röd som en kräfta

har spenderat denna vackra dag på stranden med en bra bok, lyckades dessutom bränna mig ganska rejält.. svider över varenda cm jag har på min kropp nu kan jag säga er. aja, hoppas på sol imorrn med så jag får solat bort den fina brännan jag  lyckats skaffa mig på ryggen idag!



har nu även den senaste timmen vart ute och joggat/promenerat med min hund nu, superhärligt!



så fin är min älskling! nu ska jag upp och rota i skafferiet efter choklad...sugen som fan peaaaace


midsommar

hejhej glad midsommar sötnosar!

kollar på skärgårdsoktorn och äter macka nu, ska strax packa i ordning mina grejer innan jag åker in till stan för att möta isabelle och sedan vidare ut till anna! dagen/kvällen kommer nog bli awesome! pussen

nothing i can do

hejhej. danmark var bra, riktigt bra! lägger nog upp bilder senare ikväll.
gick på bio, draktränaren blev det, badade på hotellet, myste på hotellrummet, utflykter mm. trevligttrevligt!

idag har jag vart hos min kusin, som färgat håret på mig riktigt mörkt blev det(mörkbrun) känns ovant som fan, men jag vänjer mig förmodligen! nu ska jag ut och lägga mig och läsa på altanen trots de är kväll är de riktigt skönt ute.. hoppas på lika bra väder imorrn!  

pusspuss


hur ska detta sluta ?


fan vet inte alls vad jag ska ha med mig/åka i/packa i/ha med mig för mat och ingenting baaaaaaaajs............ har dock inte börjat men.........................................aja, blir nog skitbra ska ni se!

vilken toppendag det vart idag va?superfint väder ju!(bilden ovanför är inte från idag utan från när jag hängde med lisa häromdagen ..) åkte in tidigt till stan imorse och sov en stund hos farmor och farfar sen runt tio-halv elva gick jag och solade innan jag mötte julia sen åkte vi till torp fick köpt mig lite grejer såsom linne/klänning, skjorts och finfina örhängen! kollar nu på eva och adam och bara chillidillar.. ska SNART börja att packa..just so´you know! meningslöst inlägg men men. puss!

00.27



GOD KVÄLL MINA KÄRA VÄNNER !
blev en tur till huset vi vart och kollat på idag igen, snart dax att börja buda så får se om vi får de eller inte! därefter blev de en tur till stan med josefin sen hem till moster en stund innan jag åkte med och hämta rasmus den sköningen! sen åkte jag ner till stan och träffade isabelle och vi åkte till älskade thn, blev mat och fika på max innan vi åkte tillbaka till uddevalla igen!

imorgon ska jag vara med julia, tänkte dra till torp och sen förmodligen hem till henne tror jag. måste städa,packa och tvätta med ......fan stress ju! aja man får prioentera lite menmen ..! nattinuffsan på er ♥

can't stop love

ligger i sängen och äter vattenmelon och lyssnar på darin, how great? awesome! ehm, åkte ju till mormor i går kväll och hade verkligen supermysigt med den gamla tanten, köpte pizza och kollade på little man superrolig! hon har verkligen humor den dära daman! hehe. aja, imorse blev de uppstigning runt 11, åt frukost och slängde på mig lite kläder innan vi tog lille bilen till "landet" och städade i en sommarstuga som förövrigt va super mysig, blev nästan kär och skulle lätt kunna tänka mig att ha en sådan stuga .. hur fin som helst, verkligen gamal och vacker. aja, tjänade goa pengar dessutom! tog sju bussen hem till mitt inte så illa boende och har ätit middag med familjen och ett par vänner, kollat på bella tyra show mm.

nu ska jag kolla på någon film sedan somna, imorgon blir det nog till att åka in och kolla på huset igen därefter har jag ingen aning om vad som händer! peace.


tjing



märks lite på bloggen när jag har tråkigt, hehe
men nu ska jag dra kommer sakna bloggen och internet.. lite som rehabilitering eller vad det nu heter att åka till mormor, varken data internet eller... hm dvd tror jag iallafall att hon har :D så film kan man ju alltid titta på, mormor är ju en riktig filmälskare och vi brukar sitta uppe hela nätterna och kolla på film, passar mig som har vänt på dygnet nu! hehe. nu ska jag packa iordning det sista innan jag åker..........så nu vet ni
pussen!




mate

strossar omkring i huset i min lilla långklänning och självtorkat hår(har inte orkat blåsa de ännu) har precis gjort mig lite mat bestående av makaroner köttbullar gurka och cola, helt okej helt okej

sitter och äter min fantastiskt goda mat samtidigt som jag kollar på bröderna lejonhjärta och har de allmänt gott.

pussispussen


sommarbild


en sommarbild från 09. jag josse lisa emelie johanna och någon snubbe i dont know.
om jag ska bli så brun är de nog bäst jag ligger i

pontiak



haha men döda mig, seriöst skrattar i hjäl mig. påminner mig så mycket om sommaren 09! hehe

come give me love



min dröm kille, helt klart. fyfan va tajt!

sur



köpte denna sura klubbisen igår på rotan för 10 spänn, superbra tänkte jag .. asgott innehåll men surt som fan vilket har gjort att jag fått små blåsor på tungan som svider nu, illa illa!

nu ska ja blåsa mitt hår som jag inte orkat göra ännu trots det nästan är torrt sedan chilla/packa innan jag åker till brastad där jag förmodligen spenderar hela helgen! pusspuss

torsdag

hejhej!

igår efter vi hade kollat på huset, som jag blev kär i .. får se hur de blir! åkte jag hem till mina kusiner och chillade bara och på kvällen åkte vi ner till richard och kollade film innan vi åkte hem och sov.

imorse mötte jag upp isabelle så köpte vi gotta och satte oss i museeparken, hanny kom en stund med sen mötte vi upp anna och hängde med när hon piercade sig därefter åkte jag och anna med johanna och amanda till skeppsviken och bada sen blev det bussen hem till lisa där det blev wii spelande, bil åkande och bubbelbadande framför one tree hill, jag klagar inte! :) nu ska jag sova blir väl till att passa hunden i morgon innan jag åker hem till mormor för att spendera helgen där, pusspuss


onsdag

nu blir det frukost på altanen och sedan bär det av till stan med pappa och lillebror för att kolla på ett hus, vad som händer därefer har jag ingen som helst aning om faktist :)! pusspuss

mysig dag!

efter en morgonfika hos farmor och farfar tillsammans med farfars bror, farmors bror och hans fru samt hund blev de en prommenad upp till moster där jag blev upphämtad av lisa. tog en tripp till okq8 för att hämta brukar, så efter 1 ½ timmas pantning av burkar och 1000 spänn rikare va vi klara och köpte glass,kladdkaka och vattenmelon och tog med oss till lisas underbara mormor för en liten mormorsfika som avslutades med en mysig mini gold runda, jag förlorade dock men de va kul ändå, längesen man spelade.. därefter åkte jag och lisa till skeppsviken, gick strandpromenaden oså innan vi åkte hem till mig och åt varma mackor för att därefter dra till jordfall och bada(födderna!) haft en superduper dag, mer sånna i sommar tack! nu ska jag strax borsta tänderna sedan hoppa i säng och kolla på antingen skärgårdsdoktorn(igen) eller nära och kära innan jag somnar! pusspuss


23.51

medan jag väntar på att reklamen till dating in the dark ska rulla på så kan ja väl blogga lite då,
nu mår jag lite bättre men mår fortfarande inte helt okej, vet faktist inte vad dehär är för skit men kanske är bättre imorgon vem vet, hoppas på det :)! är hemma hos min framor och farfar nu, de släpa med mig hit för att de vile hålla koll på mig och även ta hand om sitt favorit barnbarn, på vägen hit köpte de chips och cola till mig, fyfan va underbara! puss


kunde vart bättre

helt snurrig och yr
hoppas de blir bättre snart.


skärgårdsdoktorn

nu väntar 10 ½ timma skärgårdsdoktorn på mig, bäst att ja sätter igång!

.

förutom att jag är
arg
sjuk(magen krampar,feber osv)

så är läget helt okej.


uppdate:
min kväll; barnvakt, en prinsessas dagbok 1, en prinsessas dagbok 2, de va okej.

charmig bild


gårdagen i bilder





facebook

haha, facebook i ett nötskal känner jag.

finns en kille jag sett nu några gånger visste inte vem de är eller vad han heter, så hittade jag en bild på honom nu via en kompis så gick jag in på honom och då visade det sig att jag var vän med honom(?) haha dör lite. fan ingen aning vem han va ens ju ..

tog bussen hem istället för att åka med min syster, lika bra med tanke på att hon inte kommit hem ännu. så tog bussen med bror hem, så duschade jag och guud vad skönt det var! ätit lite och nu ska jag kolla på bella tyra show innan ja gör mig i ordning inför kvällen! pusspuss!

sommartider

sitter hemma hos alexnader nu, blev till att dygna i natt vad vi nu tänkte med.. kollade på filmhela natten, hangover och alla tre pariets of the caribien, mycket intressant.. dock somnade jag till någongång där men vaknade av att min underbara lilla vän julia hällde vatten på mig, fyfan va hon ska få igen säger jag bara! somnade åter igen halv sju då pojkarna lämnade sofferna och skulle bege sig till skolan sen vaknade jag elva då de kom hem och väntade på att de skulle vakna, igen. aja, inte så hädelserikt kanske.

ska snart packa i ordning mia saker och åka hem till farmor och farfar dit min sis kommer och hämtar mig, sen ska ja hem till min säng.underbartttttttt!! hihi vet fortfarande inte vad som händer ikväll. fuck.

pussen

min skolavslutning 010

heeeeeej

sitter hemma hos min moster ska strax röra mig hem till alle där jag julia och david ska spendera natten, kan bli tajt.
drog dit efter skolan, alla somnade på direkten, jag julia och alexander alltså. sjukt skönt. nu skulle de ner och handla och jag orkade inte följa med så gick hem till min moster då och nu väntar jag på att ida ska komma tillbaka så hon kan köra bort mig för jag orkar inte gå i spö regnet. hhi.

idag i skolan, samlades runt halv nio och börja bära bänkar och bord , vi va rätt många så de gick på någon timma sen blev det fika innan jag julia och några grabbar i klassen gick upp till borgen och rökte vattenpipa, sjukt najs..
sen mötte vi upp läraren och några andra i klassen och gick upp till någon fotbollsplan och körde staffeter och grejer, lite najs sådär ja innan vi fick sluta då jag och julia fixade lite ärenden oså innan vi som sagt åkte upp till alexander,

imorgon blir de att åka hem till julia och duscha och fixa i ordning oss innan vi .......gör något annat. vet fan inte vad som händer och är inte direkt taggad heller. för mig räcker de fan att jag har min säng datorn och chips menmen man får väl ställa upp för laget. ne nu skriver jag bara för att fördriva tiden, blev en lång text hihi... aja skit samma min blogg ....-.- pusspuss !

helvete

fan vad ont i magen jag har, tror jag dör snart och allt är bara åt helvete alla ska fan jobba sig hela tiden och de tar kooooooooooooooool på mig..................................inte okej och detta gååår inte för nuuuuu jävlar blir allt bara fel men borde vara glaaaaaaaaaaaaaaad men ne.

aja, ska inte vara sånn nu.... utan nu ska vi kolla på beck, blåsa krullet och seeeeen sova.. underbaaaaaaaaart
PUSSPUSS på er.

slutat

hellu, sitter kvar i skolan nu fast har redan slutat så de är skönt.
började klockan nio med att städa skpået, vilket gick fort sen träffades vi i klassrummet och sa hejdå och åt glass.

imorgon blir det skola halv nio, bära bort bord och stolar til våra nya klassrum sen är jag tyfligen anmält till frilufsdagen.. haha döda mig.. 
 
nu ska jag snart hem till min farmor och farfar och vid fem tiden så ska jag på handledarkursen.
fick reda på att jag får mvg i skapande verksamhet med, det trodde jag aldrig. men jag är stolt som tuppen!

nu har jag inte något mer att skriva, hare gött haj.

har fortfarande inte somnat ..

har kollat klart på harry potter nu och satt på beck nu.. mår jättekonsigt, helt yr och illamående .. svettas gör jag då fasen med, hoppas hoppas det blir bättre efter lite sömn. orkar inte må dåligt..

är en lång dag imorgon med, först skola städa skåp fika osv. sen handledarkurs för körkortet och gud vet hur lång tid den tar! ha det fint gullenosar, pusspuss

harry potter

har fått tiderna till peace and love, där de är sagt att jag ska jobba i sommar:
Tisdag (29 juni) 02.30-11.00
Torsdag( 1juli) 18.30-03.00
Lördag (3juli) 10.30-19.00 njaaaaaaaaaaaaaaa, inte så taggad längre faktist! får se får se ..



ska nu kolla harry potter och sedan sova, pusspuss!


blondie




saknar mitt blonda och framförallt långa hår!


brännboll

sådär ja, nu är jag hemma ! härligt det iallafall. blev brännboll med en samhällsklass och en hotell och resturang då bf & hr va emot samhäll, vi förlorade dock men. sen chillade jag lite med elvis och malin innan jag åkte tillbaka hit igen. nu vet jag inte riktigt vad som händer, är bajsigt trött så ska chilla tills mor kommer och hämtar mig tror jag, om jag inte stannar här i natt, vem vet! pusspuss

idrott

ska platta krullet nu, sen bege mig imot skolan och ha idrott! hörs sen.. puss!


don't be afraid to fall in love



blev en tur till moster innan jag åkte ner till stan och hjälpte mamma att handla innan jag åkte hem. fick köpt mig strutar, glass och chokladsås, mumms! förtjänar jag efter denna dagen, haha! nu blir det till att chilla lite innan jag ska blåsa håret och sedan sova. sovmorgon till 11 imorgon, utegympa slutar 12 så de är skönt .. :) PUSS!

fan inte okej

fan va folk kan påverka ens humör. helvete

tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~15 går runt bland underkläderna och pratar.
Tjej 1: Alltså verkligen, Becka, du har så jäkla snygga bröst! Helt… jag vet inte, runda? Som pingisbollar fast större.
Tjej 2: Tack, men de ser inte ut så här på riktigt utan min push-up. Utan den så är de lite platta och nästan hängiga. Som trianglar typ!
Tjej 1: Aha. Men typ runda trianglar!

En flicka ~5 och hennes pappa har precis gått av båten och är på väg mot bussen.
Flickan: Jag längtar tills jag blir gammal!
Pappan: Varför då?
Flickan: För jag vill ha klackskor, äta sushi och dricka sprit!

Bussen är nästan tom.
Man ~30: Oj, bussen är full idag.
Pojke ~8: Nej, den är inte full. Det är nästan ingen här.
Mannen: Äh, jag var ironisk.
Pojken: Var ligger det?

Ett fyllo ~40 sitter bakom en kvinna ~60 och pratar om allt och inget.
Fyllot: Spårvagnarna är döpta nu för tiden.
Kvinnan: Till namn menar du?
Fyllot: Ja.
Kvinnan: Ingemar Johansson och så?
Fyllot: Ja… och Snurre Sprätt.

Ett tjejgäng ~14 står och fixar sig efter ett pass på gymmet.
Tjej 1: Imorgon så ska jag ner till Göteborg och shoppa.
Tjej 2: Upp till Göteborg heter det.
Tjej 3: Vadå? Jag trodde Sverige var platt

www.tjuvlyssnat.se

im happy!

fan va glad jag är, känns som de bara blir bättre och bättre och känner att jag kan ta sommarlov med lugn och ro, nu är det fan ingenting kvar i skolan att göra, jag är nöjd!

har precis ätit middag hos farmor och farfar nu och ska bara smälta maten innan jag ska röra mig upp till josefin! puss!


19.37

har till mestadels skjutit upp plugget idag, men fått gjort lite iallafall. blev även storstädning av rummet + garderoben! nu kom jag precis hem till farmor och farfar där jag ska spendera natten, om orken finns blir de kanske en promenad med kussi sen! puss

vart tog energin vägen?

3 st inlämningsuppgufter - in imorgon
2 st prov - imorgon


FAN, ja orkar inte! huvudet väger tusen kg och vill bara sova trots jag sovit ca. 12 timmar i natt haha sommarlov, vart är du?

friends


hemmakväll

nu dör batterit på datorn snart, så får fatta mig kort. va med isabelle igår, drog ut på äventyr, det va hett! kom hem halv fyra i natt så är trött som aset idag! målat huset och sovit. imorgon väntar mycket plugg, ser fram emot det .... jappjapp. nu ska ja kolla klart på ängagård, andra sommaren! pusspuss.


isabelle


lite har hänt sen jag skrev sist

har gjort klart en utav alla miljoner uppgifter, känns gött! satt och rå plugga i två ½ nästan, men de är de värt skulle jag tro? ska snart ner till stan och träffa isabelle, sen ska vi hem till henne. ingen av oss har ork till att göra något speiciellt så blir att chilla hemma hos henne bara! ska röra på fläsket nu, puss!


12.16

studenten igår, gick kalasbra. hela stan fylld av glada människor, helt underbart! efter en sväng i museeparken,agneberg och torget räckte det och vi åkte hem till hanna där de bjöds på god mat, god dryck och trevligt sällskap!

imorse tänkte jag vara duktig och åka in och plugga på våran provdag. heter det provdag tror man ju att det är hela dagen,eller? men nejnej, tydligen inte. de började klockan 11 och jag va där åtta!! träffade amanda en stund sen åkte vi åt varsitt håll, ingen idé att vara kvar i skolan. får ta de viktigaste på måndag istället. mycket nu de sista. men de är bara att stå ut känner jag .. har sån jävla ångest, dör!

blir inget smögen för mig ikväll, orkar inte haha
får se vad som händer, ska nog vara med isabelle :) puss!


du är ute ur min värld

du har själv satt dig i den situationen


ont i magen

usch, magen krampar idag med.. aj aj, hoppas de strax går över för ska snart bege mig ner till staden för att kolla runt på alla studenter. kommer va galet mycket folk idag där nere, helt sjukt och det är bara ett år kvar ör min del! blir galen. kommer va en grym känsla i hela staden idag!!


ps. glömde mina busskort hemma idag, så hoppas för gudsskull att vi inte ska åka buss någonstans då skjuter jag mig! PUSSSSSSSSS


2 cool for school

känns som om de var åratals jag bloggade trots att det bara va igår men aja

blev ingen skola för min del idag, magen krampa i morse sen somnade jag. hade endå bara en lektion så men åkte till skolan en snabbis för att hämta lite papper .. sen drog jag ida och felicia ner till stan och kollade lite innan jag åkte hem till min moster och pluggade lite innan mamma kom och hämta mig och vi åkte ut till torp och kollade lite där.

nu ska jag snart äta sen kolla på bert som ja köpte förut, thihi grymt!

imorgon blir de upp tidigt och kolla på alla studenter, kan bli grymt
puss

blev en tur till landbadet

kom precis hem till min moster nu, blev en sväng till landbadet där alla studenter befann sig och kollade läget lite sen körde emil hem oss, kulkul.

hm, skolan idag brännboll, vann tyvärr inte men ja skyller på värmen ;) sen flytta vi fram svenska lektionen då vi endast prata om mobbning osv ska arbeta vidare med det imorgon. slutade iallafall ett, najs. sen gick jag och julia hem till hanna en stund innan vi åkte ut till vårdcentralen för att dra ut glasbiten i foten lilla julia lyckats få kvällen innan. därefter blev de en sväng på stan och sen kollade på västerskolans vårkonsert, jätteduktiga! sen åkte vi hem och la lillkillen innan vi drog iväg.

nu ska ja hoppa i säng, är ju en dag i morgon med. puss

idag är jag glad

HEJ HEJ

svettas redan men de är underbart
sommaren smyger sig fram vilket jag gillar

ska straz bege mig iväg emot skolan, träffa julia, lira brännboll med klassen, vinna! vi hörs när när har pokalen i min hand. peace


me today

 


RSS 2.0