på tv.nu och sååå visade de sej att en beck film börjar om en timme, perfekt!

Beck-okänd avsändare ikväll på tv 4 21.30
"Under en bil på parkeringen vid Arlanda hittas en ihjälskjuten revisor. Han har varken biljett eller bagage, men Beck lyckas få fram att han var inbokad på en enkelflygning till Malaysia och att han tagit ut alla sina pengar. En journalist söker parallellt efter sanningen i vad som visar sig vara en betydligt större härva som innefattar både atomsopor och EU-bidrag."

                                                                                                                                                                                          peace and love

hemma hela dagen lång

sitter hemma i min ensamhet och inte får gå ut, livet suger rätt hårt ibland. Blev inte så mycket sovande i natt heller, slaggade hos jennifer och gick upp tidigt för att åka bussen hem, meningen att jag skulle till trollhättan idag, men blev inte så.. har spenderat dagen i sängen med datorn i knät och kollat på oth, är på säsong två nu men hoppas på att ha sett klart säsong tre till imorgon..........hm...drömma går ju.. På onsdag börjar fjorden, vilket jag ser fram emot och på torsdag blir det antagligen ullared och hoppas på att min bf vill hänkaaaaaa ;)


den/det senaste:
du åt? vitlöksbröd
du drack? cola
du kramade? Jennze
du tittade på tv med? Jennze
du satt vid datorn med? friddelutt hon själv
du sov med? hon där jennier
du skrattade med?skrattar inte
du brottades med?  flugan brotta ner mig......
vad har du gjort idag? ungefär ingenting.
var det kul? ungefär lika kul som att ens syster tar ens saker HELA TIDEN
vad vill du ha? alkohol i kroppen
vad har du för mycket av? idioter till familj
är du singel?singel och sökande
är du kär? i en elgitarr, jag som inte ens kan spela.
vad vill du göra nu? åka här ifrån!
planer till helgen? fjordfestivalen
har du mer än fem tröjor? ööh ja
har du mer än två par byxor? jaop
vill du sova nu? frågan är om du vill

kryssa i för det som stämmer in på dig:

ensamvarg:
[ ] du hatar att skratta
[ ] du gillar inga djur
[ ] du är oftast själv
[ ] du umgås hellre med en bok än dina vänner, om du har några
[ ] du har inte smsat på mer än 2år
[ ]du är osocial
antal: noll = 0


anorexiabarn:
[ ] du har haft anorexia/tendenser till anorexia
[ ] det sista du åt var ett halvt äpple, och det är det ända du äter
[ ] skolsköterskan har ringt hem till dina föräldrar och undrat om du får mat
[x] du tycker du är tjock
[x] du säger emot när dina kompisar säger att du inte är det
[ ] du börja tappa hår
[x] du fryser ofta
[ ] du äter knappt något
antal: tje



självförtroendes översvämmning:
[x] du älskar dig själv
[x] du är mycket snyggare än alla andra
[x] du älskar ditt utseende
[/] om någon säger att du är ful blir du jävligt arg
[/] du skulle aldrig kunna vara med i en sport som gör att du kan göra dig illa
[x] du småfnissar åt dina kompisar för du tycker att du vinner överlägset i snygghet
antal: 100000000000000000000000 om jag inte räknar fel



emo:
[ ] du skär dig
[ ] du har svart hår
[x] du bär ofta svarta kläder
[ ] du målar dig mkt svart runt ögonen
[ ] du har dåligt självförtroende
[ ] du vill dö
antal: 1 kanske..



fjortis:
[ x] du säger ofta dah
[ ] du använder "v" i alla meningar och ord du använder
[ ] du har mycket smink (äsch jag vet inte. beror på vem som avgör, men jag tycker inte det)
[ fjortizpower is the shieeeeeeet] du säger ofta fjortispower
[ ] du bär ofta korta kjolar/linnen
[ ] du är 14 år
antal: 1+1



nörd:
[ ] du älskar att läsa
[ ] du kan allting om datorer och sånt
[ ] du skrattar och ibland råkar du nöffa till som en gris
[ ] du bryr dig inte ett dugg om utseendet
[/] du älskar skolan, eftersom man får lära sig saker
antal: ½



kärlek, vänner, familj & liv:
är du kär? mmmmmmmm superkär...........njea...nejnej ..
är du tillsammans med någon? räknas katten jag gifte mig med när jag va liten ?
har du varit tillsammans med någon? japp
har du fått nya vänner den här månaden? aaaaaa
vill du ha fler vänner? har dom bästa, men fler skadar väl ingen;)
har du för många vänner? som sagt, jag har dom bästa
är du ovän med någon? hoppas jeg inte ?
är dina föräldrar fortfarande gifta?mmh..
är dina föräldrar skilda? dom är gifta FORTFARANDE
har du riktiga syskon? mm ..
trivs du i din familj? gör du
hur många bor du med? 4 för mycket
vill du leva? ah fyfan
är du lycklig? ah fyfan
hatar du ditt liv? ne fyfan

MMMMMMMMM.. ha de gött.. közzz


hope and glory

HEJHEJHEJ!

SItter ute i vardagsrummet och väntar på att Lisa ska vakna som somnade i min säng...
Igår blev det ännu en tripp till fallens tillsammans med issa och bf, det va kul, men de regnade, det sög faktist lite grann. Nu har Lisa vaknat och vi kollar bussar upp till Lane.  Hatar söndagar, dom är sega och busstiderna suger!


bilden är ifrån i fredags när vi tralla runt med våra otroligt coola glasögon.

peace

fallens

orkar egentligen inte med mina tråkiga inlägg..tycker synd om er läsare som tvingas läsa min ointressanta blogg dag in och dag ut..eller neee... ni är lyckligt lottade som får läsa om mitt intressanta liv. nya blondinbella kanske ? Kom iallafall hem för en stund sen, slaggade hos jennifer i natt och i morse drog vi till torp för mitt solpuder gick sönder i grebestad, så fick köpa ett nytt. Igår drog jag,jennifer och anton först upp till matte, där det va lite förfest innan vi drog till trollhättan som förövrigt inte stavas med ö.. 
 Hade faktist ganska kul där, men de blir ju vad man gör det till! Åkte hem med Tony ganska tidigt och åkte hem till Henke(jennifers broder) där vi satt och tjöta och drack bäääääääääärs... ehhe...



nu ska jag ta och göra mig i ordning inför thn!
PEACE

en liten tabbe

skulle ringa till lisa.. och precis när jag tar en klunk mjölk svarar lisas pappa och såklart  sätter jag i halsen
Lisas pappa; hallå
Jag; *host host* hej de är frida*host* är lisa där?
Lisas pappa; ne hon gick och duscha nu, *jag avbryter med en host* ska jag be henne ringa sen?
Jag: *host*haha gör det!

ja..ibland lyckas jag!

I'll Be There!

lars winnnerbäck höst turné 09,I'll Be There!


MM me like. 18 NOVEMBER <33333
Ikväll blir det fallens. Imorgon blir det fallens.
Nu blir det One tree hill därefter mat och platta håret.
Tidigare idag, eller för 10 minuter sedan städade jag mitt rum... okej då, där tog jag i.. jag plockade i ordning, slängde smutsiga kläder i tvätten, tog bort en veckas gamal disk och la i diskmaskinen.Jo.. jag vet, jag är ganska fräsh av mig ;)

Förövrigt saknar jag min bf, MEN träffar henne imorgon. Me like!
OCH förresten har jag slått i mitt huvud tre gånger idag;
1. när jag låg i sängen och läste sms då de ringde, jag ryckte till, tappa mobilen i ögat....
2. blåste håret och råka slå hårblåsen i huvudet
3. skulle stänga garderåben och hade huvudet emellan..
jag är inte riktigt med idag
                                                                                     xoxo

home for a while

Gud vilken underbar båt björn hade, vi drog ut med den vid sju tiden kanske och tog oss en rundtur runt om och badade lite. Jag och issa åkte ring utan ring dvs vi åkte bakom båten med bara ett snöre, ingeting att rekomendera kan jag ju säga! Tog även en liten rundtur förbi korstensholmen där min farmor och farfar befann sig,så jävla bäst är dom!

Sen blev de till att laga mat, pyttipanna...så mummsigt! Därefter åkte vi till lane.


Idag har det inte hänt mycket ska jag säga er.. åkte ifrån lane vid tolv tiden och direkt till vårdcentralen där jag tillbringade en timma kanske därefter åkte jag till torp och väntade på bussen hem. ska snart in till stan igen, ska vara barnvakt. Åt världens sötaste unge. Vet inte om jag kommer hem i natt eller imorgon, hoppas på imorgon men mamma vill säkert ha hem mig...


sju dagar till fjordfestivalen

sexton dagar kvar till stockholm
mmmm i like it!



världens finaste rasmus, love!
PEACE


djungelvrål

sitter just nu hemma i jennifers lilla hus ute i hogge..riktigt trevligt. ska snart ta mig en liten prommenad ner till tappen för att ta bussen in till stan, ska ju förståss ta oss en runda med båten, i like it!

Lördags; åkte in till simon och martin där vi mest chilla innan vi tog tåget till grebbestad, och ja.. vad ska man säga m den kvällen ? början va seg, mitten va sjukt kul, slutet sög.......behöver inte gå in på detaljer..
drog iallafall hem till tony och sov där.

söndagen:åkte hem och sov hela dagen, vaknade vid nio på kvällen och kolla på one tree hill.

måndagen; drog hem till issa, kolla film och myste gärnet innan vi åkte med tony och emil och badade och sen hem till tony och där efter hem till krull och kolla på film.



mitt intressanta liv..................i know u like it
p e a c e


I dont need you or want you


måste sticka...

Drog upp till Lane till bellisen igår, fick en riktigt trevlig kväll faktist! Började med att jag issa och jennifer hade lite hemma spa, ansiskmask och fotbad osv. sen kom lisa och joinade oss lite innan vi drog och badade tillsammans med tony. Efteråt åkte vi hem till honom och kollade på film. Hann även ta en runda ner på stan och crusa lite, yeah.. Halv fem på morgonen åkte vi hem och hade lite tjejsnack innan mina tre små hjärtan somnade som små grisar! Så slutade med att jag låg och kollade på film till 6 på morgonen.
Klockan tio va de dags att hoppa upp för att ta bussen hem till Bokenäs! Nu sitter jag här, ny duschad och fräsh! Ska snart packa ihop mina saker för att åka bort till Lisa och göra mig i ordning där..

vet inte om de blir Grebbestad idag eller inte, känns inte så lockande med tanke på vädret men DET BLIR JU VAD MAN GÖR DET TILL !!




KISSES


..

i miss you

issa ikväll!

Ska snart packa väskan för att dra till Lane, till Issa!
Jag issa och jennifer ska ha myskväll ikväll- film och typ hemmaspa...skitmysigt!




Imorgon blir det grebbestad......TAGGA BRUDAR
kisses

hemma från stan..

Kom just hem och såklart tar jag tag i datorn de första jag gör .. haha databeroende? svar ; kanske.
Drog iallafall  till stan med Lisa och mötte upp Issa och Jennifern, så letade vi efter någon present till issas lillasyster som fyller 10 idag. Issa tyckte själv att hon skulle köpa snoppgodisar på partaaaaaaaaaj, men de kanske inte va så passande till en 10åring ändå? Blev någon boll liknande störes sak- jag vet jag suger på att förklara..

Sen drog jag och lajs till torp och va allmänt coola. Fick köpt mig lite små saker såsom en maskara för endast 60 kr, jag är nöjd. Fick även köpt mig en tubtopp och ett par svarta shorts, kalasbra!

Nu ska jag mysa ner mig i mina mjukiskläder och kolla på oth och dricka mjölk... mmmumms!
over and out


frääääääääääääsh brud

känner mig superfräsh nu.. not. gårdagens smink och oborstade tänder.. men tappade min tandborste i en lerpöl igår imorse,så måste köpa en ny! vilket ska införskaffas direkt när jag kommer till stan! Ska in till stan med issa lisa och förmodligen jennifer och sen hoppas jag på att jag får med mig lisa till torp, måste införskaffas lite nya kläder känner jag ..



idag är de tråkigt väder
jag är trött
gårdagens smink
mår inte bra ;C = inge kul att göra sig fin så idag blir det
en vanlig grå tshirt
och
chinos

peace out

don't forget

tja tja bloggen!

Kom just hem ifrån Lane. Skulle egentligen ha sovit hos issa i natt, men mådde ej bra så tony va snäll och körde hem mig till bokenäs! Ikväll har de inte hänt så mycket, segt på logen så drog hem till tony och kollade på någon film istället. Igår va de då fan röj iallafall ska ni veta, sjukt kul.! Hade dessutom autografer på hela armarna(och bröstet) haha som det kan gå ibland..

När jag kom hem fick jag se att jag hade fått ett vykort ifrån lisa när hon va i tunisien..... den lilla sötnosen då!
puss på att jag har världens bästa bästis.
och världens bästa vänner.


Ska sova nu, är galet trött och mår fortfarande inte bra..........................................
god natt.

jag vet inte vad ditt problem är, men det är iallafall inte mitt problem!

 .


TJENA MORS!

Ser drogad ut på biden jag vet, men va så otroligt trött så de kanske förklarar någonting eller på väg till att blinka, shit the same, i dont care ;) Kollar iallafall på one tree hill nu and i love it.


Åkte in till stan förut och träffa issa och jennifer, köpte jordgubbar chips och cola..så gott! Sen klippte jennifer sig, skit snyggt typ viktoria beckham frisyr. Ja, ni kan ju tänka er hur fint de är! Blev själv sugen på att klippa mig faktist, men självklart inte sådär kort, de är inte min stil, jag vill ha långt hår. Men vet inte hur jag vil ha de.. några förslag? ska nog försöka ta tag i detta med mitt hår snart iallafall.Tog i allafall åtta bussen hem till Bokenäset som förövrigt är ganska coolt och käkade jordgubbar med min söta familj.

Imorgon blir de antagligen vårdcentralen/torp/leka med issa och jennifer som de ser ut som nu men jag vet inte än och på onsdag ska jag vara med amanda, har inte träffat henne på hundra år känns det som! eller snart en månad sen tror jag? eller jag vet inte.. sjukt länge sen iallafall! Nu ska jag titta vidare på världensbästa serie..
                                                                               i love u bitches


wish you were here

Kom just hem ifrån lisa.. och min säng har nog aldrig vart såhäär skön, mmh i like it! har sååååååå ont i magen så ska ta en tablett nu och sedan kolla på något avsnitt oth. Sedan bir de nog stan och kolla när jennifer klipper sig, men jag vet inte hur de bir än.
love frida


strömstad

Blev party hard i strömstad igår tillsammans med ett gäng härliga tjejjer och norrmän. Kvällen började segt men blev bara bättre och bättre, vilken jäävla kväll alltså!! Kom hem halv fem i morse till malinx3 & saras stuga och sov nästan hela dagen, helt slut körda(och en aning bakis)! Tog sedan halv 5 tåget hem och vilade lite innan jag åkte till Lisa där jag befinner mig just nu och lyssnar på lars winnerbäck. Ska nog kolla om Lisa läst klart tidningen nu och sätta på en bra film och sova, är sjuuuuukt trött!!!!!!



kisses

haha störd

Lajz är lite crazy idag....

- Lekte att hon va en vattenspridare
- Tappade en skål så den gick sönder
- SÄGER HELT SJUKA SAKER
men de bästa va de hon sa just ..........hon sitter och kollar i en klädtidning "Nu blir de vått i brallan när jag kollar på herrarnas underkläder!" (ta de inte seriöst) HAHA så sjuk är hon!! xD

smile sweet

sitter ensam här hemma oss lisa på skälebacken hon skulle visst åka och arbeta..stackarn i denna värmen! HAHA oj då.. kom på att ja FAKTIST ska göra likadant idag.. ha-ha vad säger ni om det då? ;) nej, men jag ska va funktionär ute på en fridrottstävling i stenungsund, du hör du bara hur kul det låter. är väl inte på topp idag heller, men vad fan liksom. ikväll blir de nog strömsdag och hälsa på malin x2!

Igår va de en riktigt trevlig dag, först hemma och sola och bada i ett par timmar, sedan åkte jag in till stan och mötte upp issa och jennifer och sedan mötte vi hule o co. så drog vi ut med robins båt och åkte lite, skvätte som fan! Efter ett tags åkande drog vi till rödön och bada sedan hemmåt mot land. Tog åtta bussen hem till rotviksbro där världens bästa bästis hämta upp mig och vi åkte till henne och gjorde oss i ordning för att sedan dra upp till david på lite grillfest. Mitt upp i allting ville jag bada så jag lisa och några till drog och badade och de va sjuukt skönt alltså, kvällens bästa!

nej, nu kommer snart mamma och hämtar upp mig. dags att hoppa genom fönstret! TAKE CARE

hittade en gammal bild på lisas dator. DÄR JAG FÖRÖVRIGT HAR BRUNT HÅR (?!)

saknar världens bästa bf1b


köööörv

Blev du inte lite sugen på korv nu när du sett denna? MMMMMMMMMH va gött. not spyr.........
men de bästa är ju i slutet " och så min egen bamse!" HHAHAHAH de va kul ..


äter du korv?

Som sagt.. jag drog till göteborg med tjejjerna en stund, kalas. Hittade en skit snygg klänning på HM ....mmh i want. verkligen superfin,men mina små tennisbollar till bröst fyllde tyvärr inte ut den, så får köra på en bröstförstorning så klänningen passa, mmmm i like. neeeeeeeee, de gör jag inte men men...... hittar nog någon mer fin klänning :) Issa hitta en as grymme kjol som ja GILLA MASSA ...MMMMM KALASFIN! Sen drog vi hem till uddevalla där vi gick runt lite, sjukt mycket folk.. nattsudd där ju, sen tog bussen hem. yeah. Imorgon blir de nog att åka ut med någon båt med issa o jennifer som de ser ut som nu, får se om ja hänger på. På lördag ska ja till stenungsund..eller va heter det ? och sen på kvällen blir de förmodligen strömstad eller något.

ja gillar de som de är nu,                                               så låt det vara såhär
god natt

i'm home

Hemma efter några underbara dagar ute med båten tillsammans med bfs familj. Åkte ut till kungshamn i tisdags och sov där över natten, sedan på onsdagen åkte vi ut till en ö där vi spenderade den andra natten. Vi grillade, solade och soooooooov. sedan hann vi med lite yatzy och kortspel och en hel del badande ifrån båten...... I LOVE IT!
Imorse så åkte vi in till hunnebostrand eller vad det nu hette (?) och tog 20 över 9 bussen hem. Nu sitter jag här hemma, hinner inte göra så mycket mera ska snart blåsa håret för att sedan åka till göteborg med issa och jennifer!!





I LOVE U BEST FRIEND ( näääästan lika mycket som ja älskar mina påsar under ögonen och alla 987654345678 st flugor som sitter på mig just nuuu!!! )

Hade ingen kamera med mig, så ni får nöja er med halvkassa mobilbilder.
KISSES

RSS 2.0