fredags mys

hejsan hoppsan. vart en mysig hemmakväll med familjen, moster kusin och farmor och farfar. mamma fyller idag.GRATTIS MAMMI! så åt god mat och efterrätt, mumma. sen tittade jag och mina syskon på idol tillsammans, mysigt med tanke på att vi inte umgås så ofta allihop. så de har vart en bra fredag kväll ändå.



skolan idag va även den ganska go.. åkte in på min sovmorgon och tittade på film, sen hade samhllskunskap i ca. tjugo minuter, sen slutade vi för dagen. va kvar och chilla lite i skolan med jullan i brist på annat att göra innan jag åkte hem till min farmor och farfar och sov i ett par timmar innan jag åkte hem då som sagt...

ska kolla honey nu och sedan sova, god natt :) PEACE


saknar sommaren


då det största problemet man hade var hur man skulle orka äta upp den förbaskat goda vattenmelonen
tack för mig


memories-old shit






TACK FÖR MIG


17 november

hejsansvenjan jag kan inte sova
tänkte ni ville veta det, däcka direkt när jag kom hem ifrån skolan och tryckt i min farmors goda pannkakor och vaknade för typ tre timmar sedan.. ojdå.

men det var inte det jag skulle ödsla eran tid på. Helt okej dag idag annars.. gymnasiemässan som jag stod i två timmar på gick hur fort som helst och snacka med massa folk, kulkul. fick visa upp vad vi hade att erbjuda på barn och fritid och raggat lite snygga 94 or. skämt o sido.

ska ladda upp lite bilder nu sedan kolla på HONEY som jag lånat av emma sen måste jag då fan sova iallfall... börjar känna mig lite sjuk med:( hoppas att det bara är nu, för har inte tid till att vara sjuk .. BLÄ
pusspusspusspusss 



imorgon!


söndag kväll

GRYM LÖRDAGKVÄLL HOS JULLAN , sjuuuukt kul och massamassa folk. orkar inte berätta mer om den just nu faktist men som ni ser över är de lite finfina bilder , hihi. isabelle har inte skickat alla bilder än, men dom hon skickat än sålänge är helt opassande för bloggen, så ni får stå ut med desså så länge men de är inte så illa ändå säg hihi.

Blev en rätt tidig kväll ändå, de sista drog hem med tolv bussen så jag och jullan plockade i ordning lite och sen gick och la oss. imorse så kom mammi och hämta mig vid ett tiden, så åkte vi till farmor och farfar för att fira farfar som fylllde igår, grattisgrattis
mm sen åkte jag hem och lämnade mina saker och sedan kom sandra och hennes mor och hämtade mig och vi åkte till högås kyrka och gick på gudtjänst och sedan kollade vi på bilder ifrån taizé, minnen alltså .. oh yeah. saknar det faktist lite, får se om de blir något för mig nästa år eller inte ..

ska sätta på en film nu och försöka sova, skola imorgon igen
men GOD NATT PÅ ER


uppe med tuppen

TJABBA TJENA  jag och isvennevid är uppe och redo för att oka till staden, va lite trögt att gå upp imorse eftersom vi gick och la oss halv fyra efter en trevlig kväll på stan.



dags att dra till bussen ska till julia och fixa i ordning inför kvällen
PEACE AND LOVE

som man bäddar

kom precis hem, fick sluta tidigare idag, så de blev ingen redovisning för vi va bara nio pers där .. men gott ändå att komma hem lite mer än en timma tidigare.. ska kolla lite på film nu som man bäddar heter den och bara ta de lite lugnt innan jag ska ställa mig och laga mat och sedan göra mig iordning ...




PEACE

fredag 13

Sitter i en datasal och lyssnar på  julmusik med amanda och julia, ska fixa i ordning inför en pysseldag vi ska anordna för de andra tvåorna och ettorna. Sen ska vi även fixa i ordning ett kollage inför gymnasiemässan och sen lite massage. skapande verksamhet på fredagar är fan chill asså .. sen är de bara uls där vi ska redovisa, får se hur det går .. senslutar vi GOTT!

ikväll blir det antagligen kannan, haha som när man va liten(hm cirka ett år sen dvs;)... )
ehm hörs sen eller nått. annars ha en GOOO FREDAG DEN 13 ;)
peace and love

when you were young



heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellu !!

skolan idag, skönt att vi slutar halv tvp på torsdagar, det gillas starkt! Efter skolan fick amanda & julia joina mig till VÄNSKAP för att ja skulle köpa mig en ny väska, lättare sagt än gjort va den svarta adidas väskan min och jag är nöjd efteråt gick jag och simmade och sedan begav jag mig hem till min farmor och farfar och åt nybakade bullar och kollade på pocahontas!


nya väskan


nu: efterlyst, bonde söker fru, mammas pojkar, dagens man.
får se vad jag hinner med innan jag somna!

TAGGAR INFÖR HELGEN SOM KOMMER BLI GRYMMMMMM

peace

 


julia är fan störd

"jag vaknade mitt i natten och drog på mig en bikini simmade ut på öppet hav och våltog en krokodol. nio månader senare födde jag en bäver .. jag slog honom gul och blå och hängde upp honom i min flaggstång och sa att det var en flagga . natten därpå simmade jag ut samma runda men jag kom bara halvägs då krokodilen kom och jag blev så upphetsad att jag sket på mig"

FINFINA SMSA jag får ibland av den bruttan HHA

grymme bra låt



alphaville - forever young

the show must go on

Tjabba tjena. Sitter uppe med läxböckerna och försöker plugga, men som alltid sitter man hellre och gör något annat vid datorn men har faktist pluggat en hel del idag, har ett prov imorgon och två stycken på onsdag. gud vad det går bra för mig, inte.

denna dagen har vart helt ok, såklart var de bästa att träffa sina bästa de gör skolan mycket roligare. Amanda åkte dock hem efer typ halva dagen, stackarn mådde inte bra. Slutade skolan halv sex. Isabelle och jag väntade på bussen tillsammans som vi spendera på trean fram och tillbaka med lite choklad, gott. Tog sju bussen hem och har som sagt då pluggat, duschad och gosat med min söta hund.






lot of love / eran fridixen

fars dag

det är ju fars dag idag
får slänga upp en bild på min pappa (innan klockan slår över till måndag!)
älskar denna bilden, gammal men underbar.



love you

ensam mamma söker

har spenderat den senaste timmen plus lite till och kollat på mitt favotriprogram ensam mamma söker, som tyvärr va sista gången idag, lite sorligt. men helena som vart min favorit hela tiden(för hon haft snyggast killar) valde en så snygg kille att jag blev avundsjuk ...


titta bara vilken pudding!! hittade bilden på helenas blogg som du hittar här
men nu flyttade han visst in till helena,så kan ju inte satsa på honom iallafall.
ska städa mitt rum nu eller plocka i ordning lite iallafall, borsta tänderna och sen lägga mig.

over and ouuuut


stå upp för din sak, du kommer att förstå :jag är inte som dig.

Igår så åt vi middag hemma hos min faster sedan så gick jag över till min kusin där jag spenderade natten och kvällen, hela kvällen så kollade vi på film mycket mysigt faktist. 

imorse så gick jag tillbaka till min faster och kolla på Sex and the city hela morgonen och sen vänta på att pappa skulle komma så åkte vi hem. va hemma runt fem tiden, sov hel vägen hem typ, as gott.


imorgon är det skola igen, gott med sovmorgon iallafall och får träffa mina brudar med, dom är bäst :*
peace and love

i'm out

ps. dom skorna jag hade kollat på igår va slut i min storlek, blev fan så sur helvete... hoppas att dom kommer inte snart igen - lite trevlig information mmm ds.


borås

tjena tjena mittbena.

sitter i min fasters skoaffär i borås, scorett. blev hittvingad av pappa i morse,för fick inte vara ensam hemma.. eller något sånt, så ska spendera resten av helgen här. Kan nog bli mysigt. Min kusin som jag inte träffar allt för ofta tittade in förut och berättade att hon hade fixat lite filmer som vi kunde se på ikväll. Pappa och gustav är just nu någonstans och tävlar eller tränar, vet inte håller inte så stor koll, men någonting gör dom iallafall hihi. jag har vart runt lite på stan och kollat i lite affärer, lite större utbud än hemma i uddevalla men hittade ändå ingenting som vr lockande att köpa. Hittade däremot ett par snygga boots uppe i affären som jag tänkte fjäska lite för daddi, får se om han är snäll idag. Skulle iallafall få pengar av pappa ifall jag hjälpte till i affären lovade han mig, men finns ju inte så mycket att göra så sitter nere i fikarummet med min dator, men hoppas på en slant ändå, annars blir jag sur.


typ såhär snygg är jag när jag sitter i fikarummet. osminkad och så mm

men nu vet ni att jag lever
så får ni ha en trevlig helg!
peace and love

min mobil

Har du mer än 20 st sms i inkorgen?
haha aah
Vad står det i ditt tredje?
pizza med blåbär på mums nu är jag hungrig ;)
Och vem var det ifrån
julia thorell haha

Är han/hon snygg?
oh yeah vilken jävla pudding asså

Smsar ni ofta?

när ungen har pengar så mmm

vad står det i ditt 18:e sms?

nä vi kommer till dig :)

Och det var ifrån?
amanda ljungström

Är han/hon farlig?
ohja herregud.


Gå igenom hela din inkorg , vilka har skrivit till dig då ?

men orka ..
Hur många sms har du skickat?
49888

hur många mms?
62


Är du beroende?

kanske de kanske


Vem ringde du senast?
 isvennevid

mottagna samtal:
de vet väl inte jag eller



snyggast på din kontaktlista?

jag själv skulle jag tro


om du går in på dina bilder, vad ser du då?
en bild på mig och fröken svennevid
Hur många bilder har du?

453 st om man ska va exakt.
Vilken är din favoritbild?
alla har sin charm, nej men jag vet inte.
Nu ska du beskriva din mobil samt berätta vad det är för modell:
sony ericsson k770i
har du varit helt ärlig nu?

varför skulle jag ljuga ? haha



PEACE AND LOVE


dålig uppdatering

hejhej , det var ett tag sen jag skrev så får väl skriva lite idag då
fredag, skön och slapp dag i skolan idag. Började med samhällskunskap 10.40 där vi fick tillbaka G provet som vi gjorde igår, hade 4 fel av typ 20 st, men fixade de så jag hade alla rätt, sen lunch på italia med dom bästa brudarna och sen skapande verksamhet där vi bara kollade på julpyssel och gegga med lera samt målade lite på mina gipsmasker som jag gjort. sen uls där vi fick bara lite information om provtillfället nästa vecka, sen fick vi sluta! så tog tre bussen hem... riktigt gott. vet ej vad som händer ikväll eller i helgen ............... men det märker vi

ha de gott haaaaaaaaaaj / fraaaaaaaaaaaaaaajda

kvällens filmtips: sex drive



roligaste filmen på länge, verkligen se värd!
PEACE AND LOVE / f

RSS 2.0