hehe



söt bild på mig och amanda. haha, ser ni min bruna slinga i håret? kommer så väl i håg de, hade färgat håret på lisa så blev de färg kvar så tänkte jag kunde göra lite slingor, gjorde en sen tröttna jag. tvätta ut den med en gång och ni ser ju själva resultatet. hihi ROLIGT

jag och amanda iallafall, ska försöka ta tag i våran gamla blogg igen www.fridavamanda.blogg.se så ta en kik in på den :) PUSS

hur ska de gå? - melissa horn



HAHA ser fan ut som jag har ett mc donals ögonbryn, inte okej.......

Hade endast projektarbete i skolan idag, så de va ganska gott men arbeta på som fan eftersom den förata delen eller vad man nu ska säga skulle in idag.

Efter skolan satt jag och julia kvar en stund och gick igenom lite skolarbete snabbt. har sjukt mycket saker just nu?! orkar inte.

Sen åkte jag hem en snabbis och fixa till mig lite innan jag åkte hem till en kompis och chillade, spela kort osåååå

Nu har jag haft en timmas effektiv pluggning. Har pluggat lite till historiaprovet som vi har imorgon bitti, smart som jag är glömde jag dom viktigaste frågorna i skåpet i skolan så får dra dit och kolla igenom de snabbt imorgon bitti JIHO. sen har jag gjort klart lite arbeten i förskola skola och fritidhem men har en del kvar. har blitt en del lediga timmar på dom lektionerna nu de senaste så får mycket hemuppgifter, men så kan det vara.

frågan är om jag ska börja med ett till eller om jag ska lägga mig i sängen och se på en film och plugga ihelgen istället. AJA, helt ovisentlige eller vad de nu heter men men. 

Imorgon ska ja iallafall hänga med julia efter skolan, så nu vet vi det. ska fan köpa mig en FEt godispåse och trycka i mig.......... fast nä skulle ju sluta med sån skit. haha aja, HEJDÅÅ 

happy birthday



fu

hejhej, sitter på svenska lektionen med malin, vi ska snart dra och träna. hon säger att hon ska göra slut på mig och julia, haha fan inte okej. men gott ska de bli. därefter så blir det diskutera boken kirre som vi läser i psykosocialt och sen religon, funderar fan på att dra hem ifrån den lektionen, men ikke! ingen skolk för min del inte hihi. kunde inte somna i natt, låg jätte länge innan jag somna. så försov mig i morse, trots mamma och lillebror kom in flera gånger för att se om jag var vaken hahah. vaknade kvart i åtta så hade fortfarande tid på mig att komma till skolan. jag amanda emma och rebecca skulle hålla i en lektion idag, det gick helt okej. men är lite besviken på mig själv, men de går över ;) ihi hoppas på bra betyg iallafall.... va jättesvårt att veta hur mycket tid allting skulle ta och våran grupp är den grupp som fick minst tid på sig. men klasskamraterna verka nöjda iallafall, så de är ju de viktigaste. kram på er.


SNYGG VAAAAAHHH mmm taack .... hehehe

good stuff

"people gome into your life for a reason, a season, or a lifetime. When you figure out which one it is, you will know what to do for each person"

Ska snart försöka sova, kollar just nu på just friends som slutar vilken sekund som helst. är dock piggare nu än förut, men men. Har fått pluggat lite nu på kvällen iallafall. glömde dock boken i skolan, vilket inte var bra alls. men får åka tidigare till skolan imorgon och läsa igenom den snabbt. GOD NATT


säg ingenting till mig

HEJ

har inget kul att skriva.
men har iallafall nyss ätit taccos, är skit trött. ska kolla på honey nu. hoppas på att somna tidigt ikväll. Fast måste plugga ikväll med. orkar inte. FAN herrråå


dear john


Ska lägga mig och kolla på den underbara filmen Dear John nu!
Imorgon har vi sovmorgon till 11, men jag och julia åker in redan vid nio tiden och pluggar matte b en stund. Måste ha godkänt i det innan terminen är slut, så lika bra att starta med en gång och hoppas på det bästa.

God natt! Puss och kram.

spinning

sitter nu med min nygjorda omelett, as god! ja kanske är en blivande mästerkock kanske? fast ne. varma vackor, pyttipanna och omelett kanske inte är något att hurra i en fin resurang men haha. efter skolan drog jag till körskolan och klara fas b, sen gick jag hem igen. och här är jag. ska lägga mig en stund och senare kommer lisa hit och så ska vi spinna! hoppas mina ben klarar det efter gårdagens träning haha puss och kram

pluuuuuuuuuuuuugggggggggggg...............

God morgon god morgon!
Har sovmorgon till halv ett idag, vilket är otroligt skönt! gick upp tio bara för jag inte skulle försova mig he he. så nu är jag färdigfixad och go. ligger i min säng och käkar frukost samt pluggar lite, haha.

i lördags åkte jag tidigt till göteborg till min syster, gick i massa affärer och bara tjatade! åt subway,sen åkte vi hem till henne och kollade på lite film när klockan börja ticka sent gick vi över gatan och köpt thaimat MUMMS. sen tillbaka igen och kolla på mer film innan ja tog tåget hem. 

igår vakna jag runt 11, fick ett sms av josefin så drog ner till henne med en gång. tog en promenad ner till stan och köpte hårfärg sen åkte vi hem och färga håret, sen åkte vi och träna och gick hem ifrån träningen så idag känns det i benen kan ja säga hihhi.  ne nu måste ja verkligen sätta i gång, puss!

det va som fan

Torp köpcentrum, Uddevalla

En mamma ~35 och hennes son ~5 kommer in i affären Djurmagazinet.
Pojken: Mamma, mamma kan vi inte köpa fiskmat?
Mamman: Nej.
Pojken: Snälla mamma snälla.
Mamman: Nej sa jag, Jonathan.
Pojken: Jo jag vill ha fiskmat!
Mamman: Nej Jonathan!
Pojken: Jag vill ha fiskmat, jag vill ha fiskmat!
Mamman: Men nej Jonathan!
Pojken (gråter lätt och skriker): Jo!
Mamman: Men vi har ju inte ens fiskar!

www.tjuvlyssnat.se


hallelujaaaaaaah

tjingeling, sitter vid familjen stationära dator och dör snart av smärta i ryggen. min dator har gått sönder, eller något. den går inte att starta iallafall, men jag vet inte. den kanske bara behövde en paus. vad vet jag. men iallafall, har suttit och skrivit tre sidor på psykosocialt arbete uppgiften- plugga på en fredag är inte okej. men ibland måste även det göras. ska gå upp och kolla om ja hittar något gott, läsa lite bloggar sedan sätta på en film. kanske går nått bra på teven idag, fast ne.

hade två lektioner i skolan idag, gott. film på ena, ingenting på andra(kanske för de va engelska och jag va sur så jag bara satt och kladda i blocket.....?) efter skolan åkte jag med julia hem och kollade på den grymma filmen 21! gjorde varma mackor och drack som vanlgt kaffe, så nu lär jag inte somna ikväll inte. ska upp tidigt imorgon dessutom, ska till sis i göteborg :) men nu har ja inget mer att skriva ........ hihi pusssssss

KUL LIV.SE

SENASTE:
Kompis du träffade: Amanda Bejerstrand
Du pratatade i telefon med: Mamma i guesssss
Du kramade: Julia Saltgurka Thorell

IDAG:
Är det:
torsdag
Kläder: mjukiz
Är bättre än igår: vadå?

IMORGON:
Är det: Fredaaaag
Planer: hehe skola, kanske plugga på körskolan/träna eller umgås med min lilla josefin!
Någonting tråkigt som händer imorgon: - åka in och plugga på sovmorgonen!

FRÅGOR OCH SVAR:
Det första du gjorde i morse?
- stängde av alarmet på mobilen
Vad åt du sist? - äggröra
Vad irriterar du dig på? - människor som beter sig!
Tror du på distansförållanden? - nja, beror på vad man gör det till! om båda försöker att få det att funka, så kan det nog gå!
Vem tänker du på just nu? - tommy nilsson haha
Tror du att personen tänker på dig med? - tvek azzå
Vart reste du sist? - cypern!
Vad gjorde du igår kväll? - lekte med mina kompisar 
Liknar du din mamma eller pappa? - morsan
Välj en (kärlek, skönhet kreativitet,): - kärlek
Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? - klart
I vems säng sov du inatt? - min egna
Vilken färg har din tröja? - blå
Saknar du någon? - antar det
SORG:
Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? - ne de tror ja inte
Har du någonsin gråtit dig till sömns? - jao 
Gråter du när du skadar dig? - om de gör ont jaa?
LYCKA:
Är du en glad person? - ja oftast
Vad gör dig glad? - när ja får äta taccos
Önskar du att du var lyckligare? - njea
Är lycka överskattat? - ne de tycker ja väl inte
Kan musik göra dig glad? - självfallet

KÄRLEK:
Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig''? - japp
Har du någonsin sagt ''Jag älskar dig''? - ja
Har du en flick/pojkvän? - nej
Är du nöjd med det? - nja
Har du varit otrogen någon gång? - kanske de kanske

HAT:
Vem hatar du verkligen? - hatar ingen, blir bäst såå
Har du någonsin gjort en hat-lista? - garanterat
Är du en mobbare? - nej tvärtom!

NUVARANDE:

Nuvarande humör? - lite sisådär mittemellan
Nuvarande frisyr? - halv blött hår
HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling? - aaah
Druckit bubblor? - bubblor what?
Tappat bort glasögon/linser - ja, men har ju hittat dom igen isf
Brutit ett ben? - nehe
Röntgats? - inte vad ja kommer ihåg så antagligen inte
Krossat någons hjärta? - nej inte va själv vet iaf ..
Gråtit när någon dött? - JA!
KLÄDER:
Äger du ett plagg från en second hand-butik? - ja de gör jag
Hur många par skor använder du regelbundet? - tre just nuu
Har du sparat i över två månader för att ha råd att köpa ett klädesplagg? - tror de 
Tycker dina vänner att du köper mycket kläder? - ne de skulle ja inte tro
Skulle du kunna tänka dig att jobba på H&M? - om de inte hade funnits några andra alternativ, ja 
Har du någon gång burit en folkdräkt? - nej det har jag inte gjort än i mitt liv
Har du någon gång slängt ett plagg efter att endast ha använt det en gång? - inte slängt med en gång utan mer inte andvänt och slängt de senare
Anser du att en persons klädstil säger mycket om personen? - de kan de göra ja



woaohfjd

Kom precis hem efter en skön solning med Amanda. Så nu väntar jag bara på att mamma eller pappa ska komma hem så jag kan duuscha. törs inte duscha när jag är ensam hemma .. haha.

Inatt sov iallafall amanda och julia över hos mig, kalasmysigt! och igår va vi hemma hos hanna hela kvällen och spela massa kort och kollade på film. Idag skulle vi egentligen pluggat, men finns bättre saker att göra än det, men lite fick vi allt gjort iallafall!

baby, im home

tjolahopp i stugan!

har som sagt sovit hos isabelle i ett par dagar nu, supermysigt! kom dit i söndags så va emanuel där så kolalde vi på film och gjorde taccos. i måndags låg jag och isabelle i soffan hela dagen och degade sen åkte vi ner till stan en snabbis och handla lite föda innan vi åkte hem och åt och dega lite till! AS MYS

idag var det skit soft i skolan, börja 11 hade en lektion som bestod av svenska. sen mat och sen på nästa lektion fick vi bara en bok vi ska läsa så slutade ett, haha. imorgon blir de dock heldag i skolan, torsdag lediga och på fredag sovmorgon och slutar tidigt. så denna veckan är bra tack vare att tvåorna är iväg och åker skidor och lärarna är med dom! efter skolan idag åte jag hem till julia och chilla där! kolla på film, gjorde mat och drack en del kaffe.. så får se om ja kan somna ikväll!

imorgon dååååå... hehe efter skolan ska amanda och julia komma hit för plugg och sleepover vilket blir kul! ska måla naglarna nu sen sätta på en film. väntar på att KRAMA MIG ska bli klar. någon svenskskit. någon som sett den? neeeeeeeeeeeeeeee. varför frågar jag ens, ingen som kommenterar endå. MEN TACK IALLAFALL. ni läser ju iallafall om mitt meningslösa liv, det ska jag ju vara tacksam för.. hahah a.. pusssssssssss på er iallafall, goseungar!

dina färger var blå

tjena. sitter med nylackade naglar och ska snart börja packa, ska hem till isabelle och stannar där tills tisdag! är ledig imorgon vilket isabelle inte är, så får se vad ja hittar på då! sover gissar jag på.

puss


ne

har precis kollat på sammys äventyr, lite smågullig film faktist men en aning seg! innan det kollade jag narnia två, frågan är om man orkar en till? haha klart!

har precis snackat med julia i telefon i en timma med, så nu är örat alldeles varmt. som om de hade feber. fast de går ju inte. men aja..

igår iallafall, började kolla på narnia fast somnade. då va klockan åtta. så vaknade jag vid tre tiden på natten asså av att mobilen ringde men orka inte svara så slutade den tamefan aldrig att ringa så svara. så ville de jävlarna att ja skulle komma ner till stan, så drog hem till eric där isabelle bohlin och några rondoms va. så spela vi fifa och kollade på film och sov. imorse chillade vi bara och sen körde eric hem mig och isabelle och vi somnade i soffan sen har vi bara tatt det lugnt och spelat lite kort! hon åkte hem vid sju tiden kanske? ne jag vet inte. så köpte jag lite godis och kollade på film som sagt. ska snart försöka sova. lovade isabelle att vakna innan halv tolv imorgon? haha random asså. ska iallafall flytta hem till henne tills på tisdag, så de lär bli najs!! pusspuss

kärlek vid första ögonkastet


JAG DÖR! så jävla vackra.
funderar på att klicka hem dom-helt utan pengar eller erfarenhet av högklackade skor! men shit. måste bara ha. så blir fjäsk med mor sen ihi! fast hon är inte så glad på mig just nu för jag drog hemifrån tre i natt, men mer om de sen kanske! ska kolla narnia, PUSS

uppdate: FAN, fann bara i strl 37 ELLER 40 och jag har 38! frågan är då om man ska skita i det(nejnejnej!) eller ta ett par i strl 40 och glappa lite i dom? Vad hade ni gjort.......? skyrra svararååå

hem till julia nu


torsdag

va ett tag sen jag skrev nu, men somnade tidigt igår så kunde inte alls skriva. somnade väl vid sju tiden skulle jag tro och sov fram till kvart i tio i morse, så blev en del timmar! börja dock skolan tio så fick bli lite stressigt men så kan de ju vara, är sjuk igen nu fick må bra två dagar denna gången med YES! igår och även förrgår va jag på torp med julia och båda gångerna fick jag med mig lite saker hem såsom en tröja, maskara, solpuder och två hello kitty läppbalsam, helt okej.

ska sätta på en film nu och bara passa på att njuta av att inte ha prov eller läxor. hade prov igår, vilket va väldigt stressigt. får ju tänka på att det är sista terminen nu och man vill ju göra sitt bästa genom hela så var ganska nervös haah :( men går de dåligt så får ja väl kompletrera det inte mer med det! PUSS

friendship


ihhi

att denna dagen kunde bli bra hade ingen kanske trott. fått två bra nyheter så är glad nu.
fick mitt lönebesked idag och de va en bra summa-vilket är bra
jag och amanda hanssons familj ska förmodligen åka till turkiet i maj, om vi hittar ett bra hotell- TAGGAD som fan!

PLUS att jag och amanda håller på att planera tattoooo så de ät med grymt

så nu är jag glad. sitter och sörplar i mig lite kaffe nu och pappa ska snart köra ner mig till stan. ska jobba.. haha bara två timmar så de står jag nog ut :) puss

intensivt

kanske skulle stannat hemma idag ändå.
va helt svettig innan jag ens kom fram till bussen, vilket tar 1-2 minuter. gjorde ingenting speciellt på lektionen så de va skönt, snackade om praktiken lite och gick snabbt igenom hur terminen kommer att se ut just i dne kursen. men mitt huvud höll på att sprängas och mådde illa. sen bussresan hem va fan de värsta. HELA bussen va full med äckliga ungar (alltså typ 6-7 er) vidrigaste åldern säger jag bara hahah. skrek och höll på och inte nog med det precis när ja kommer innanför dörren känns de som jag ska svimma och får en tryckande huvudvärk innan jag börjar blöda näsblod. NORMALT ELLER? njea. orkar inte. ska faneme vila nu så får vi se om ja kan gå till skolan imorgon :) puss påer.

schooltime.

ska möta julia nere på kampenhof om 20 minuter så bäst ja sätter fart nu. ska som ni kanske förstod till skolan. de är en timma de handlar om, så hur ja än mår klarar jag nog av det gissar jag på. bara alla jävlar håller käft så ska de nog gå galant! HIHI hörs nog sen. PUSSI

sjuk is life

isabelle åkte precis hem och ja ligger nu och funderar på om ja ska åka med mamma och syster till överby, men mår inte bra. helt snurrig i huvudet osv. fast mår betydligt bättre idag än vad ja gjorde igår iallafall, vaknade åtta på morgonen hade sjukt ont i huvudet så sov jag fram och tillbaka fram till åtta på kvällen. inte okej. sen kom isabelle på kvällen så kollade vi på film och snorade i kapp hehe

pussi

the social network

tjo. syster gick precis och la sig och jag ligger nu ensam och kollar på the social network har inte kommit så långt än men hitills är den ju bra iallafall. har vart hemma hela dagen/kvällen vilket va skönt faktist. bara njuta av lovet och se till att bli frisk så snart som möjligt. har ätit god mat, kollat på film och bastat gottgott.

ska försöka komma i säng... tidigt idag fifan. satte ju klockan på tolv imorse men palla liksom inte att gå upp så somna om till klockan tre då pappa tvinga mig att gå upp. lika bra kanske, annars hade jag väl sovit till fem igen. ihih pusspuss

me like

bild 1: jag och min syster jämnföre oss lite i sommrad
bild 2: ligger sleten i sängen efter en hård dag på stranden i ayia napa.
Jag saknar sommaren. saknar att vara brun
Så därför har jag nu satt klockan på 12.00 imorgon så att jag kan pallra mig ner till solariumet och sola en sväng. tjäna en tia förut för att jag gissa ut vem mördaren va i en film. alltid gött med lite extra cach om man säger så ..

Iallafall, vaknade 17.00 idag eller något i den stilen. ducha och åt frukost kollade på lite film like always sen vid tio tiden drog jag ner till en polare och kollade film och så kom jag hem för en halvtimma sen eller något så hann se en del filmer. me like.

ne men om man kanske skulle tänka på refrängen nu
snackar med några polare om att dra utomlands maybebaby ayia napa i slutet av sommaren och skippa i allt vad studentresa heter just under studenten och köra på den lite senare. de vore ju något kanske. men mer om de får vi se. puss på er gullenussingar.


04.50

klockan är ganska mycket nu men har inget bättre för mig så, ligger och funderar på om man ska be om en tandställning eftersom mina tänder är snea och de bara går utför hm en jävligt bra fråga allså! annars kollar jag bara på ana gina show och borde egentligen tänka på refrängen har megaont i huvudet med, skitkul.

iallafall. känns som denna dagen har hållt på i evigheter. igår natt hade jag och julia filmkväll men så ringde albond och david så åkte vi runt med dom på spökjakt hahah. idag åkte jag hem vid tre tiden, duscha och käka innan jag drog ner till stan och agerade barnvakt samt hundvakt. hon somnade vid 10 tiden och sen låg jag och hunden och kollade på film. mamman kom hem vid halv tre så ringde taxin som jag förövrigt fick vänta på i en timma. ska nog stämma taxi väst. men de får vänta tills imorgon. gillar förresten att dom i växeln och taxigubben sa helt olika saker. de är bra, jättebra. men kanske inte ska klaga fick min jävla taxi tillslut iallafall. kom hem för en timma sen kanske. bryr mig inte och inte ni heller. min blogg suger men bryr mig faktist inte om de heller för ja tycker de är kul att gå tillbaka och kolla vad man har gjort i sina dagar. jaja, god natt på er puddingar.

110104

jag har en tendens att lätt känna mig hemma hos folk. i natt gick jag upp hemma hos julia och tog ett knäckebröd, pratade med julias syster om flyget osv. medan julia låg uppe på sitt rum och surade haha

iallafall. jag och julia kunde fan inte somna i natt. låg vakna till sex-halv sju kollade på massa filmer, skrattade tills vi fick ont i magen och drack hur mycket kaffe som helst. kanske förklarar saken till varför vi inte somnade. idag skulle vi egentligen till lysekil men quyenski verka inte må så bra så det sket sig. blir nog torp sen iallafall och julia ska försöka hitta sin jacka som hon söp bort någon dag. de va allt. puss

110103

sitter och lyssnar på sebastian krantz och ska snart röra mig till bussen. ska hem till julia för en liten myskväll och imorgon ska vi till torp och sedan till lysekil och träffa lilla quyenski va alldeles för längesen nu!

det va allt.
puss

puddingar



saknar min bosse och mitt blonda hååååååååååår♥

TRÖTT

gott nytt år hihih

vaknade för tio minuter sen, helt slut ju. fast har vart vaken tre gånger med.
en gång när elin skulle åka hem
en gång när japanerna skulle åka hem
en gång när isabelle skulle åka hem

kanske tar på krafterna att umgår med folk ALL THE TIME ändå. blev väckt av jobbet som fråga om ja kunde jobba om sisådär 1 timma och 50 minuter......................hehe

men iallafall. igår åkte jag och elin hem till macko och kollade på film. det tog ca. 40 minuter att åka dit och ca. 15 minuter hem. visa sig att vi hade tagit världens fetaste omväg typ haha! sen så åkte vi tillbaka till uddevalla och hämta isabelle på jobbet innan vi åkte hem till mig och gjorde oss lite i ordning innan vi drog på chillkväll/fest hos någon peter. faktist kul! spelade playstation och spela spel sen gick vi bara till donken en snabbis innan vi åkte hem så de va bra!! HEHE ska äta frullis nu pusshej

RSS 2.0