läger på åh stiftsgård


tjenare. får blogga snabbt nu för ska snart dra mig! men bloggade som sagt inte igår, efter praktiken åkte jag hem till min söta farmor o min söta farfar och åt pannkakor innan jag gick till till östrabo och träffa isabelle och vi gick först och hämta hennes mobil, sen åkte vi till torp! sedan åkte jag hem till farmor&farfar och sov.

i dag vare praktik som gällde, jobba till ett idag, gott. tog sen bussen till kampenhof där ja mötte julia och hon fick låna mitt busskort och hann tjata lite innan min buss gick, så åkte hem till farmor och farfar igen och duschade och sen kom mamma och hämta mig och nu har ja precis packat klart, endast tandborsten som ska packas ner med, men kommer säkert att glömma den ändå, vore så typiskt mig?

ska på läger under helgen för er nötter som inte vet. på åh, är konformationsledare eller fadder skulle man kanske kunna säga, men ni förstår vad jag menar. så vi skall åka dit och leka lekar osv..

trevlig helg sup & svälj. puss och kram

man in the mirror



fan vilken ångest jag fick nu..orkar inte

ska ta och sätta på lite sune tror jag och sen sova. peace


kom precis hem

Efter praktiken idag så tog ja bussen ner till stan och träffa julia och så åkte vi till torp med jimmy och dunka hög musik i bilen, grymt! sen tog vi en snabbis in på torpan och köpte en plånka till quyen SOM FYLLER ATRON IDAG!! GRATTIS SOM FAN BABY. som jag förövrigt råkade göra sönder. smart. tog bussen till lysekil sen, hem till annie och quyen. beställde hem pizza som tog 9876 år innan den kom, sen va den kall osv. inte god alls. fick i mig lite kebabsås så fick lite ont i magen... kollade på film oså, myspys som vanligt!

ska hoppa in i duschen och sen läsa lite bloggar innan jag ska lägga mig, är supertrötttttttttttttttttttttttttttt.
peace


verkligheten är inte alltid så verklig



allt känns meningslöst. som de tomma stegen.

morsning på er. finns ingenting kul att skriva om? men min dag iallafall.. praktiken 08-14. thomas halling kom, författaren och tjötade lite och hade hemkunskap där vi bakade pizza, chill. hände väl inte så mycket mer förutom att JAG ägde grabbarna på både fotboll och basket, inte illa det inte. mötte upp jullie efter praktiken så tog vi bussen hem till henne då även sanna var med. vi åt lite mat och kollade på sommaren med göran. sedan åkte sanna hem och jag och julia passade hennes granne, supersöt unge.

Imorgon blir det praktik som vanligt och även lilla quyen, min bebis fyller år med, 18 år. inte illa GRATTIS SOM FAN GUMMAN och vi kommer och firar dig ska du allt se! stort grattis till lisa som fyller 18 idag med! känns lite surt att det är cirkuspirkus 9 månader kvar till min födelsedag..eller mmh 8, men skit långtid.men får väl ta och vara glad för alla andras skull som får gå ut på krogen and so on undertiden!  ne gud, jag känner mig skit negativ och skabbig idag. orkar inte. puss.

sen en tid tillbaka



 

sen tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

mysmåndag

sitter framför brasan, har ansiktsmask äter en mummsig tonfisksallad och kollar på paradise hotel. kan inget annat än att älska det!

 

MEN NU JÄVLAR HÄNDER DE SAKER I PARADISET , måste kolla! PUSS


sunes värld.


                                 hello babes!

köpte ännu en film idag och denna gång blev de sune och hans värld. eheh jag och mina barnfilmer asså.

IDAG va de praktiken som gällde, gick super. men hade sjukt ont i huvudet så trodde jag skulle dö men de gick vägen iallafall! När jag slutat åkte jag ner till stan och mötte julia, skönt att ha henne hemma! spenderade några timmar med henne i stan tillsammans med emelie och hanna innan jag åkte hem en stund till farmor och farfar♥

Sen kom mammi och hämtade mig och nu har jag massa ont i huvudet och mensvärk. älskar livet ibland.
pratade nyss i telefon med daddi med som befinner sig i singapore med 35 grader varmt. fast han arbetar hela tiden så hinner inte vara ute i det varma, men lite avis är man ändå. lite värme nu hade inte vart fel ändå.

nu ska ja iallafall kolla på min nya film till ph börjar. peace and love ♥

hon är hemma!



och som vi väntat!

lista

medan ja ändå är på gång med att blugga kan jag lika gärna passa på att göra denna listans om ja snodde ifrån issys bdb!

Namn: frida linnéa magnusson
Födelse år: 1992
Bor: bokenäs
Familj: mamma pappa en syster en broder och en hund.
Gillar: sova bajsa kompisar fezta
Favorit plats att äta på: i min säng.
Gillar: coola mig
Bästakompis: isabelle
Känsla just nu: glädje
Varför: för att man ska vara glad!
Favorit mat: tacco!
Vad har du på dig nu: underkläder, leggings,tröja och sockar.
Vad för smink har du på dig nu: puder
Vad för smink brukar du ha: beror på vettu.
Har du druckit: alkohol?
Är du stolt: haha över?
Ska du fortsätta dricka: mmm dricka bör man annars dör man.
Har du rökt: yes
Har du rökt vattenpipa: det med
Har du snusat: har väl hänt att jag tryckt upp en fet prilla under käftah mmm
Är någon kär i dig just nu: i hope so
Vem: vem är inte ?
Har du haft sex: japp
Har du gjort andra saker än sex: såsom? ;)
Vill du ha sex: inte för tillfället kanske
Har du sovit hos någon du inte ville sova hos i veckan: brukar inte sova hos folk jag inte vill men..
Vem/Vilka: INGEN
Är du olyckligt kär just nu: nej, kärlek är inte riktigt min grejj.
Håller du vad du lovat: brukar göra det!
Har du dåligt självförtroende: njea, jag vet inte. ibland kanske.
Har du mått dåligt och haft självmordstankar någongång: hmmm kanske någongång.
Har du lust att äta jordgubbar just nu: nä inte så värst sugen på att äta något just nu. kommer spy upp det..
Saknar du någon just nu: ja, det gör jag!


KRAM

i want it like this.

hejhej hallå!

drog som sagt in till torp igår och mötte upp lajsen där vi då gick och handlade mat, vuxenpoäng där! Fick köpt massa gott till kvällen. Åkte sedan in med den sjuksega bussen till stan och var på kusinkalas. Och sen tog jag bussen ut till lisa där samantha och sandra redan befann sig. Vi åt massa gott och tjötade halva natten, kalaskul. får göras om! imorse vaknade vi runt tio och brudarna drog hem och jag och lisa kollade på one tree hill.


puss

i know you



kan nog inte va seriös på kort.

inte för kärlekens skull



god morgon. just nu.
lockar jag håret.

peace

vi kan bara vara dom vi är



precis kollat klart på anastasia nu, helt okej. ska sätta på babe nu, den om den där grisen ni vet. hur söt är den inte liksom? sen måste jag sova. ska upp tidigt imorgon, duscha och göra mig i ordning samt städa rummet om jag hinner/orkar sen ska ja förmodligen hjälpa lisa att handla, men får se hur de blir med det ?! sen kusinkalas sen som sagt mys hos lajz. blig nog najs. inte meningen att vara lustig där. det är bara sån jag är.............

så trött på alltingen nu. är det här vägen tar slut?

PEACE OUT

dagens snygging


bryan greenberg, du är så min ♥

cry cut die

mm lite grinig blir man nu. desperata människor är tammefaaaaaaaaan de värsta jag vet !!!! jag kan fan inte hålla inne detta längre, får seriöst ryck och mmmmmmmm åt helvete med G-L-E-N-N. hoppas verkligen att han läserr detta och förstår att ALL MIN ILSKA JAG HAR I KROPPEN är riktat emot honom.

TJATAR stuuuuuuuuup i kvarten att jag ska komma till honom HAN ÄR 24, visst det är inget fel med det MEN jag vill INTE han säger att han BJUDER på vad som helst och gör VAD SOM HELST för att jag ska komma. att JAG är HANS VÄN. aldrig i livet! men när man ser honom på stan tittar han ner i backen och låssas som ingenting. han kan inte ens klämma fram ett jävla hej åt helvete med den MMMMM nu ska ja nog vara tyst innan jag exploderar. ska nog byta nummer så man slipper få 5 sms/minuten av honom. ORKAR INTE

att en ända människa kan förstöra hela ens kväll. tummen upp för DIG..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haiti

smsa "10katastrof" för att skänka 10 kr eller "katastrof" för att skänka 50 kr - till 72950.

gör en björn tjänst.precis som jag.

panik

AJ SOM FAN. helt plötsligt fick hela mitt ben damp. från ljumsken till foten. gjorde och gör ont som fan kan typ inte röra foten för de gör ont som fan. skrek på mamma bara" MAMMA KOM JAG JAN INTE RÖRA FOTEN!!!!!" och mamma och lillebror kommer ner och bara kollar på mig och säger till mig att resa på mig men kändes som ja skulle ramla ihop och gjorde skitont. och nej, benet hade inte somnat vet inte riktigt vad dom hände. men känns bättre nu iallafall. fick ju panik! jaja.

har ätit got middag nu iallafall. mamma hade köpt några konstiga potatisar, inte kroketter eller va de nu heter utan typ fyrkanter med hål i, svårt att förklara men supergott iallafall. köpte två filmer förut på willys i brist på annat att göra, anastasia och babe som ja tänkte kolla på nu!

Slutade praktiken ett idag så tog två bussen till lysekil och mötte upp de små skitungarna, så färst väntade jag o quyen på annie som va på möte,sen gick dom och käkade och sen tog vi bussen hem till dom(de är typ bara några hundra meter haha men vi e lata. jag fick åka gratis...........bara för jag är så söt skulle jag tro! haha) så chillade vi och busade runt. haha störda är dom ♥

nu kommer värken i benet tillbaka igen, helvete :S:S:S:S jaja, min hund är sötast i världen iallafall.
HOPPAS NI FÅR EN BRA KVÄLL MINA VÄNNER. peace


it feels like home to me

upptadering:
det INGEN franktike resa för mig pga. nationella prov.

Idag var det praktik som alltid 08.00-14.00
Åkte skridskor idag, kände mig som bambie på hal is. Annars var dagen som vanligt, eller händer alltid nya saker och de är kul! Barnen kommer med så söta kommentarer hela tiden.

När jag slutade åkte jag hem till min farmor och farfar och käkade pannkakor och sov i några timmar. Så kanske inte så konstigt varför jag inte kan sova nu!?

imorgon vet jag inte riktigt hur det blir............men de fixar sig nog. praktiserar jag till ett imorgon, gott att sluta tidigt på en fredag!

på lördag blir det kusinkalas för min kusin ida, sen myselimyspys hos lajsen tillsammans med samantha och förmodligen sandra,ska bli najs!

tack för mig. peace

trötttttttt

kom precis hem och känns just nu som om mina ögon går i kors pga trötthet. blä. haft en bra idag iallafall men ack så jobbig. började med att jag va på min praktikplats kl 08-14, skitbra gick det idag som de gjort de andra dagar och jag trivs som fisken i vattnet, hoppas de flyter på lika bra resten av tiden med!

sen tog jag bussen ut till bokenäs församlingshem där ja spenderat det senaste fyra ½ timmarna. hade redovisning om himmlen för konfirmanderna, planerade lägret på åh och tillsist taize planering. ska man med eller inte........gud vilken beslutsångest.. två dagar på mig att bestämma mig .. åt helvete. peace


grattis på födelsedagen


grattis på födelsedagen din lilla fis.. 19år nu, ohhhoooo de kan man inte tro.
men ja älskar dig lika mycket ändå trots ja bara är sjutton än så länge och en liten mes :(:( HHE
hoppas du haft en bra födelsedag gullet!

typiskt

så typiskt när pappa åker iväg att alltingen ska krångla.
åh blir galen.

uppdatering

kollar nu på yes man och äter glass med varma hallon och blåbär på, supergott. fast känns som ja ska spy upp det,so not okey. ska strax kolla på wallander eller johan falk, vet inte riktigt än vad det blir. har inte bestämt mig. har fruktansvärt ont i min tå, tänkte bara upplysa er om det.

puss!


förändring ?

första bilden sjuan.
andra bilden tvåan på gymnasiet.


god morgon

sov inte bort hela dagen. vaknade för en och en halv timma sen, faktist. sen dess har jag läst bloggar, ätit frukost och.. ja, det var väl det. nu ska jag plocka undan på mitt rum sen ha oth maraton tänkte jag .. ♥♥♥

peace


god natt?

bra att man inte gått och lagt sig ännu
och kommer därför sova bort hela dagen imorgon
och kommer aldrig somna i morrn kväll så kommer ligga uppe hela natten lång då med
och kommer därför inte orka gå upp på måndag då de är praktik som gäller .........................gud är jädrigt opepp på det nu asså, men vi hoppas på att det blir bra. de är ju ändå fem veckor!!

får försöka bli trött nu men lite svårt efter att ha drukigt 9876543 glas cola.
god natt, im out./f

innan vi dör lista

i brist på annat att göra och en hel del snack om döden bestämde jag och quyen oss för att göra en "innan vi dör" lista. alltså saker vi ska göra innan vi dör. men de fattade ni väl själva.
here you have it:

åka utomlands tillsammans

hoppa bungyjump

raka av oss håret

sova i fyllecell

springa naken på stan

moona

hoppa på en bil

rida på en ko

medverka i en film

ha haft sex med 50 pers

legat med chefen

föda barn

gifta sig

ha trekant

ha sex på en offentlig toalett

ha sex så folk ser oss

ha analsex

köpa en dildo

använda en dildo

kissa på någon

bajsa på någon

använda en dildo på någon

besöka afrika

zoo äventyr

paddla kanot

låsa in någon

strula med minst 30 på en kväll

strula med en 35 +are

ha sex med en gammal man

ta betalt för sex

göra sönder en säng när man har sex

ha sex på köksbordet

men ta satsen i munnen låssas att man sväljer de och sen strula med killen igen och ge han all sats i munnen

kissa i munnen på en kille

se frihetsgudinnan

se holywoodskylten

besöka parisetornet

hissa upp någon i en flaggstång

pulla i skolan

ha sex på bion

träffa darin

springa runt i underkläder i snön
skaffa kissie läppar
operera brösten
inte raka sig på en månad
skriva och spela in en låt

och för min del bli stadsminister!

det var det vi hade att bjuda på. natti/ f


MIN IDOL


min första fan-bilder till dig

min prommenad med sigge tidigare idag



jag har världens finaste hund. love u /f


otroligt fin låt

 

i hope u like it. /f


pojken i glaskulan

vaknade först vid elva tiden av min egen mardröm, fyfan va läskigt det va plus att ja hade ont i hela kroppen för ja hade somnat i soffan igår, så gick jag till gästsängen och sov några timmar till. vaknade sedan vid två tiden och kollade runt lite på datorn. sen en liten runda med sigge star och nu har ja precis ätit frukost och kollar på beck, har laddat upp med fyra beckfilmer som ja tänkte kolla på. i brist på annat att göra. plus en jädra massa andra filmer. hoppas på att mammi köper chips till mig............gotti.

peace.


resultatet


bilden ser helt skev ut.
jaja, får duga.
puss


blondie

kom presajsly hem ifrån lysekil. har vart hos brudsen där de färgade håret på mig, blondie såklart. tappar hår som fan nu, men de är väl värt de skulle jag väl tro.. sitter nu och kollar på american pie 2, grym är den trots jag sett den tusen gånger.

hade sovmorgon idag fram till tolv. då vi endast gjorde läxförhör,sen var det slut för idag. en kvart i skolan på en fredag. nödvändigt, menmen går ju ut på praktik nästa vecka så va tvungna att göra det innan. tog bussen till torp och sen till lysekil.

bild på håret får ni se senare eller imorgon.

peace

en lista, god natt

Nämn något som gjorde dig glad igår: mina fina vänner
Vad gjorde du kl 08 imorse: satt i skolan -.-
Vad gjorde du för 15 min sedan: läste bloggar skulle ja väl tro,
Det sista du sa högt: orkar inte,god natt.
Det senaste någon sa till dig: släcker du ljuset sen?
Vad har du druckit idag: Cola  & water
Vad var det senaste du åt: ehm........makaroner och köttisbullar
Vad var det senaste du köpte: cöla & purjolök.. 
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun tror jag ?
Vad är det för väder hos dig nu: SVINKALLT
Godaste glassmaken: melon och blåbär, men tål ikke de så får bli vanilj
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nepp
Sover du tungt: när ja väl sover gör ja väl de eller
Drömmer du mardrömmar: sometimes
Trivs du med ditt jobb: har ingenting så
Favoritklädsel: mjukis rakt egenom
Favoritlåt just nu: jag är hos dig igen-lars winnerbäck
Vad ser du om du tittar till höger: en stol
Vad gör dig glad just nu: för tillfället INGENTING
Vad ska du göra härnäst: sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: trött.
Favoritgodis: surt
Kläder just nu: trosor
Sommarplaner: sommarjobba och resa
Hur många kuddar sover du med: fyra
Spelar du något instrument: inte för tillfället
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska
Vad är viktigast för dig: Mina fina nära och kära
Är du kittlig: på halsen annars inte så jättemycket.
Snarkar du: dom påstår det
Stjärntecken: jungfruuuu tha bitch
Äckligaste insekten: ehhhhhhhhh alla..?
Stökigt eller välstädat: Välstädat
Längtar du mest efter just nu: SOMMAR OCH VÄRMEENNNN..

peace

.

ja, ni har ju redan läst om min fantastiska dag så tänkte ta och berätta vad jag gjorde sedan. Jo, gick upp till min framor och farfar och åt middag sedan ner till stan och träffade isabelle en stund innan hon tog bussen hem och jag till torp där jag träffade annie&quyen, men de va inte långa stunden för skulle åka hem precis då. så åkte hem duschade,pluggade lite läste bloggar osv. ska fortsätta med pluggelipluggplugget nu, fytirackarn. menmen prov imorgon ska de göras, och kan jag något? svar nej. så får väl gå upp på min skiiiiiiiitlånga sovmorgon och göra det, har faktist sovmorgon till klockan 12 imorgon, göra provet sen hoppas jag på att få sluta, gott. efteråt blir det nog en tripp till lysekil,som alltid. skitungarna ska färga håret på mig somsagt.. får se om de blir av.

PUSSELIPUSSPUSS


skolan

tjabba tjena. sitter och skriver lite samhälskunskap och är lite smått förbannad. Åkte in till skolan i morse för att min lärare sa igår att vi skulle ha lektion, väl i skolan kommer min lärare och säger att de inte blir någon lektion. då satte jag amanda och issy oss i klassrummet och kollade på film, day after tomorrow fast fick dock inte se hela, men fördrev tiden lite. sen blev även engelskan inställd och då va de bara arr vänta till 12 tiden så vi skulle ha samhäll. men ikke de heller, fick sluta efter 5 min så satte mig med isabelle och skriver på ett MVG arbete  som skulle in innan lovet, kunde lika bra göra det i brist på annat att göra. idag åkte julia oxo.. känns tomt utan henne, men bara tio dagar kvar tills hon kommer hem nu så ;)ska nog ner till willys sedan och köpte hårfärg så fr de fan bli hårfärgning imorrn, orkar inte ha denna morris färgen längre.. kanske även rdar till torp och tärffar mina babes, annieeee & quyen om ja orkarrrrrrrrrr......jaja vi hörs väl sen. peace



ps.isabelle tyckte han va soet. så denna bilden är tillägnad bara för henne! puss på er.

tjenixen


TYP så bra har min dag vart. 'Sovmorgon' fram till 12 sen hade vi ULS där vi endast redovisade våra lekar, alltså lekte lektionen ut och sen fixade jag inviduella valet inför trean osv. gott att ha de gjort även fast jag inte är helt nöjd med mina val, menmen. Efter skolan mötte jag upp lajz då vi gick till cactuz och åt en mummsig sallad och satt och pratade hur länge som helst. skönt att det blev bra till slut ändå för den lilla busen är ju allt bra underbar asså. sedan drog vi runt lite på stan och tillslut åkte till torp och kollade runt lite. Fick köpt mig en hel del såsom rosabandet armbandet jag pratade om för ett tag sen, lisa köpte likadant. ett klänning osv. jag är nöjd. sedan tog hon bussen hem till sig och jag hem till julia, där ja hjälpte henne och packade eftersom hon åker till kina imorgon, im gonna miss her.

NU är det dags att krypa in huvudet i läxböckerna, så det blir gjort.

hehehe ..............................men kollar hannah montana undertiden så blir ju lite roligare
(och kanske inte så mycket plugg..)

PEACE

hate me

hatar mig själv för ja inte sover. vi skyller på för mycket tankar. på hur jag mår osv
ska fan pallra mig upp till skolan imorgon, de är bara så.
nattinatt

fuck.

ungefär som att ramla på mållinjen. efter två dagar. två jävla dagar gav jag upp och satte in piercingen igen. att ja inte kunde hålla mig längre.. får se hur länge den varar denna gången. att ja har sån beslutsångest, kan fan aldrig bestämma mig, vad är de för fel på mig?spelar ingen roll om de är små eller stora beslut. ibland är de omöjligt att bestämma nåväl nu ska ja  sätta på några avsnitt ph  och sen ska ja fanimej sova. om de blir sovmorgon i morgon eller inte har ja inte bestämt mig ännu, får se hur mycket sömn det blir i natt.

peace & love

bigsis



hittade en söt bild på me o big sis från jag va där sist gång..
i love u ♥

de är inte lätt när de är svårt

tjenixen





eh nu mår ja bättre, inte bra...men bättre. har kollat på massamassa filmer såsom ... titanic,beckx2 och mm de va väl det så de kanske inte var så många trots allt men ska sätta på eva&adam fyra födelsedagar och ett fiasko nu tänkte jag och sedan kolla på ph som ja missade igår för att jag somnade. nepp nu måste jag lyfta på min feta röv.. fastän att ja inte orkar ..............

PEACE / kungfridaaaaaaa


ge mig sommar


love


tisdag

HEJHEJ

skulle egentligen till mina brudar i lysekil idag men nehepp blev ikke så inte.. saknar dom så ja tror jag dör.
ligger just nu i min lilla soffa och kollar på titanic och dricker coooooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...hade vart underbart om ja inte skulle mått som ja mår,fyfazen asså.. hade en lektion idag, idrott där vi dansade och de gjorde ju inte saken bättre att de kändes som ja skulle spy så fort vi snurra runt osv.inte kul men tog iallafall en tidig buss hem och så kom min granne och körde mig hem, skönt det slippa gå 4 km med världens tungsta väska.livet är underbart ibland. 

puss

god natt


ps.låten börjar efter 10 sek.

denna kväll kollade jag på wallander samt hade en ansiktsmask som ja fick av mammi. den hjälpte verkligen min torra hy. hatar att den blir sånn på vintern trots man smörjer sig som en galning. ska nog sätta på hannah montana the movie nu igen, andra gången idag men den är så bra.

imorgon är de skola 08.30-17.30 längtar inte......
pussochkram

dagens snygging

Sverrir Gudnason(han till vänster..)



PEACE

-


bristpåannatattgöra.se

Ta fram din mobil

2. Bläddra igenom din inkorg

3. Stanna när du räknat till 10 och skriv vad som står

4. Gör samma på varje fråga.



Vad skulle du säga om din Flickvän/pojkvän va otrogen?

inte ett skit seriöst:O
Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
dog du ? :O
Vilket sms blev du mest berörd av?
mamma sa att de går på max 1000 kr, så om man delar på kostnaden och drar många så :)
Vad säger din mamma innan du går och lägger dej?
de kommer dom aldrig gå med på.men fråga om du vill<3
Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor ?
va?vad snackar du om?:s
Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
hahahah ;)

idag.mår.jag.skit

drog till lysekil igår
det balla ur, inte lite heller.
man lär sig av sina misstag.

jag älskar mina fina vänner, är tacksam att jag har er. ♥


torsdagkväll

ska ta och försöka sova lite nu, har satt på ett avsnitt av ensam mamma söker nu som ja hade tänkt att somna till, första säsongen. ikväll har ja för ovanlighetsskull inte spenderat kvällen vid datorn utan istället teven. först kollade jag på svensexan 2, skitkul. sen what happend in vegas sen wallander, lite grymt sådär nejmen nu måste jag verkligen sova.

får se om de blir lysekil imorgon nu, julia hade lite andra planer.. får se vad annars som händer.
god natt ♥

turn back time



inte alls lite sugen på den hårfärgen igen
blir väl kanske en färgning i helgen kanske
trött på denna råttfärgen ja har nu helt morris osv. jaja,den som lever får se.

kikar iallafall just nu på wallander helt i min ensamhet, lite läskigt faktist men tur att ja har min doggi som skyddar mig, han är bäst ♥ när wallander är slut blir de till att sova, skola imorgon 11-14, lite soft ändå kanske lysekil efter vem vet.

PEACE AND LUUUUUUUUUUUUUUUUUVE


i wanna know what love is


no women no cry




finns inte ord för hur mycket jag älskar er.

i miss us



det ballar ur

tjena klockan e nart tjugo i nunär ja börjar skriva detta. vi har fortfarande inte lagt oss än just nu håller alla på och städar bara pringer fram och tillbaka med dammugaren,disktrasan och diskborten i högsta hugg. har man inte nått bättre för sig å har man inte. har vart i glteborg idag med julia o quyen , fick köpt mig två linnen,en tröja och ett par örhängen plus en äcklig kycklingsallad, så inte värt pengarna! ehmmm sen drog vi till ua köpte gotta osv sen drog hit till lysekil där vi har haft de kulkul. drog ner o käka kebabtallrik, men ja kratta å mycket så kunde typ inte äta hahaha ahh gud.. men som sagt nu städar vi, men ja ger uuuuuuuuuuuuuuppp men ja skyller på tiden ;)

hörs i morrn (idag) heheh pussochkram


hitta´en bild ifrån ngn av alla gånger vi vart här o festat ;) ohh
aki,quyen jag & daniella

100104- lysekil



HEJHEJ I STUGORNA.
dagen började med att jag åkte in till stan stan där jag först traska runt med min mini kussi och hennes vän en stund sen kom julli och vi drog till italia och käka våran älskade pommes tallrik,fy sablar va gott!! sen tog vi bussen till lysekil där vi suprisade anh lite,skitkul lite överraskad blev hon sisådär japp sen kom quyen med popcorn hehe gotti. vi skulle egentligen dratt och bowlat med den stände klockan sen så sminkade varann och tog finfina kort som ni kan se där uppe ja..det är viktigt att bjuda på sig själv.

imorgon blir det göteborg med brudarna.

PEACE&LOVE


nattblogg

eh jag ger upp. här kommer lilla jag och försöker vänta tillbaka dygnet, men de går åt helvete det med. inte kul! har fortfarande itne somnat, visserligen vaknade jag klockan tjugo i fyra idag så de kanske inte är så konstigt. gick och la mig vid ett tiden och har fortfarande inte somnat, har bara vridigt och vänt mig hela tiden.
kommer ju vara helt slut när skolan börjar! Ligger nu och bara tänker på hur mycket jag vill åka utomlands, att bara åka iväg .... sola,bada festa osv fyfan va underbart det hade vart. hoppas verkligen på att jag o isabelle åker iväg till sommar, hade vart så otroligt jävla kul!

torp imorgon med mitt hjärtegull sen blir det kanske lysekil eller nått.. får se vad dagen har att erbjuda. nepp, nu ska jag verkligen försöka sova. klockan är ju trots allt ganska mycket ;)

peace and love

everybody hurts sometimes


tiden har jagat oss in i en vrå

hejhejhejhej äre söndag idag eller ..?
vaknade tjugo i fyra idag ?! ! ohho herre.. sen dess har jag verkligen inte gjort ett piss, helt segis ...

kanske drar mig hem till julia sen, får se hur det blir med det
annars blir det ännu en hemma kväll för lille mig!
peace and love




lika spottad på som begangnade möss

09 har jag:

[x] Varit utomlands
[ ] Snott något från en privatperson
[ ] Fått skäll av rektorn
[x] Skolkat
[ ] Brutit ett eller flera ben
[x] Känt dig som ett oupptäckt geni
[ ] Haft fest hemma 
[x] Fått kontakt med gamla vänner
[&] Varit kär

[x] Druckit alkohol
[x] Rökt vattenpipa
[ ] Installerat en skrivare
[x] Drabbats av minnesluckor
[ ] Druckit hembränt
[ ] Blandat alkohol och medicin
[x] Svimmat
[x] Varit otrogen
[ ] Hållt dina nyårslöften

[ ] Snattat
[x] Retats
[x] Badat naken
[x] Varit beroende av något
[x] Slagit någon
[x] Fått IG på ett prov
[x] Gett pengar till en tiggare/hemlös
[x] Bråkat
[x] Trängt dig i matkön
[ ] Åkt sparkcykel

[x] Hatat någon
[x] Bränt dig på en manet
[ ] Hamnat i trubbel med polisen
[x] Bitchslapat någon
[x] Fått nya vänner
[x] Förlorat en eller flera vänner
[x] Kastat en snöboll på någon
[ ] Skjutit en älgko
[x] Citerat ur ett flertal filmer
[x] Dumpat någon

[ ] Liftat
[ ] Åkt polisbil
[ ] Papercutat dig
[ ] Varit allvarligt sjuk
[x] Druckit alkohol på offentlig plats
[x] Rökt/Snusat
[x] Slagit knytnäven väldigt hårt i en vägg
[x] Slagit huvudet hårt i väggen
[x] Skurit dig själv av misstag
[x] Hetsätit

[x] Gjort bort dig offentligt
[x]Gjort något du aldrig gjort tidigare
[x] Dejtat
[x] Däckat
[x] Varit på konsert
[ ] Haft bulimi/anorexi
[x] Gett ut din msn till en random
[ ] Druckit alkohol i syfte att dämpa psykisk smärta
[ ] Kastat mat/dryck på en arbetslös hahha ?
[ ] Tagit receptbelagd medicin utan att behöva

[x] Somnat på allmän plats
[ ] Spenderat natten på ett sjukhus
[på skämt?] Mobbat någon
[x] Hånglat med någon som har pojkvän/flickvän
[x] Druckit så mycket att du spytt
[?] Gått bakom någons rygg
[ ] Gett någon oskyldig skulden
[ ] Förbannat någon genom häxprocesser
[x] Kallat någon slampa/hora

[ ] Målat på väggen
[ ] Hotat någon
[x] Skrivit blogg
[ ] Varit på festival
[x] Skickat vidare kedjesms
[x] Bowlat
[x] Kallat någon för sär
[x] Utövat tungrullning med över 2 personer på samma kväll ....eller haha ? ehmm
[x] Gått på bio
[ ] Varit vaken i mer än 24 timmar

[ ] Ringt från en telefonkiosk
[x] Pratat med en helt okänd person
[x] Pussat någon av dina vänner
[]  Haft ett jobb
[x] Köpt en ny mobil
[ ] Tatuerat dig
[x] Piercat dig
[x] Färgat ditt hår
[ ] Varit i Finland

[ ] Flyttat
[ ] Rest över 100 mil
[ ] Klappat en enhörning
[ ] Köpt något väldigt dyrt
[ ] Dansat salsa
[x] Odlat illegala växte
r i garderoben

kom så ruttnar vi ihop

trött, sur, arg, ont i hela kroppen
vilken underbar dag, ville bara säga att jag lever.

2010

till och börja med GOTT NYTT ÅR. hoppas att ni hade en rolig kväll igår.
det hade då jag iallafall. jag spenderade kvällen till och börja med julia, vi fixa oss i ordning tillsammans hemma hos henne,sedan tog vi bussen in till stan där vi mötte upp isabelle och jenny som vi skulle vara med. så sen vänta vi på hanna, emelie och sebbe så skulle vi dra på fest, men vi var för många och då erbjöd vi oss att dra på en annan fest, så det gjorde vi. vi traska upp till margretegärde där det var ett par stycken trevliga tjejer och killar där vi spenderade några timmar innan vi gick ut till torget och välkommnade det nya året. mer behöver vi inte gå in på. sen drog vi upp till någon efterfest sen till milot där jag däckade typ med en gång.

ingen hade med sej kamera igår tyvärr, så de blev inga bilder inte :(
men en lista kan jag ju allt bjuda på .........
2009

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
det gjorde jag sörru.
Höll du några av dina nyårslöften?
haha ne..eller på sätt och vis
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
faktist inte
Dog någon som stod dig nära?
nej, eller jo ..
Vilka länder besökte du? danmark,tyskland,frankrike
Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
en tiger, de vore så coolt.
Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
alla sommardagar med isabelle och jennifer eller den gången jag va med lisa o co. i strömstad och vi festa på båten med norrmännen, de är oförglömligt! och julias 18fest haha ooooh herre vilken kväll..
vad var din största framgång 2009?
klippte av håret kanske då??? (typ 1 dm men ändå ...) piercade mig, ehhhhhm fast det kanske inte va ngn framgång ????????! hhhihi
Största misstaget?
mista en mycket nära vän, men tog tag i det tillslut och det är jag glad för!
Har du varit sjuk eller skadat dig?
skadar mig hela tiden. fick en dörr i ögat senast igår så .....
Bästa köpet?
mina converse kanske ...... eller eh nej jag kom inte på något annat!
Vad spenderade du mest pengar på?
mat, godis dricka utan tvekan.
Gjorde någonting dig riktigt glad? vänner,familj och släkten.
 Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
summer of 69,sexy bitch osvosv.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ehhhh vet faktist inte...
Vad önskar du att du gjort mer?
njutit, vart ute med båten osååå
vad önskar du att du gjort mindre?
gjort saker som kanske inte är bra eller ehhh jag vet inte..
Blev du kär i år?
njea mer...betuttad skulle jag vilja säga.
Favoritprogram på TV?
one three hill/inlåst osvosv
Bästa boken du läste i år?
bibeln
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
minns inte men antagligen
Något du önskade dig men inte fick?
kan väl hända.
Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
var med jennifer och isabelle drack bärs osv.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
självfallet finns alltid någonting.
Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
slapp sleten oooooooh
Vad fick dig att må bra?
vänner,familj,släkt.
Vilken kändis var du mest sugen på?
chad michael murray. filip berg, freddy åsblom ehhheh
Vem saknade du?
lisa
De bästa nya människorna du träffade?
ISABELLE <3
Planer för 2010?
tagga inför bli stadsminister
ha jävligt kul
fylla 18
leva livet
umgås med mina underbara vänner och bry mig så lite som möjligt om folk som inte förtjänar det
ehmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jaja ni märker väl vad som händer ;););)

peace and love



RSS 2.0