take a bow

fyfasen va trött jag är, vill bara ha min säng nu.. är hos my sis and her boyfriend in GBG och dom kollar på film inne i sovrummet/vardagsrummet så får vänta tills den är sluut hehe..orkar inte kolla på den, den verkar tråkig. kom hit halv ett ungefär. så drog vi hit och lämnade min väska sen ut på stan. Hitta ett par solglasögon, lackleggings och lite böcker osv. efter några timmar på stan tröttnade vi, va sjukt mycket folk där idag. så åkte hit och chilla lite innan mattias kom och hämtade oss och vi åkte och handla lite mat. när vi kom hem hit så gjorde vi taccos,mummsfilibbbbba! sen kollat melodifestivalen oså. mysig kväll med andra ord!

igår så blev de en lång dag för lilla mig och mycket åkande fram och tillbaka. efter att ha besökt lysekil på morgonen drog jag hem. duscha,fixa mig och städa rummet innan jag drog till torp en snabbis innan jag och systarna le drog tillbaka till lysekil. sen kom thore, julia och emelie med. efter ett tag där kom även rickie och david så förfestade vi lite sen drog på en fest. helt okej fest, fan va vi livade upp den. vi gjorde de vi va bäst på ..eller va säger ni brudar ..? bussresan hem haha fyfan va dog spydde hela vägen, så ruttna!! sen fyllekäk på donken. julia va råååå! sen kom rickie och hämtade oss på torp så drog vi hem till julia då va klockan runt halv 4 och somnade på dirren, riktigt jävla skönt. inte lika kul dock att gå upp klockan tio i morse, men thats life! haft en bra dag ändå, så de va ju värt det!

peace

26feb

tjennarre

glömde visst bort att blogga igår menb va barnvakt hela dagen, så nu vet ni

nu sitter jag i lia quyens säng och chillar. gick upp sex idag igen för att joina annie till kursen, men väl så visade de sig inte vara idag....suck. så gick tillbaka, så kom inte bussen så fick gå upp,men inte agar vi för de inte :D har precis ätit lite frukost och ska nog åka til torp snart..eller jag ska hem innan tänkte jag hihi

peace

godmorgon glamourama



godmorning!

vaknade för sisådär en timma sen och har sen dess legat och kollat på glamourama..
ska nog gå upp och fixa lite frulle, bara för att. mår fortfarande illa. det suger.
ska passa min kusin sen med, hehe. peace

100224

ska strax lägga mig, är helt slut. men innan ska ja berätta lite om dagen.

började som sagt redan i morse att må dåligt, men jag åkte ändå.. tänkte de kan ju knappast bli sämre. så drog till göteborg. började med att vi körde gocart, skitkul! men lite läskigt hihi. körde en ½ gång sen trodde jag att jag skulle spy/svimma osv så gick av banan och kollade på de andra istället. sen åkte vi in till nordstan, åt exlusiv middag-donken. mådde sämre. kollade i affärer.fick inte köpt nått. letade efter en skinnjacka och kavaj, båda utan resultat men tänkte dra med mig carro och kolla på lördag, så om du ser detta så vet du det! sen runt sex halv sju tog vi vårt pick och pack och drog hem. men har väl haft en supertrevlig dag ändå. hade ju dock vart bättre om man inte mådde som man mådde, men man ska inte klaga :D


bjuder på denna söta bilden på lilla mig innan körningen heheheh

peace

göteborg duuuuu

ska strax bege mig mot göteborg tillsammans med konfagruppen. goa människor så de blir najs du. shoppa,middag och gocart! är jädrig otaggad nu fär mår pyton :s orkar inte. men de blir vad man gör de till he-he

vi hörs när jag kommer hem, ha en fin dag!


trollhättan med goebrudarna.

hemma nu, detta blev visst en lång dag, hihi.

när kursen var färdig gick jag och annie över isen, läskigt som fan! trodde den skulle spricka när som helst, men vi klarade det! så drog vi oss hem och chillade en bra stund, titta film oså. sen kom julia och emelie och då drog vi oss till trollhättan. så kom jag hem nu för kanske en timma sedan? duschat och målat naglarna, ska strax smörja in kroppen ... muuumms-känner mig som en människa igen. man blir ju lite sleten ibland hehe.



ehmm jaa.. låt bilderna tala för sig själva. ÄLSKAR ER

måste hitta någon föda uppe i kylen med.. hoppas vi har nått gott.

peace ouuut.

kurs i lysekil

tjena tjena mittbena.

sitter på någon jeffla kurs med ännie nu, hihi.
hon kallar mgi roffebrud och ser allmänt kåt ut.. men de gillar vi. eller?

fick gå upp klockan sex i morse för att åka till lysekil ............... fifän för det asså. det va tufft! men det va ju bara att göra det, snäll som jag är. slutar nog strax och ska kila bort till ica och köpa oss liet gotta att ha under dagen, hihi.

annie hälsar att hon vill ha en saftig köttbit nu....urk.

pe4ac 0ut bl0gg3n

pappas dator

mion dator har krånglat hela dagen så fick ta pappas dator isdtället.
sitter och kollar på sällskapsresan nu, har precís gjort mig i ordning lite så jag inte ser ut som de tuttna ägg jag nu är ..



ska smörja in kröppen nu

peace

bed of roses

its time to get uppppppppppppppppppppp men orkar inte haha ligger helt död i sängen som ja gjort de senaste tre timmarna... att ja orkar.


hehe. men mår piss!!!!!!!! ont i magen, huvudvärk och mår illa :(
ska upp och höppa nu .. göra mig i ordning oså :) måste fundera på vart jag ska sova i natt med eller nått :( SUG
PUSS

min kväll

skulle egentligen dratt hem till julia förut. men en stund innan det var dags att bege sej av fick ja kramper i magen så fick stanna hemma. mina grannar kom över, ida och emma och kollade lite film med mig. kalle och chokladfabriken blev det. de små liven drog för cirkus en timma sen och nu sitter jag i min ensamhet och kollar på gamla vårshowen filmer, löve.

imorgon får ja se om ja orkar pallra mig till stan för att träna lite, ska iallafall in på eftermiddagen och vara barnvakt och förmodligen vara med julia. men får se hur det blir! hihi ♥ peace

puss

bloggen cepa sej hela dagen igår , så kunde inte uppdatera! men nu får vi testa och se om de funkar?
vaknade idag av att ja hade världens mensvärk.. ajaj. gick upp käkade lite frulle, sen färgade ja håret BRUNT! därefter gick jag ut med sigge. den bushunden, sprang runt och jagade all snö och hela han va under snön.. stackars liten. hehe




kan berätta lite om vad jag gjort i helgen med
i fredags var det sista dagen på praktiken, vi hade en mysfredag hela dagen och fick massa fina presenter av dom. fick hålla inne tårarna när jag sa hejdå till alla underbara barn och lärare, kommer verkligen sakna det stället! åkte därefter till torp där ja mötte julia och vi tog bussen ut till lysekil där vi gjorde oss i ordning inför kvällen tillsammans med quyenski. annie bara satt och kollade på hur vi blev snyggare och snyggare.. den stackars räven. iallafall, sen tog vi bussen till uddevalla och fixade lite grejer innan vi tog bussen till ödeborg där vi skulle förfesta. körde öl-spelet och jag har aldrig och de va riktigt grymt. sen drog vi vidare till stigen där de va lokalfest. ganska tråkig, men fick göra de bästa av det. sen skulle vi tydligen gå till färgelanda som skulle ta upp mot en timma att gå(?!) men fick skjuts av ens tjejs mamma till färgelanda. vi visste inte heller om bussen skulle komma eller inte, de gjorde ju inte saken bättre och kallt som fan va det med, trodde jag skulle dö! som tur va kom bussen till uddevalla där vi bytte till lysekil och sov i lysekil i annies goe säng!

i lördags vaknade jag av att pappa ringer och säger att bussarna är inställda på grund av vädret-snöstorm, underbart!  så julias mamma hämtade upp oss och jag spenderade lördagen hemma. ganska skönt faktist men lite ...långtråkigt.

så nu vet ni vad ja haft för mig! peace

det finns inga svar, it's just life.



I will never again be able to look into your beautiful eyes, never see your beautiful smile again. it hurts to know the truth............



är inte på humör nu. ska deppa till one tree hill resten av kvällen och hoppas på att morgondagen blir bättre! peace

torsdag

näst sista dagen på praktiken idag, kännt jätte tråkigt. sista imorgon. ska strax upp och baka nått gott att ha med mig i morgon. kommer sakna det stället sjukt mycket och har haft det skitbra dessa 5 veckor.

kom precis hem ifrån lysekil. vart hos quyenski och anniebananie med julia, vilka annars :P käka nudlar och sjöng karioke. jag vann.... vad annars..

ne nu ska ja dra mig. puss

dags att hoppa i säng tror jag

helt slut efter två timmars träning. blev 90 min yoga och 30 min på bandet. aldrig mer yoga säger jag bara, haha! men det känns helt underbart nu. men vill inte veta ilken träningsvärk ja kommer att ha imorgon. har precis duschat nu och ska krypa ner under josses täcke och kolla på en film sedan sova. blir en lång dag imorgon.

peace


bläää

tittar på harry potter och den vise stenen. sjukt längesen man såg den filmen asså! ska strax gå upp och fixa lite käk tror jag.. mår jädrigt illa men är så sugen på vegitariska filéer så tänkte ta och steka mig en.

veckans planer

söka sommarjobb
beställa klipptid
träna

får se hur det går. peace


hemma.

blev till att vara hemma idag. vaknade i morse av att ja bara ville spy, men de kommer inte upp nått. men spykänslan finns där hela tiden. bläää fyfan.... så men hoppas att det blir bättre så ja kan gå till praktiken i morgon. sista veckan nu ju!

ska kolla på vingar av glas nu.peace

alla hjärtans dag

fysablar va rötet jag mår. känns som ja ska spy. och nej, jag är inte bakis. för det är jag inte.. har mått såhär en vecka nu, nu får det snart vara över...orkar inte.

nu ska ja krypa ner i sängen och kolla på någon film innan jag ska sova!
haft en bra alla <3 dag med quyen och annie. inget speciellt.
kolla på en råååå skräckfilm, käka nudlar, pratade i timmar som vanligt med andra ord. dom är för goa!

god natt
peace.

bilder från igår






kvällen igår va trevlig.
började som sagt hemma hos skitarna i ltownn. tog nio bussen till uddevalla där vi skulle ypp till en okalfest men de sket sej. bussresan dit va skit kul, party som fan. fast sen när vi kom typ till posten gick bussen sönder, så alla gick ner med quyen liftade så stannade en kille och plocka upp os, haha så fult. så gick vi upp till en fest och va där ett tag,sen va med massa kul folk innan jag drog mig hemmåt.¨

nu är jag i lysekil igen och ska tillbringa alla hjärtans dag här, sitter just nu och målar nagarna så får vi se vad som händer sen...ha en trevlig alla hjärtans dag! peaceeeeeeeee


dancing in the moonlight

tjenare. sitter hemma hos anniebanan och quyen i lysekil nu. väntar på att jullan och annie ska komma tillbaka ifrån affärn, hoppas verkligen att de köpt cola nu annars blir jag arger... vill ha cola! HAHA.

igår drog vi på bio, the wolfman blev det. ingenting att rekomendera tycker jag. jag och quyen satt och skrek hela tiden. sen drog vi runt på stan lite innan rickie kom och hämtade oss och vi drog hem till jullan och sov.

idag skulle vi egentligen ha åkt till göteborg, men skitungarna stängde av klockan och sov vodare så vi missade bussen så fick bli en tur till lysekil idag istället.

imorrn är de ju alla hjärtans dag. frågan är om man orkar hitta på nått mysigt med några vänner..... eller om man ska mysa lite för sig själv. den som lever får se.

nu kom fulingarna tillbaka.... utan cola. nu blev jag fan arg. ska gå och slå sönder dom nu ;)
pusspuss.

fuckit.

nejnejnej. mått HELT OKEJ hela dagen och nu börjar det göra ont som fan i magen, mår illa igen .. samma skit som igår, fuck. hoppas verkligen det blir braaaaaaaaa orkar inte!!

ska nog dra en ansiktsmask och kolla på grease nu, längesen man såg den filmen! peace

mina armar!



fyfan vilken smärta! säger bara; mina armar. kan knappt röra dom nu. värst va vältränad man är då. pappa sa att jag fick 100 kr ifall jag skottade bort snön på balkongen. min första tanke va"lättförtjänta pengar" men sen när jag satte igång, de blev bara värre och värre och efter 30 minuter hade jag knappt gjort halva och mina armar va hela slut. blev arg och gick in. skiter fan i de jädra pengarna nu. men får nog en slant ändå. annars! ;)

nu vankas det strax mat, taccos för min del. mummsfilibabba. älskar't!
peace

walking away



god morgon. vaknade precis. världens huvudvärk och ont i magen, inte kul! så blev alltså ingen praktik för mig idag heller.. men kanske lika bra med tanke på att jag spydde igår, men som sagt,, nya tag i morgon igen! sitter just nu och snackar med lilla quyen om helgens bravader, hoppas vi lyckas lösa detta nu!

ska strax gå upp och äta frukost. fan sugen på mat hela tiden men sen när ja ska äta blir de typ stopp i halsen och vill bara spy! BLÄ-Ä-Ä-Ä ..


peace

smidig som ett kylskåp



tappat bort mitt lilla söta armband som ja fick av mamma i julklapp. blir så jädra less på det........ååååååh.
har inte velat använda de för jag gillade de så starkt och sen när jag väl använder det tappar jag det, HELVETE

jaja, thats life.

sjuk?

fan, klart som fan att man ska bli sjuk nu! fick åka hem ifrån praktiken. gick dit men mådde inte bra för fem öre så de sa att jag skulle åka hem eftersom ´jag trodde jag va magsjuk eller nått... helt stört va konstigt man mår. mår sjukt illa och vill bara spy men kommer ingenting, ont i magen, kallsvettas, huvudvärk osv. vet inte riktigt vad det är, men får se om de blir praktik imorgon. ville ju inte missa nått där haha fyfan. drog iallafall hem till världens bästa farmor & farfar en stund innan mammi som med är sjuker kom och hämta mig och har bara chillat.... ♥

puss och kram
peace and love.


one of us

chacha bloggen. va ett jädra tag sen nu men vaffan
tänkte berätta lite om helgen osv.
i fredags var jag med jullan, efter praktiken så drog vi upp till skolan och satt där ett tag,sen mötte upp hanna och fixa lite saker oså. sen träffade vi några kompisar en stund och senare på kvällen drog vi runt lite med rickie i hans bil. var bla. på pubben i dragsmark! haha.

i lördags så chillade jag hela dagen och sen på kvällen blev det fest för fulla muggar. svinkul! lyckad fest om man räknar bort slagsmål och att polisen kom ,men det hade inte jag ont av så ;)

i söndags blev det till att dra in till staden och passa lillkussen. drog till torp och sen busa lite hemma sen gotta jag och mina andra kusiner oss med cöla och lite annat mummsigt.

idag var det praktik som vanligt, stolt som fan att jag inte missat en ända dag där . cred 2 me! därefter teckenspråk och sen hem.

peace

justanotherlist

Senaste
1. Kompis du träffade: julia osvosv
2. Personen du pratade med: lillebror
3. Du fick SMS av: glenn...........
4. Du kramade: limpan.

Idag
5. Kläder: just nu: tisha och morgonrock.
6. Bättre än igår: vad?

Imorgon
7. Är det: söndag
8. Planer: barnvakt
9. Något tråkigt som händer imorgon: lär vi märka

Favorit
10. Nummer: 6
11. Färg: black
12. Årstid: sommar in my heart forever

Frågor och svar
13. Saknar du någon? OM ja gör.
14. Humör för tillfället? hm sisådär just nu faktist
15. Det första du gjorde imorse? kolla på mobilen vad klokan var.
16. Vad åt du sist? vindruvor.
17. Vad irriterar du dig på? äckelungar typ jappmm
18. Tror du på distansförållanden? ne eller venne.
19. Vem tänker du på just nu? he-he
20. Tror du att personen tänker på dig med? OHJA .......eller inte.
21. Vart reste du sist utomlands? frankrike last year skulle ja tippa på?
22. Vad gjorde du igår kväll? hängde med julia och lite annat folk.
23. Liknar du din mamma eller pappa? ingen av dom?
24. Ler du ofta? alltid ett leende på mina läppar ;)
25. I vems säng sov du i igår natt? min <3
26. Vilken färg har din tröja? blå hihi

Sorg
29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? mjo
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? yeah
31. Gråter du när du skadar dig? beror på

Lycka
32. Är du en glad person? orka va glad
33. Vad gör dig glad? alla underbara i min närhet.
34. Önskar du att du var lyckligare? jovars
35. Är lycka överskattat? nej?
36. Kan musik göra dig glad? oh yeah.

Kärlek
37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? yes
38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja, det har jag.
39. Har du en flick/pojkvän? inte just nu neeeeeeee
40. Är du nöjd med det? sometimes.
41. Är du kär? ne kärlek är inte riktigt min grej

Hat
41. Vem hatar du verkligen? hitler
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? när jag va 7 kanske
43. Är du en mobbare?lite kanske
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? mm blir så iblAnd.
45. Har du blivit sviken någon gång? m

Skolan
46. Gillar du skolan? jadå
47. Favoritämne? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm inget.
48. Värsta ämne? naturkunskap, engelska matte osvosv.
49. Har du spytt i skolan nån gång? haha ;);)
50. Är skolmaten god? funkar.

peace


its life

Man skulle kunna säga att vi människor är som en gröt. Att först är vi som dom där havregryna, sköra och ensamma. Sedan sätts vi ihop med dom andra havregrynen, då blir vi mjuka.. kokar ihop. De ena grynet kan inte skilja sig ifrån de andra, vi blir upplösta. Och tillsammans blir vi som en ända stor gröt. Varm, god, nyttig och ganska ......vacker också

- och ibland livet som en ända stor gröt med.


take it back.

hmm känns som om de va år och dagar sen ja bloggade.. fast om ja tänker efter så vare väl i förrgår skulle jag tro..? ehm fattar inte ens varför jag är vaken nu. trött som aset. mamma fick hämta mig i draggen, pallade fan inte mer. ville bara sova. tredje veckan på praktiken gjort nu, gud va tiden gått fort! men vissa hasa man ju bara velat slippa. idiot. nejmen nu ska vi inte va sånna. haft en helt ok kväll. med jullan. nä nu ska man väl kolla lite hannah montana eller kolla på ph finalen, har inte sett den än e ju lite sugen på den faktist :S:S:S heheh

PUSS

coolingar

efter praktiken idag drog jag ner och hängde lite på stan med julia och emelie innan jag mötte upp isabelle så drog vi till min farmor och farfar och så körde dom hem oss till mig och nu chillar vi bara. chipsen är slut så vi sitter och nördar med varsin data ....hon spelar typ ....tetris KUL haha ............


PUSS


RSS 2.0